Ihan paras CC-voide (+arvonta!)

Ekan kerran Lumenen CC-voidetta kokeiltuani en ole pahemmin muuta meikkivoidetta enää naamaani laittanutkaan. Tämä on vaan niin mainio! Peittää sopivasti punaisuutta ja arpia ja näppylöitä mutta ei kuitenkaan jätä ihoa tunkkaiseksi pakkeliksi. Päälle sipaisen hellepäivinä hieman puuteria ja se on siinä. Ja kuten useimmat nestemäiset meikkivoiteet mulla tuppaa tukkimaan ihoa, tämä ei sitä tee.

Siksipä enemmän kuin ilahduin, kun Lumene lähetti blogini lukijoiden kesken arvottavaksi näitä parhausvoiteita. Koska arvelin suurimman osan teistä omaavan vaalean ihon, arvon kaikkien kommenttia tuohon alle jättäneiden kesken viisi CC-voidetta sävyä light ja yhden putilon sävyä medium.

Ilmoita siis, kumpaa sävyä havittelet. Ja jätä toimiva sähköpostiosoite! Ja kyllä minua hieman kiinnostaa tietää kaikenlaisia kokemuksia Lumenen tuotteista? Kaikilla ihan varmasti sellaisia on!?

Koska on kesä ja lomat ja kaikki, niin arvonta päättyy vasta viikon päästä 10.7. klo 11.00 .

116 Comment

  1. Leben says: Vastaa

    Lumene on tuttu merkki. Tällä hetkellä käytössä kasvovoide ja SY-voide. BB-voide olisi mahtavuutta näin kesällä. Olin sitä ostamassa, mutta viime hetkellä jätin ostoskorista pois (se jo kävi siellä korissa!!) Vähän harmittaa nyt kun olen lukenut niin paljon positiivisia kommentteja tästä. Jos onnetar suosisi niin sävy light olisi valintani.

    Kiittäen ja kumartaen,
    leben

    meikki_monsteri@ luukku piste com

  2. Myy says: Vastaa

    Ihan loistava voide! Light multa jo löytyy, joten havittelen mediumia rusketuksen toivossa 🙂

    pieninutturapaa gmail.com

  3. Mä olen karttanut Lumenea aikaisemmin, mutta jotenkin yllättäen viimeisen parin vuoden aikana olen alkanut ostaa sitä erinäisten blogijuttujen ja suositusten takia. Natural Coden tussikajalista onkin tullut yks mun suosikki luottotuotteista 🙂 Kovasti kiinnostaisi tuo CC:kin testata. Lightia hamuan 🙂
    littlebigthingslittleb (a) gmail.com

  4. riina says: Vastaa

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  5. riina says: Vastaa

    ääks unohdin laittaa s-postin äsken joten poistin kommenttini 😀

    eli siis lightin haluaisin! ja viimeisin ostokseni lumenelta on syväkosteuttava vartalovoide, mikä on osoittautunu tosi hyväks 🙂

    riinasa@hotmail.fi

  6. Anonymous says: Vastaa

    Light ois supakivajee! Lumenen tuotteista oon lähinnä kai käyttän puuteira ja ripsaria, molemmat aika peruskamaa. 🙂 Ja aipa sitä on jostain äitykän rasvapurnukastaki tullu joskus nyysittyä 😀 Eipä oo ainakaan mitään kamalan huonoja fiboja jääny!

    Terkuin Tiijja, tiijjak [at] gmail.com

  7. Anonymous says: Vastaa

    Lightin ostinkin jo omin päin heti tuoteen tultua markkinoille ja ihastuin totaalisesti. Nyt light on rusketuksen myötä kuitenkin jäänyt auttamatta liian vaaleaksi eli medium olisi varmasti sopiva. Tämä CC voide onkin kaikkien aikojen lempparituotteeni Lumenelta!

    Muuten Lumenen tuotteita tulee käytettyä silloin tällöin. Valtaosa tuotteista on kastia OK, muttei mitään HC-kamaa kutienkaan. Toimivia ovat siis kutienkin eikä Lumenelta ole tullut vasyaan yhtään täysin toimimatonta tuotetta.

    Mediumia siis tavoittelen. 🙂

    -heisi
    ceran(at)luukku.com

  8. Mohn says: Vastaa

    Oi, ihanat palkinnot! 😉

    Lumenelta olen kokeillut milloin mitäkin ja pääsääntöisesti tykännyt kaikista kokeilemistani tuotteista tai sitten suhtautuminen on ollut vähintään neutraalia. En nyt äkkiseltään muista yhtään totaalipettymystä tai että olisin saanut jonkun angstikohtauksen jostain tuotteesta.

    Minulle kelpaisi kauhean kovasti light. 😀

    pakolliset ät gmail.com

  9. Taru says: Vastaa

    Light.
    Lumenen silmämeikinpoistoaine on vaan maailman paras. Siitä en luovu!
    hopeapupu@gmail.com

  10. Salla says: Vastaa

    Jei! Ostin itse Lightin, koska Mediumia ei enää ollut (Anttilan avajaistarjouksena) jäljellä. Nyt rusketuttuani Light on aavistuksen liian vaalea, joten Medium kelpaisi paremmin kuin hyvin! 🙂

    Myös mä olen tykännyt Lumenen CC:stä tosi paljon! Muuten mulla onkin lähinnä vain kynsilakkoja Lumenelta.

    misspiggyspearls(at)gmail.com

  11. Taina says: Vastaa

    Light, koska en ole tänä vuonna kärtsännyt itseäni auringossa! Ennen kuin siirryin mineraalimeikkeihin, käytin Lumenen pohjustustuotteita ja ne oli mun mieleeni! Etenkin kevyemmät Heleyttävä pohjustusvoide ja se joku toinen meikinpohjustus oli hyviä mun iholle, eikä ollenkaan tunkkasia niin kuin jotkut merkit tuppaan oleen. Lumenen valopuuteria käytän edelleen 🙂

    tain_a(at)hotmail.com

  12. Diva says: Vastaa

    Light sävy olis mulle varmasti passeli:) Lemppari Lumene tuotteet kautta aikojen ovat kulmakynä sävyssä blonde ja mattaisen pinnan tekevän meikinpohjustusvoide.

    divarive@gmail.com

  13. Anonymous says: Vastaa

    Sävy Light olis mun mieleen 🙂
    Lumenen BB-voide oli aiemmin käytössä, ja tykkäsin kyllä, tosin ei ihan paras vaihtoehto. Mutta mun ehdoton luottotuote on Lumenen Day Care matta päivävoide, josta tuskin koskaan luovun 😀 jättää oikeasti ihon ihanan mattapintaseks, kosteuttaa ja taitaa vaan olla mun iholle just se oikea 😉
    saija__95@hotmail.com

  14. Lumenen CC-voide on myös valloittanut minunkin sydämen! Sävy medium olisi miulle sopivin. Lumenelta aiemmin on käytössä ollu ainakin silmämeikin pohjustaja, joka on sekin hintaansa nähden oikein kelpo tuote 🙂
    lauggu@hotmail.com

  15. Anonymous says: Vastaa

    Heippa! Itse olen käyttänyt sävyä Light ja se on ollut kyllä ihan superhyvä! Luin muista blogeista sen verran kehuja, että päätin itse ostaa alkukeväästä tuon putilon ja en ole katunut. Pitäisikin ostaa uusi tuubi, mutta katsotaan kävisikö arpaonni tätä kautta 🙂

    ellullemeili(at)gmail.com

  16. Mulla on tätä ja oon ihan samaa mieltä, tää on loistava! Vaalein sävy on mulle just passeli, ensimmäinen tarpeeksi vaalea sävy jonka näistä ”uuden sukupolven meikkivoiteista” löysin. Pitkään vaan mineraalimeikkejä käyttäneenä olin ihan yllättynyt, että kappas, meikkivoiteet on oikeasti kehittyneet sinä aikana kun en niitä ole käyttänyt, koska tämä ei tunnu iholla yhtään meikiltä 🙂 Mä käytän aika paljon Lumenen tuotteita, koska mulla on vissiin just kohderyhmään kuuluva perisuomalainen tosi vaalea ja herkkä iho. Ikisuosikkini on Arctic aqua -sarjan meikinalusseerumi ja talvella Sensitive touch SOS -kosteusvoide toimii lehahtelevalle naamalle.

    katarimaria (at) hotmail.com

  17. Anonymous says: Vastaa

    Anskulainen:

    Mukava kesäarvonta!Havittelen sävyä medium.
    Lumenen tuotteet ovat tuttuja,pidän kovasti,kotimaisuus on aina plussaa.Lumene crystal long wear luomiväri sävy Kissankelloja on passeli vihreille silmille,kovassa käytössä on:)

  18. pinja says: Vastaa

    Vaalea sävy olis mulle just passeli, kun tällänen kalkkilaivan kapteeni olen 🙂
    Hih! ahonniskapinjaa@gmail.com

  19. Anonymous says: Vastaa

    Lumenen BB-voide olisi mielenkiintoinen kokeiltava, en edes tiennyt että heilläkin on sellainen. Vaalea sävy sopisi minulle, jos onni on myötä. Lumenen tuotteita muuten tulee käytettyä vaihtelevasti meikkejä pääasiassa joskus rasvoja yms.

    t:maiqqu
    (maiqquu (at) gmail.com)

  20. Sävy light kelpaisi tänne! 🙂

    Lumenen tuotteita on käytössä jo niin paljon, että Lumene voisi palkata minut mainostytökseen…

    evejaron@gmail.com

  21. Minna says: Vastaa

    Tuskin arpaonni suosii kahta kertaa peräkkäin samassa blogissa, mutta yrittänyttä ei laiteta… Voi elämä miten tyhmä sanonta! 😀 Tulee kaikkea kaksimielistä mieleen.

    Kalpea haluaa Light -sävyn, jos onni suosii. 🙂

    Lumenen lempparit löytyy enemmän ihonhoitotuotteista. Ihan paras tuote kesäisin on Arctic Aqua 24H Balancing Moisturizer. Tasapainottaa tehokkaasti ihon rasvoittumista. 🙂 Ihan huippis!
    http://www.glitz8glam.com/2013/04/lumene-arctic-aqua-24h-balancing.html

    minttura@hotmail.com

  22. Anonymous says: Vastaa

    I <3 Lumene ! Mulla on kyseiseltä merkiltä vaikka mitä tuotteita, mm. kasvovesi, vartalovoiteita, irtopuuteri, huulikiiltoja, kulmakynä, ripsari.. Lista on ihan loputon! Tykkään tuotteiden tuoksusta (varsinkin ne lakkatuotteet on ihania) ja kotimaisuus on aina plussaa 🙂 Light sävy ois mullekin paras kun kesä menee toimistolla enkä tuosta auringosta niin pääse nauttimaan..

    sophizz_@hotmail.com

  23. M says: Vastaa

    Kokemusta on joo! Jotkut on ollu ihan mukavia tuttavuuksia kuten esimerkiksi tää silmämeikinpoistoaine 🙂 Jotku taas on ollu vähä meh, kuten tää Matt Touch -kasvovesi. Ei kyllä jääny mattapintaseks iho ja alkoholin takia naama punoittiki iha semisti sen käytön jälkeen 😀 Sitten on myös tämmösiä ihan ok-tuotteita kuten tää Minnan mainitsema Balancing Moisturizer. Ei tee ihmeitä ainakaan mun iholle, perusnaamavoide.
    Light-sävy kelpais!

    mrtlgrn@gmail.com

  24. Anonymous says: Vastaa

    Light sävy kelpaisi tänne :). Täytyypä todeta, että harvoin ostan Lumenen meikkejä, mutta kyllä niitä muutama löytyy kun laatikosta pengoin. Lumene Natural Coden puuteri sävyssä Vanilla on varmaankin vaaleimpia puutereita mitä kaupasta löytyy, joten siitä plussaa. Myös Wild rose natural huulipunia minulla on muutama. Todella kauniita luonnollisia sävyjä, mutta tämä huulipunasarja taitaa olla vähän aikaa sitten lopetettu harmi kyllä.

    bambooh@luukku.com

  25. minde says: Vastaa

    Lumenen tuotteet ovat huippuhyviä ja kosteusnaamio on luottotuotteeni!

    light-sävyn cc-voiteesta haluaisin kovasti kokeiluun.

    minddu6@hotmail.com

  26. Lighttia mulle!

    Lumenen kulmakarvageeli on ihan parhautta!
    Seuraavaksi täytyy kokeilla myös ko merkin värillistä kulmakarvavahaa 🙂

    riikkalala@gmail.com

  27. Minulla on tällä hetkellä käytössä tuo medium, joten tavoittelen sävyä light talveksi. 😉

    Muita suosikkeja on kulmakarvageeli ja valokynä.

    Pearl77@hotmail.fi

  28. RainDrop says: Vastaa

    Tasta on kuulunut niin paljon kehuja, etta pitaa yrittaa arpaonnea tuon light-savyn kanssa 🙂

    Oon kayttanyt aikoinaan paljonkin Lumenen ihonhoitotuotteita, mutta niitten meikkipuolen tuotteet ei ole koskaan olleet oikein suosikkeja. Mutta esim. tata CC-voidetta on moni kehunut joten olisi kiva paasta kokeilemaan.

    kmv30@hotmail.co.uk

  29. Anonymous says: Vastaa

    Lignt-sävy passaisi kokeiluun oikein hyvin. Lumenen meikit ovat jääneet vähemmälle kokeilulle; BB-voide oli liian oranssi, kajalista en pitänyt, Blueberry ripsarit olivat positiivinen yllätys. Huulipunat ja -kiillot pyörivät käytössä, ovat tuttu ja turvallinen valinta.

    Ihonhoitopuolelta löytyy kuitenkin monia suosikkituotteita; Vitamin C+Kirkastava tehohoito on loistoseerumi keväällä, ja talvella Arctic Aquan kosteuttava seerumi on ollut tarpeen. SOS-voide auttoi paukkupakkasilla paleltuneisiin poskiin.Kiinteyttävä pikaseerumi on ollut kätevä tuote aamuisin, mutta se uudistui enkä ole uutta tuotetta vielä kokeillut… pelottaa menikö suosikkituote uudistuksen myötä pilalle. Koska usein uudistus on synonyymi huononnukselle.

    beylakraal@gmail.com

  30. Anonymous says: Vastaa

    Mediumia haikailen 🙂 On ollut tarkoitus noita ihmevoiteita kokeilla, kun meikkivoiteet tuntuu paksuilta ja meikkipuuterikin ainakin kesäaikaan vähän tunkkaiselta.

    Ja lumenen meikeillä mennään, muita ei edes ole. Hinta-laatusuhde aivan kohdallaan, ja oon jo aikaisemmin todennut, että ei se vaihtamalla parane meikkien(kään) kohdalla 😀 Hyviä tarjouksiakin on monesti.

    riina.havuaho@gmail.com

  31. Nana says: Vastaa

    Light mahtais olla mulle passeli, oon kalpia ko kalkkilaivan kapteeni 😀 Lumene on tullu tutuksi, kun eräs sukulainen on siellä tehtaalla töissä, pääsin kerran käymäänkin siellä ihan nuorena tyttönä 🙂 Muutenki käytössä on Lumenen tuotteita 🙂

    nyyti4@hotmail.com

  32. aiai says: Vastaa

    Lightin tahtoisin!
    holopaisen_veera[at]luukku.com

  33. LauraL says: Vastaa

    Laittina, kiitos!
    Lumenea tulee kyllä käytettyä, perushyviä tuotteita. Ripsarit ehkä liian märkiä mun makuun, mutta niitäkin tulee toisinaan käytettyä. voiteita nyt ehkä lähinnä ja voideluomiväriä.

    lauratsl_84@hotmail.com

  34. suppu says: Vastaa

    Vaaleampi oisi passeli luultavasti! Mielummin vaaleampi kuin liian tumma? 😀
    suppusup@gmail.com

    1. suppu says: Vastaa

      Äh sekoilen poikkiksen näppäimistön kanssa täälä ja osa tekstistä poistui..
      Mutta Lumenea löytyy itseltä aurinkopuuterinä, kasvokuorintavoiteena ja kajaalina + miljoonina kynsilakkoina ja huulipunat/kiillot. Ei tarvitse ikinä kyllä pettyä Lumenen tuotteisiin. 🙂

  35. Light !

    proudeseven@gmail.com

    Mulla ei paljoa Lumenen tuotteista kokemusta ole, mutta silmä-/huulimeikinpoistoaine Lumenelta on ihan paras ! Muuta en oo hetkeen käyttänytkään.

  36. Anonymous says: Vastaa

    En ole muita Lumenen tuotteita kokeillut kuin Ihon sävyn heleyttäjää, joten olisi kiva myös testata tämä CC-voide sävyssä medium.

  37. Anonymous says: Vastaa

    lumenen ihohuokosia supistava kasvovesi on hyvä, samoin syväkosteuttava silmänympärysgeeli<3! haluisin testata sävyssä light:)!

    viivi_v@hotmail.com

  38. J says: Vastaa

    Hei tätä olisi kiva testata! Light voisi olla varmempi valinta.

    tam06@luukku.com

  39. Essi says: Vastaa

    Kaupassa harkihin kyseisen voiteen ostamista, mutta päädyinkin sitten BB-voiteeseen. Lumenen tuotteista on tietenkin kokemusta, ripsareista puutereihin. Lumene on kyllä sellanen luottomerkki! Light on varmaan sopivampi vaikka kesä onkin.

    kisumisu-95@hotmail.com

  40. pulla says: Vastaa

    Olen viime aikoina täysin rakastunut muutamaan Lumenen tuotteeseen! Käytän melkein päivittäin Lumenen kulmavahaa ja Beauty Base punaisuuden neutraloijaa, sekä Beauty Base valovoidetta. Kokeilussa on nyt toista päivää myös Matifying + Retexturizing primer. Siitä en vielä ole ihan varma.

    Sävyistä tuo vaaleampi olisi tälle albiinolle varmasti se parempi vaihtoehto. 🙂

    nalle_k (at) yahoo.com

  41. Anonymous says: Vastaa

    Lumenen Wild Rose -huulikiillot ovat suosikkejani. Light sävy sopisi minulle.

    kultakatriina5@luukku.com

  42. ahle says: Vastaa

    CC-voiteet kiinnostaa, olisi mukava päästä testaamaan. Luultavasti light olisi sävynä sopivampi, ihoni on aikalailla kalpea.
    Lumenelta minulla on aina käytössä puuteri; siinä on kyllä hinta-laatu -suhde tosi kohillaan.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  43. mulla on aina käytössä lumenen mineraalimeikkipuuteri. iho on pillereiden ansiosta sen verran hyvässä kunnossa että yleensä tarvitsen pelkän bb-voiteen ja siihen päälle sipaisun puuteria ja näillä mennään. tämä puuteri on suht edullinen ja ihan loistava. muuten käytän lumenea aika satunnaisesti nykyään, koska a) olen laiska meikkaamaan ilman erityistä syytä ja b) oon jumahtanut yhteen ja samaan luomiväripalettiin joka ei sattunut olemaan lumenen vaikka omistankin useita ja oon niihin ollut tyytyväinen. cc kiinnostaa kyllä myös, light sopinee blondille paremmin.

    hansikas@luukku.com

  44. Anonymous says: Vastaa

    Lumene on sellainen hyvä perusmerkki, jolta tulee ostettua milloin mitäkin tuotetta. Mikään ”luottotuotteistani” ei kuitenkaan ole Lumenen, mutta silloin tällöin niitä ostelen. CC-voitetia en tosin ole ikinä koekillut, joten tuo CC-voide sävyä light kiinnostaisi 🙂

    – Susanna
    susanna.pa@netti.fi

  45. Mä käytän Lumenen kasvojenpesuainetta ja kasvovettä (jotain-jotain sensitive jotain-jotain), passaa pintakuivalle iholle hyvin, ei kiristä nassua pesun jälkeen. Noin muuten mä en kauheesti Lumenea käytä, en kyllä tiiä miksi. Joitain kynsilakkoja saattaa löytyä merkiltä, en kyllä äkkiseltään muista, että mitä.

    Mä ymmärsin kokeilla BB-voidetta vasta taannoin, ja mun PITI ostaa Lumenea, kun olin kuullut sitä kehuttavan. Mutta kaupassa mä en enää muistanu, että mikä se merkki oli, mitä mun piti ostaa, ja päädyin kassalle Maybellinen kanssa. En tiedä, onko se hyvä vai ei, sillä se tosiaan on mun eka BB-voide. Kyllä sitä nyt kasvoille laittaa.

    Oliskin mukavaa päästä nyt sitten kokeilemaan CC-voidetta, oon jo vähän miettinytkin sellasen ostoa. Osallistun nyt light-sävyisen voiteen arvontaan.

    inkivaeaeri@gmail.com

  46. Jennipenni says: Vastaa

    light!
    jennuska@hotmail.com

  47. Light! Käytän eniten meikeissäni lumenea, mutta cc-voidetta en ole vielä päässyt testamaan, kun edellinen bb-voide riittää vielä hyväksi toviksi:)
    nevertoolate[a]hotmail.fi

  48. Anonymous says: Vastaa

    Lumenen Blueberry kulmien muotoilugeeli, silmämeikin pohjustusvoide ja vedenkestävän silmämeikin poistoaine ovat loistavia. Tykkään myöskin Radiant Touch puhdistusvoiteesta ja kasvovedestä. Entinen suosikkini puhdistusmaito (en muista nimeä, mutta ei ollut tuota Sensitive-sarjaa) on harmikseni lopetettu, en ole ainakaan löytänyt pitkiin aikoihin mistään.
    Sävy light olisi minun valintani.

    pip@netti.fi

  49. Anonymous says: Vastaa

    Ihana arvonta! Olen käyttänyt lumenen meikkipuuteria niin kauan kun muistan, kunnes sen koostumusta ja sävyjä muutettiin joku aika sitten..nyt on löydettävä toisen merkin yhtä hyvä meikkipuuteri, joka tulee olemaan todella vaikeaa. Myös ripsivärit ovat hyviä ja kulmakynä.
    Sävy light sopisi kalmankalpeaan ihooni parhaiten.

    pekejar(at)netti.fi

  50. katja says: Vastaa

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa