Tilaisuuksia

lumene_160922_henrijuvonen_7238
Kuva: Henri Juvonen

Syksy on aina kaikenlaisten pr-tapahtumien kulta-aikaa ja niin on ollut nyt tänäkin vuonna, ja oikein mukavia sellaisia. Ajattelinkin laittaa tällaisen kuvakoosteen viime viikkojen häppeningeistä. Mä aika harvoin kannan kameraa mukanani, koska käytän mieluummin Snapchatia ja Instagramia. Nyt on kuitenkin ollut kamera messissä kaikissa muissa paitsi Lumenen tilaisuudessa, mutta onneksi ammattilaiset hoitivat sen puolen, loput Lumenen tilaisuuden kuvat otti Julius Konttinen.

Ja aloitetaan siitä Lumenesta!

lumene_160922_juliuskonttinen_0258

Lumenen lanseeraustilaisuus oli todella hieno, tietenkin, sen nyt osasi odottaa. Bileet oli Valkoisessa salissa ja olihan siellä paljon tuttuja ja hyvä fiilis. Ja tietenkin kaikki nämä upeat purkit! Yritin ottaa tähän pari sellaisiakin kuvaa, joissa muakin näkyy, eli bongatkaa blondi!

Julius Konttinen

Julius Konttinen

lumene_160922_juliuskonttinen_0931

 

lumene_160922_juliuskonttinen_0149

lumene_160922_juliuskonttinen_0225

lumene_160922_juliuskonttinen_0513

lumene_160922_henrijuvonen_7279

Joo, mä en todellakaan tilaisuuksissa kauheesti mieti, että miltä näytän, joten tällaisia aitoja repeilykuvia varmasti löytyy musta aina jonkin verran… Todella kivaa oli, mutta olin ihan poikki ja lähdin parin tunnin päästä kotiin nukkumaan, joten missasin sen ihanan glitterhileen, jota tipahteli katosta jossain vaiheessa iltaa. Tilaisuudesta saadusta goodie bägistä olin superinnoissani, sen sisällöstä lisää toisessa postauksessa.

Pür

Uuden PÜR-kaupan tilaisuudessa kävin myös pari viikkoa sitten. Hakaniemeen, Hämeentie kasiin avautui aika äskettäin siis uusi PÜR. Tämä on siitä erilaisempi ja kivempi PÜR, että siellä on paljon laajempi kosmetiikkapuoli! Lisäksi tiloissa palvelee Hyvän Olon Hoitola, jossa tehdään mm. ayurvedisia analyyseja.

Pür

PÜR

Pür

Pür

Ihanan viihtyisä tämä uusi PÜR, suosittelen käymään! Ja sieltä löytyy tosiaan kaikki ihanat kosmetiikkamerkit, niitä hypisteltiinkin innolla.

Cailap

Cailapin tilaisuus oli pr-toimistossa viime viikolla. Ilahduin kutsusta suuresti, sillä sivellin-workshop kuulosti todella hauskalta. Sateessa ja myrskytuulessa kiirehdin töistä suoraan paikan päälle ja olipa mukavaa istahtaa bloggaajakollegoiden viereen pöytään, jossa oli jokaista varten laitettu oma, upea meikkauspiste:

Cailap

Ihanat, uudet Cailapin siveltimet ja Lumenen meikkejä! Ensin saatiin vähän ammattilaismeikkaajan vinkkejä siveltimien käyttöön ja sitten meikkailtiin itse.

Cailap

Cailap

Cailap

Tällaiset tilaisuudet ovat erityisesti mun mieleen, oli tosi kivaa! Kotiin viemisiksi saatiin kaikki meikit ja siveltimet ja olen muuten nyt ihan superihastunut Lumenen Longwear Blur -meikkivoiteeseen!! Ja näitä siveltimiä olen käyttänyt ahkerasti, älyttömän hyviä ja nättejä, tämä ruusukultainen ulkonäkö iskee muhun ihan täysillä.

Lush

Viimeisenä, mutta ei TODELLAKAAN vähäisimpänä, LUSHIN JOULU!!! Oltiin tosi kivalla, pienellä porukalla viime torstaina tutustumassa Lushin Halloween & joulu -tuotteisiin. Tää on blogitilaisuuksista se, joka on vuoden odotetuin ja eipä pettänyt tänäkään vuonna. Siis kyllä kiljaisin, kun näin Snow Fairy -uutuudet!

Lush

En ole näistä Halloween-uutuuksista oikeastaan ikinä niin kovin innoissaan, siis näyttävät tottakai aivan ihanilta, mutta puuttuu se kylpyamme ja nämä ovat aika kylpypommipainotteisia. Byhyy!

Lush Snow Fairy

Ensin näin nää Snow Fairy -FUN -pötkylät, mutta olen ehkä vähän turhan vanha näihin muovailuhommiin… Ja sitten näin tän, josta laitoin Instaan kuvan HETI:

Snow Fairy

Snow Fairy -suihkuvoide!!!!!! OK, en diggaile suihkuvoiteista noin yleisesti ottaen, koska olen niin laiska käyttämään, mutta NYTPÄ VÄHÄN DIGGAILEN. Ja tää tosiaan tuoksuu samalta kuin se suihkugeeli ja ihan voimakkaasti jopa. Ihana!!

Lush Christmas

Lush Christmas

Lushilla tutkittiin porukalla uusia tuotteita, tehtiin tuoreputsaria ja käsikylpyjä ja pidettiin pieni muotinäytös… Oli kyllä ihan sikahauskaa, kiitos meidän Purkkis-jengin! Taisin nauraa koko kahden tunnin ajan.

Lush

Mukaansa jokainen sai valita kaksi minituotetta ja otin tottakai sen Snow Fairy body conditionerin sekä tän Sugar Plum Fairy-kuorinnan, joka tuoksuu myös aivan älyttömän, törkeän hyvältä:

Lush

Aion kyllä ostaa myös tuon lip tintin. Ja Snow Fairy-suihkugeeliä! Paljon! Ja jotain muutakin, varmasti. Nämä tuotteet tulivat Lushin myymälöihin lauantaina.

Tällaisia tapahtumia viime aikoina. Miltä näytti, jaksoiko joku loppuun asti (kiinnostaako tällaiset)? Mitä mieltä Lumenen uudistumisesta? Onko PÜR-kauppa tuttu? Cailapin uudet siveltimet? Lushin uutuudet?

(Snapchatista ja Instagramista mut löytää nimellä kissisheini, saa seurata! Instagramissa on I love me -lippuarvonta keskiviikkoon asti!)

19 Comment

  1. Sissi says: Vastaa

    Mä olen ihan pinkeänä noista Lumenen uutuuksista. Kävin hiplaamassa niitä Sokoksella, jossa ne oli jo esillä ja näyttää ihan todella mahtavilta. Ja Lush tottakai, rynninhän heti kotiin päästyäni suihkuun hinkkaamaan itseäni piparminttu-suihkusmoothiella <3

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo, nää on todella kauniita! <3 Ja sisältö on myös tällaisen pikatestailun perusteella timanttia! Ja hei LUSH. <3 <3 <3

  2. Soina says: Vastaa

    Lumenen uudistumisesta oon super innoissani! Emotionissa ihastelin näitä jo (ja pari oli pakko ostaakin, se hyytelömäinen kosteusnaamio on IHANA). Ootan kyllä jo, että ne kaikki tulisi marketteihinkin, mutta eiköhän ne pian sinne ilmaannu.

    1. Kissis says: Vastaa

      Jep, se onkin ihana. 🙂 Kyllä ne pikkuhiljaa valuvat joka puolelle!

  3. Lumenen uusi ilme on kyllä varsin onnistunut. Nätti, tyylikäs, hillitty, raikas <3 Ja tuotteetkin varmaan taattua Lumene-laatua:)

    1. Kissis says: Vastaa

      Ehdottomasti samaa mieltä olen. 🙂

  4. RuuRuu says: Vastaa

    Lumppu näyttää kovin lupaavalta, innolla odotan et pääsen jossain hypistelemään 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Kyllä näitä jo näkee!

      1. RuuRuu says: Vastaa

        Hyvin huomaa etten oo käyny aikoihin missään muualla kun perus ruokakaupassa 😀

  5. RainDrop says: Vastaa

    Lumenen uudet purkit nayttaa aika kivoilta 🙂
    Ja Lushilla joku on nakojaan unohtanut oikolukea purkkien tekstit ennen painatusta, kun nettisivun mukaan tuote on ’Body Conditioner’ mutta purkissa lukee ’Conditoner’ hups…

    1. Kissis says: Vastaa

      Heh, joo, en ees tuolla SF-huuruissani tajunnut. :’D

  6. Tylsää etten ikinä pääse mihinkään tapahtumiin, koska välimatka Helsinkiin on niin pitkä. Lushin joulutuotteet ovat aina niin ihania, pakko käydä niitä nuuhkimassa I love me-messumatkalla 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Hö, joo, aika vahvasti taitavat tänne pk-seudulle keskittyä. 🙁 Oispa Lush joskus messuilla kans! <3

  7. Miia says: Vastaa

    Täysin aiheeseen liittymätön kommentti, mut Peppi näkyy tuolla kuvissa ja onks kellään tietoa minkänimistä blogia pitää nykyään 🙂 oo95o blogi ei oo päivittyny enää aikoihin.

    1. Kissis says: Vastaa

      JAA-A, mä en kyllä tiedä, en oo lukenut koskaan.

  8. Kiva tälläinen koostepostaus, tykkäsin! 🙂 Mulle tulee nykyään aina Snow Fairysta vaan mieleen sinä ^_^

    1. Kissis says: Vastaa

      Hehee 😀

  9. Mima says: Vastaa

    Ihana, Ihana Lush! Ja snow fairy suihkuvoide! Onks pakko saada vai ONKS pakko saada? 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      IHAN PAKKO. 😀

Vastaa