Ihana arvonta

Lumene arvonta

Lupailinkin teille Lumene-arvontaa ja koska ainakin täällä Helsingissä sää on tänään sateisen ankea, toivon tämän piristävän päiväänne! Saimme sillä huikealla Lumene-visiitillä todella runsaat goodie bagit täynnä Lumenen kevään ja kesän uutuustuotteita ja haluan nyt lahjoa jotakuta lukijaani todella kivoilla meikeillä. Tästä kasasta löytyy moniakin mun lempparijuttuja! Osa näistä mulla nimittäin oli jo ennestään, joten voin lämpimästi suositella.

Yksi lukijani siis saa kaiken tämän:

-Bright Now Vitamin C Shine Control -voidegeeli, joka tuli maaliskuun LivBoxistakin ja johon tykästyin heti. Äärettömän hyvä myös meikin alla.

-Huulipunat sävyissä 51 (Syklaamiaika), 52 (Kukkien tuoksua) ja 55 (Tulen loimussa). Olen todella ilahtunut Lumenen uusista huulipunasävyistä, jotka toimivat tällaisella ei-huulipunaihmiselläkin.

-Gel Effect -kynsilakat sävyissä 47 (Auringonsäteitä), 48 (Kaunein ruusu), 50 (Kesä tuoksuu), 51 (Aamukastetta), 54 (Kevätnurmella). Ihan paras veto kyllä Lumenelta siirtyä kokonaan näihin geelikynsilakkoihin, nämä ovat todella kauniita ja pitkäkestoisia.

-Raspberry Miracle Lip Perfecting Balm sävyissä 1 (Valon kaunotar) ja 2 (Tyyni kesäpäivä). Nämä heleyttävät huulivoiteet ovat Lumenen uutuuksia ja ihan törkeän kivoja! Saimme tällaiset taannoisesta Glitterin tilaisuudesta ja siitä lähtien ovat olleet mulla jokapäiväisessä käytössä.

-Blueberry Eyebrow Fixing Gel, värittömänä. Huippuhyvä tämäkin, sudin tällä aamuisin kulmat kondikseen.

-Arctic Sun Highlighter Hohdeaurinkopuuteri. Tämäkin multa jo löytyy ja käytän tätä korostustuotteena. Niin nätti!!!

Jos löytyy himotusta saada tällainen paketti itselleen, niin jätä toki kommenttia alle ja muista täyttää myös sähköpostiosoitteesi (se näkyy vain mulle). Mielelläni kuulisin teidän lempparituotteita Lumenelta! 🙂 Osallistumisaikaa on 30.4. klo 13 asti.

Lumene arvonta

Ihanaa sunnuntain jatkoa. ♥

274 Comment

  1. Oho! Oho! Aika magee setti 🙂
    Mun lemppari taitaa Lumenelta olla Waterproof silmämeikinpoistoaine. Se on Miselliveden jälkeen heti paras silmämeikin poistaja.

  2. Aiiiiiiiiijjj mikä palkinto! <3 Mä tykkään aika laajasti Lumenen tuotteista, ja aika usein kaupassa suuntaankin Lumene-hyllylle. Yksi ehdoton lempparini on se sos-kasvonaamio (en muista oikeaa nimeä nyt), se on talvi-ihon pelastus!

  3. Ihana arvonta! Ikilemppari on lumenen kulmakarvakynä.

  4. Lumenen tuotteet on mun suosikkeja.
    Ihanassa arvonnassa mukana.

  5. Riina says: Vastaa

    Himottaa! En ole aikoihin käyttänyt Lumenen meikkejä, kun on koko ajan kaikkia uusia merkkejä kokeilulistalla, mutta tämä paketti korjaisi asian kerralla 🙂

  6. tiina says: Vastaa

    lumenelta on kolahtanutt huulipunat

    1. satu says: Vastaa

      Lumene tuotteet ovat aina olleet suosikkejani, varsinkin huulipunat ja kynsilakat. Myös ihonhoitotuotteet ovat käytössä.

  7. Lumenen kynsilakat, aurinkopuuteri ja longwear blur meikkivoide ovat tän hetken suosikkejani Lumenelta 🙂 Aivan ihana arvonta! <3

  8. Jee, arvonta! Lempparini Lumenen tuotteista on Lumene Arctic Aqua hajusteeton 24H deo-antiperspirantti. Se sini korkkinen dödö siis. Toimii, eikä peitä hajuveden tuoksua plus iho tykkää 🙂

  9. Susie says: Vastaa

    Lumenen meikkituotteet ovat niitä harvoja, joille en ole allerginen joten tämä palkinto olisi minulle lottovoitto! 🙂 erityisesti olen tykännyt Lumenen silmänympärys- ja valovoiteista.

  10. Mukana arvonnassa! Suosikki Lumenelta tällä hetkellä CC-voide.

  11. Minna says: Vastaa

    Ehdottomasti lumenen kulmatuotteet(kynät, puuterimainen duo ja vahat) ja poskipunat! Ihanat tuotteet arvonnassa 🙂

  12. Pirjo says: Vastaa

    Lempparituotteeni on jo lopetettu Lumenen Wild Rose Lip Shine-kiiltopuna. Tosi kivoja läpikuultavia sävyjä mukavalla koostumuksella. Jemmasin miltei kaikki värit alennusmyynnistä.

  13. Kyllä se Lumenen THE TUOTE on aurinkopuuteri.

  14. kikke says: Vastaa

    kynsilakat

  15. Nina says: Vastaa

    Kerkesinpäs!!

    1. o/

  16. Lumenen irtopuuteri ja kosteuttava naamio 🙂

  17. saya says: Vastaa

    Lumenen matta aurinkopuuteri on suosikki, se on kestänyt tosi kauan 🙂 Mukana kivassa arvonnassa!

    1. Päättyi jo! 🙂

Vastaa