Alma 3 vee!

Almuskainen

Kissoja kun te aina niin kovasti tänne toivotte, niin pitääpä pari Alman kuvaa tänne nyt lykätä ihan sen kunniaksi, että neiti täyttää tänään 3 vuotta! Siis HUHHUH, kyllä aika kiitää! Ihan vastahan tuo pörrökasa meille tuli, siltä ainakin tuntuu.

Alma on koko ajan (ainakin nähtävästi) ollut täysin terve ja toivon, että sama jatkuu! Alma on muutenkin koko nuoren ikänsä ollut samanlainen, itsepäinen itsensä. Ruoka on maistunut aina, Alma on edelleenkin kupilla eka ja pojille jää loput, jos jää. Pieni pömppis Almalla on aina ollut ja tietenkin ruumiinrakenne muutenkin hyvin erilainen kuin hoikilla ja lihaksikkailla kavereillaan, mutta eipä se tunnu haittaavan, kun juostaan ja riehutaan kilpaa. Alma on ihana.

Mutta mitä Alma sitten saa synttärilahjaksi? No en vielä tiedä! Alman monet lelut ovat nyt mystisesti jossain kadoksissa ja vähän heikossa kunnossa muutenkin, joten ehkäpä tänään pitää koukata kotiin eläinkaupan leluosaston kautta. Alma ilahtuisi suuresti esim. jostain pinkistä hilepallosta. Lupaan laittaa Snapchatiin (kissisheini) illalla Alman synttärilahjan!

Onnea Almalle! ♥♥♥

Alma

14 Comment

  1. Onnea Almalle!! <3

  2. LauraL says: Vastaa

    Paljon Onnea Almalle! <3

  3. Sissi says: Vastaa

    Synttärionnittelut! <3

  4. Sonja says: Vastaa

    Onnea Almalle! ❤

  5. RuuRuu says: Vastaa

    Miten tuo ihastuttava pikku neiti voi olla jo kolme ? Siis tuntuu että se ihan hetki sitten ois teille muuttanut 😀 Onnea ihanalle Almalle! <3

    1. Kissis says: Vastaa

      No NIINPÄ! Ihan hullua 🙂

  6. Vandaalia says: Vastaa

    Alma on niin ihana <3 🙂

  7. Onnea <3

  8. Alma on niin <3 paljon onnea <3

  9. Akame says: Vastaa

    Onnea ihanalle Almalle <3

  10. Tintsh says: Vastaa

    Voi ihana Alma! Synttärisilitykset hälle! <3

  11. Onnea Almalle! <3

  12. sanna says: Vastaa

    Söpöliinille onnitteluja!

  13. Hh says: Vastaa

    Onnea <3

Vastaa