Aamukaakao

Aamupala on ehdottomasti päivän tärkein ateria, ainakin mulla. Joskus olin niitä ihmisiä, jotka eivät muka saaneet aamuisin syötyä juuri mitään, nykyään olen herätessäni ihan supernälkäinen! Aamupalani on joka aamu lähes sama, mutta jotain pieniä muutosylläreitä voi olla, niin tänäänkin!

Olen nyt kolmatta päivää flunssaisena kotona, tänään lisänä on vielä inhottava kurkkukipu (hah, se ennustajakin muuten tiesi kertoa, että kurkun alueeni on herkkä!) Mutta sainpahan rauhassa laittaa aamiaista ja tänään se näytti tältä:

– 2 paistettua kananmunaa, vähän juustoa väliin (ja ehkä kissankarvoja…)
– pieni pala savulohta
– turkkilaista jugurttia mansikoiden, mustikoiden, viinimarjojen ja kiivin kera
– 1 Burana
– 1 magnesiumtabletti
– puoli lasillista Tropicana Tropical Fruit -mehua

JA

-mukillinen kuumaa luomukaakaota!

Olen nyt kipeänä ollessani testannut Clipperin luomukaakaota ja se on kyllä ehdottomasti Maailman Parasta Kaakaota! Nätti purkki, superhyvä sisältö. Ohjeen kolmesta lusikallisesta poiketen laitan kyllä vain yhden lusikallisen isoon mukilliseen, ja se on ihan riittävä. Voin sitten juoda illalla vielä toisen mukillisen…

Muita Clipperin kaakaoon rakastuneita? Clipperin teet ainakin tuntuvat monille maistuvan. Kallistahan tämä on johonkin perus-O’boyhin verrattuna, mutta myös paljon parempaa.

18 Comment

  1. Nonnu says: Vastaa

    Clipperin teet ovat niin laav! <3 Ostan tätä kaakaota seuraavalla kauppareissullani! On jo pitkään pitänyt ostaa 🙂

    Paranemisia muru <3

    1. Mä en ole oikein teeihmisiä, mutta ne teepaketitkin ovat aika suloisia 🙂 Mutta tätä kaakaota kyllä suosittelen, maunkin puolesta 🙂

      Ja kiitos, ois kova yritys huomenna olla töissä!

  2. Noora says: Vastaa

    Voi tekeekö Clipper myös kaakaota?! MUST-HAVE 😀 ♥

    1. Joo tämä purkki osui silmiini tuossa kesän lopulla lähikaupassa! 🙂 Nyt vasta tosiaan sain ekan kerran ”syyn” avata sen… 😛

  3. 3 eri tee-makua on kaapissa Clipperiltä ja hyviä ovat :).
    Voi että, tuo kaakao pitäisi varmaan kokeilla myös! Ihana purkki ainakin on 🙂

    1. Töissä on Clipper-teetä ties miten monta makua. 🙂 En oo kyllä maistanut kai koskaan…

  4. Pakko kai tätä on ostaa kun joka paikassa on nyt niin tätä hehkutettu ja kuulostaa niin herkulta 🙂 Teetkö tuon kaakaon muuten maitoon vai veteen?

    Paranemista <3

    1. Maitoon teen, aina! Veteen tehty kaakao ei maistu kivalta. 🙁

      Kiitos, kyllä tää tästä kohta, ehkä…

  5. nanna says: Vastaa

    mä olen hurahtanut clipperin luomumurukahviin, ei ole enää pahemmin moccamasteri pöhissyt sen jälkeen kun sitä ekaa kertaa maistoin :). kaakao sit vissiin seuraavana listalle…

    1. Mä oon taas hetkellisesti ainakin luopunut kahvista…ennustajakin sanoi, ettei kahvi tee mulle hyvää! 😛

  6. Myy says: Vastaa

    Clipperin teet on ihania! Mulla on myös Clipperin kaakaota, mutta semmoinen iso lasipurkki. Onkohan se samaa tavaraa? Heitän nimittäin isoon mukiin 4 lusikallista, eikä siitä tule mitenkään kovin stydiä.. 😀 Olen tosin juonut vaan maitovesi-seoksella (sotken jauheen kylmään maitoon ja kuuma vesi päälle), koska mikrottomana ihmisenä maidon lämmittäinen on ihan hanurista ja vedenkeitin niin kätevä.

    1. Joo mä näin niitä lasipurkkeja kans! En tiedä onko samaa kamaa…Ei tuo kovin stydiä ole tuo munkaan.

    2. Anonymous says: Vastaa

      Mä tutkailin kaupassa tätä asiaa juuri tänään, koska tuli akuutti tarve saada kaakaota tämän postauksen vuoksi. 🙂 Se pahvitötsässä oleva on tarkoitus tehdä maitoon ja siinä on vain kaakaota ja sokeria. Se lasipurkissa oleva oli joku instant-versio, jossa on maitojauhe ja muita höttöjä mukana ja sen voi tehdä veteen.
      -Lipa, sivullinen tarkkailija

    3. Mainiota! 😀 Ostitko kumpaa? 😀

    4. Anonymous says: Vastaa

      Tuota samaa kuin sulla kuvassa, koska pakkaus miellytti enemmän silmää. 😀 Plus tykkään tehä kaakaon maitoon, vaikka kuinka ois maitojauheet mukana.

      -Lipa

    5. Joo en kans tykkää veteen tehdystä, maistuu jotenkin vähän…pahvilta. 😛

  7. Suosittelen tutustumaan Clipperin lakritsiteehen! Se ei maistu teeltä ollenkaan, vaan sellaiselta jänskältä ja makealta. Niiden vattutee on kans nam. (ja siinäkään ei oo teetä teetä olenkaan)

    1. Musta tee on vaan vettä joka maistuu kummalliselta. 😛

Vastaa