Marjahyvää (ja arvonta!)

Roberts Berrie

I love me 2016 -messuilla tutustuin ekaa kertaa näihin juotaviin marjahyvyyksiin. Ehdin niitä täällä blogissanikin hehkuttaa, joten toivottavasti joku muukin tajusi ostaa näitä sieltä, mieluummin useammankin boksin messuhinnoilla kuin mitä mä ostin, oli nimittäin hirveesti kannettavaa muutenkin. Mulle tää Roberts Berrie oli ehdottomasti yksi messujen parhaimmista jutuista ja siitä lähtien olen näistä juotavista marjoista nauttinut, verkkokaupan kautta tilaus kun onnistuu erinomaisesti ja toimitus läheiseen Smartpostiin on supernopeaa.

Suomalainen perheyritys Roberts Berrie laittaa siis puhtaat, pohjoisen marjat juotavaan muotoon, joka on maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Kaikki makeus tulee marjoista ja hedelmistä ja mukana on kuoret ja siemenet (eli flavonoidit, vitamiinit ja kuidut)! Nämä purkit ovat tietenkin aivan oivallisia mukaan otettaviksi ja olen näitä vetänyt myös välipalaksi töissä, säilyvät huoneenlämmössä!

Roberts Berrie

Valikoimaan kuuluu supermarjat (villimustikka, puolukka & karpalo, tyrnimarja, mustaherukka & mansikka ja villimustikka & vadelma), tehomarjat (villimustikka & granaattiomena + protsku, lakka & tyrni + kollageeni ja villimustikka & luumu + kuitu) sekä enemmän lapsille suunnattu ihana Muumi (vadelma ja villimustikka). Pr-toimistossa käydessäni kysyin, että onko nää Muumi-Berriesit vain lapsille, niin ei kuulemma ole, sopivat myös lapsenmielisille (eli mulle)!

Roberts Berrie

Käytän näitä enimmäkseen iltasmoothien joukossa ja lempparini on tuo puolukka & karpalo. Sitä ostin 12-packin messuilta (maisteltuani tarkasti kaikki maut läpi, tietenkin), ihan siksikin, että en muuten puolukkaa ja karpaloa syö. Ja koska se on tietenkin myös hyvää. Pakastimesta löytyy vielä kesän jäljiltä mansikkaa ja mustikkaa, jonka takia tilasin tuota puolukkaa ja karpaloa pari pakettia vielä lisää. Tuo puolukka & karpalo sisältää: vesi, kokonainen puolukka (17 %), kokonainen karpalo (14 %), makeuttava omenauute, rypäletäysmehu, sitruskuitu, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen aromi. Yhdessä 100 ml/1 dl Berrie puolukka & karpalossa on yhteensä noin 106 kokonaista puolukkaa ja karpaloa!

Tuota protsku-Berriesiä taidan tilata seuraavaksi, sitä en olekaan vielä maistanut ja lisäprotsku näin makoisassa muodossa kelpaa kyllä! Näitä muuten myydään jo aika monessa kaupassakin yksittäin, mutta hinnat ovat aika pirun paljon kalliimmat kuin että kotiinsa tilais isomman satsin!

Roberts Berrie

Roberts Berrie ilahdutti minua äskettäin vielä tällaisella sekalaisella 12-packillaan ja samalla kysäisin, saisinko arpoa marjahyvää myös lukijoideni kesken ja nyt arvonkin yhdelle siellä vapaavalintaisen 12-packin! Heitäpä siis kommenttia tähän alle ja kerro, oliko Roberts Berrie jo sulle tuttu ja syötkö paljon marjoja, mitkä ovat lemppareita? Arvon voittajan viikon päästä lauantaina 4.2. klo 12, eli sinne asti on aikaa osallistua! Vielä ei tarvitse miettiä minkä maun valitsee jos arvonnan voittaa, kyselen sitä sitten voiton kohdalle napsahtaessa! Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, näkyy vain mulle.

Maukasta sunnuntain jatkoa kaikille! ♥ Ensi viikolla höpöttelenkin täällä vähän reissujuttuja!

Roberts Berrie

89 Comment

  1. En oo koskaan kuullut tästä, mutta innostuin välittömästi! Mulla ei oo marjan marjaa pakkasessa ja aina tuskailen sen kanssa etten oikein keksi terveellisiä ja hyviä välipaloja, joten….tosi hauska konsepti ja arvontavoitto siis kelpaisi! Mun lempparimarja on ehdottomasti mustikka, se käy KAIKKEEN ja on hyvää myös pakastamisen jälkeen, toisin kuin esim mansikka. Messuilta ostin mustikkajauhetta, joka on sittemmin saanut vakipaikan mun kaapissa. Sotken sitä ruokalusikallisen rahkajuguun, voi että on hyvää. Toimii myös puurossa JA EHKÄ JÄÄTELÖSSÄKIN MUUTE!

  2. sanna says: Vastaa

    Syön marjoja paljon mutta pakastemarjat vaatii aina jonkin työstön joten tässä muodossa nää on niiiin käteviä! Tein näistä mehujääpuikkojaki, ihania! On siis tuttu tuote!

  3. Annika says: Vastaa

    Ooh, nämä on minulle ihan uusi tuttavuus! Syön marjoja viikottain, mutta haluaisin syödä päivittäin. Omapoimimia mustikoita, puolukoita ja hilloja on pakkasessa ja ne on kyllä parasta superfoodia mitä tiedän!

  4. A says: Vastaa

    Ihana arvonta! Syön marjoja päivittäin,lemppareita mansikka ja mustaherukka!

  5. Mandylor says: Vastaa

    En ole koskaan kuullutkaan näistä tuotteista! Valitettavasti en päässyt viime syksynä I Love Me -messuille, kun olin kipeänä. Näistä eniten kiinnostaa molemmat mustikkaiset juomat. Sain smoothie-koneen joululahjaksi, joten tosiaan voisi olla hyvä idea heittää tällainen osaksi smoothieta. En ole mikään marjojen ylin ystävä, mutta mustikasta ja vadelmasta tykkään kyllä.

  6. Sinzu says: Vastaa

    Samaisilla messuilla tuli vierailtua heidän ständillä ja maisteltua muutamia makuja. Itsellä oli jo sen verran ostoksia, etten viittinyt päckiä sieltä silloin ostamaan. ,arjoja ei kyllä tule kovinkaan usein syötyä, enemmän kesällä. Lemppareihin kuuluu mansikka ja mustikka 🙂

  7. Minja says: Vastaa

    Näitä en ole vielä kokeillut, yleensä aamuisin viskaan puuron sekaan mustikoita tai viinimarjoja. Lemppareina mansikat ?

  8. TT says: Vastaa

    Tuttu tuote on ja eräiltä mesuilta lähtikin paketi mukaan. Sen jälkeen tilasin beauty kollageeni ja mustikka paketin. Pitää taas kohta uudestaan tilata, on sen verran hyvää!

  9. Satu says: Vastaa

    En ole vielä näitä kokeillut! Marjoja käytän päivittäin, aamupuuroon mustikoita ja smoothieen mitä milloinkin! ?

  10. Tintsh says: Vastaa

    En ole tällaisista koskaan kuullut! Pakko kokeilla! Marjat on ihan parhaita! Parhaista parhain on vadelma. Voisin syödä niitä ihan jatkuvasti.

  11. Veronica says: Vastaa

    Enpä ole maistanut! Pakkasessa on muutama puolukka, mustikka on hillan lisäksi lemppari

  12. Marsa says: Vastaa

    Kiinnostava tuote kyllä! Oulussa ei ainakaan vielä ole näitä näkynyt. Olisi kyllä mukava maistella näitä ?

  13. Sanna says: Vastaa

    En ollut aiemmin kuullut, mutta kiinnostuin heti. Marjoja tulee syötyä valitettavan vähän muulloin kuin kesällä joten taidanpa tutustua näihin tarkemmin. Rakastan vadelmaa, mansikkaa ja mustikkaa 🙂

  14. Eivät ole nää tuotteet vielä tuttuja, jospa kohta 🙂 Tällä hetkellä mulla on puolukkakausi meneillään, muitakin marjoja löytyy pakkasesta. Osallistun siis arvontaan.

  15. Mari.A says: Vastaa

    En muista näitä maistaneeni. Mustikat on lempimarjojani ja niitä heitän pakkasesta puuron päälle ja smoothien sekaan. Marjasoseista olen käyttänyt sitä Bonnen mustikkasosetta mikä on sellaisessa pahvitörpössä 0,5l. Hyvää mutta melko hintavaa.

  16. Heli Heinonen says: Vastaa

    Ei ole tuttuja tuotteita muuta kuin kuvista 🙂
    Mansikka on mun ikiaikainen suosikkini, niin ja osallistun arvontaan.

  17. Sonja says: Vastaa

    Ihan uusi tuttavuus, mutta tykkään marjoista ja nämä vaikuttavat todella herkullisilta!

  18. anna says: Vastaa

    ei ole tuttuja, vadelmat on lemppareita ja niitä syön aina kun tarjoutuu tilaisuus 🙂

  19. Miiu says: Vastaa

    Enpä ole kuullut näistä. Yleensä jätän kaikki tämän tyyliset tuotteet kauppaan, koska niihin on lisätty sokeria ym. makeuttajia noin maan perkuleesti ja pidän marjojen happamuudesta.
    Omat marjavarastot on jo syöty eli menee joka päivä. Mustikka, puolukka,herukat ja mansikka on parhaat pakkasesta. Nam.

  20. Nämä kuullostavat todella mielenkiintoisilta ja ehdottomasti mielellään testaisin, harmi kun en messuilla näitä hoksannut tsekata 🙂

  21. SuperHotFemale says: Vastaa

    Näin noita tuotteita eilen kaupassa mutta ei vielä lähteneet ostoskoriin, ehkä joku toinen kerta! Marjoja tulee (nolo myöntää) syötyä lähinnä kesäisin.

  22. LauraL says: Vastaa

    Muutaman purkin olen ostanut ja hyvää on! Kulkee kivasti mukana ja on mukava eväs. En kyllä muista mitä makuja olen maistanut, kaupassa ei silloin tainnut olla kuin muutama eri maku. Kyllä marjoja tulee syötyä ja pakastankin niitä, kaikki kotimaiset on herkkua!

  23. Kaisu says: Vastaa

    Ei ole tuttu tuote lainkaan. Kuulostaa herkulliselta =).

  24. pimassou says: Vastaa

    Messuilla on tullut näitä maistettua. Pakastemarjoja käytän enimmäkseen, mutta jos näitä olis lähikaupassa niin voisi tulla ostettuakin. 🙂

  25. SkyFall says: Vastaa

    Olen näitä kaupassa nähnyt mutta jostain syystä jääneet ostamatta, hinnallakin osuutensa. Kiitos vinkistä verkkokauppaan, täytyy klikkailla sieltä joku hyvä setti testiin!
    Marjoista mulla on outo himo jäisiin puolukoihin. Kuumana kesäpäivänä ei oo parempaa kuin syödä jäisiä puolukoita …
    Tiedän, kuulostaa oudolta mutta ah- ne on niiin hyviä jäisinä ?

  26. RuuRuu says: Vastaa

    Vaikka kävin messuillakin, niin nää on ihan jäny tuntemattomaks tuotteeks. Marjoista mun suosikkeja on vadelmat ja karpalot, karpaloita vedän jäisenä suoraan pakastimesta, ilman mitään makeutuksia 😀

  27. Teija says: Vastaa

    En ole koskaan maistanut.
    Marjoja tulee syötyä kyllä joka päivä.

  28. sikkuralla says: Vastaa

    Syön marjoja, lähinnä mustikoita. Olen tainnut joskus maistaa näitä tuotteita.

  29. Salla says: Vastaa

    Rakastan näitä <3 Lemppari on just tuo puolukka&karpalo! Syön muutenkin ihan sikana marjoja, ne on parhaita!

    Ps Mäkin luulin, että nää kaikki on tehty suomalaisista marjoista, mutta mua valistettiin Roberts Berrieltä, että mukana on myös muun maalaisia marjoja.

    1. Kissis says: Vastaa

      KORJASIN TÄMÄN.

  30. moonangel says: Vastaa

    En ole kuullutkaan tuollaisista tuotteista. Marjoja tulee syötyä aika paljon; mustikka, vadelma ja mansikka on lemppareitani 🙂

  31. Jenni says: Vastaa

    Mulle ihan uusia tuotteita nää tälläset purkit! En syö marjoja mitenkään ihan älyttömästi mutta jonkun verran kuitenkin 🙂 Lemppareita on mansikat, vadelmat ja mustikat. Tuoreina parhaimpia mutta maistuu myös pakastettuina 🙂

  32. Olen näitä nähnyt kaupassa, mutta en ole vielä maistanut. Suosikkini on kotoisa mansikka :). Syön marjoja paljon vähemmän kuin hedelmiä ja vihanneksi, eli noin kerran viikossa.

  33. Salka says: Vastaa

    Oo, kuulostaa hyvältä! Olin merkistä tietoinen, mutta en ole missään näihin törmännyt messujen jälkeen. Hyvä tietää nettikauppa mahdollisuudesta ^_^ Marjoista lempparit on mustikka, puolukka ja tyrni 🙂

  34. johku says: Vastaa

    Olen nähty kaupassa näitä mutta en ole koskaan maistanut. Luulin että ovat ulkomaalaisia. Tykkään eniten vadelmista jota löytyy vielä vähän pakastimesta.

  35. Anne B. says: Vastaa

    En ole kuullut aikaisemmin mutta mielenkiinto kyllä heräsi heti! Mustikka ja mansikka ovat lempimarjat. 🙂 Kiva arvonta!

  36. JennaO says: Vastaa

    Tämä on kyllä ihan uusi, mutta sitäkin mukavampi tuttavuus! Syön marjoja päivittäin, enimmäkseen mustikkaa ja vadelmaa .)

  37. Nakkikastike says: Vastaa

    Siis miks mä en ollut kuullut näistä ennen? Pakastimessa on marjoja vielä ihan mukavasti, mutta ei ihan yhtä kätevässä eväsmuodossa :D. Lempparimarja vaihtelee tosi paljon tilanteen mukaan, metsämansikat ja karviaiset on ihania suoraan puskasta, mustikka on huippu yleismarja melkein mihin tahansa, vadelma on superherkullisen värinen ja tietty myös hyvän makuinen, mustaherukka on mehujen kingi ja smoothiessa ihanaa, punaherukka on yks lemppareista smoothiessa, tyrniä menee myös smoothieen tai ihan pakastimesta suoraan suuhun, on jotenkin häiritsevällä tavalla hyvää.

  38. Vaikuttaa hyville! 🙂 Mä en paljon marjoja syö, koska ne on mun makuun liian kirpeitä, mutta mansikka on ehdoton lemppari marjoista 🙂

  39. Roberts berrie on jo tuttu ja tykkään kovasti! Mainio tuote mulle kun en muuten niin syö marjoja 🙂

  40. Suvisini says: Vastaa

    Marjat on ihania, puolukkakin menee ilman makeutusta. Parhaimmillaan marjat ovat sellaisinaan, aitoina makuina. Suosikkimarjani on ehkä mustikka, vaikea valita, koska kaikissa on puolensa.
    Roberts berriesiltä olen maistanut tuota mustikkaa ja hyväähän se oli. Ja tosi kätevä on ottaa evääksi juurikin sen takia, että ei tarvitse kylmäsäilytystä.

  41. Lettu says: Vastaa

    En ole aiemmin maistanut näitä, mutta smoothiehen varmasti hyvä lisä. Lempparimarjpjani ovat vadelma, tyrni, karpalo ja boysenmarja.

  42. VeeraM says: Vastaa

    I love Me- messuilta tuli ostettua yksi boksi juurikin tota puolukka ja karpalo makua! Viime viikolla viimeisen purkin hörpin. Nää oli ihan mahtavia eväänä töissä 🙂

  43. johannaemilia says: Vastaa

    En ole koskaan näitä maistanut, mutta mieli tekisi kun kuulostavat noin hyviltä! Viime kesä oli mansikoidensa kanssa heikko, niin kesän maut jäi kokonaan pakastamatta. Nämä voisivat korvata niitä edes hiukan!

  44. Tuula V says: Vastaa

    Ei ole tuttu,marjoja kerään kesäisin ja syön pakastimesta pitkin talvea.Lempimarjoja mustikka ja puolukka.

  45. nina says: Vastaa

    Nimenä tuttu, en ole vielä testannut. Marjoja syön paljon, voisin vaikka elää niillä!

  46. tiiu says: Vastaa

    Ei ole ennestään tuttu. Syön marjoja mutta enemmänkin voisin syödä. Mustikkaa, mansikkaa ja vadelmaa lähinnä.

  47. Jenna says: Vastaa

    On tuttu tuote ja ehdoton lemppari! Aika usein laitan smoothien sekaan tai syön sellaisenaan. Puolukka-karpalo on mun suosikki, ihanan kirpeä maku!

  48. Eini says: Vastaa

    Ei ole entuudestaan tuttu, mutta kuinka hyvä idis pistää kotimaisia marjoja juotavaan tai muuten helposti käytettävään muotoon!

  49. Henna28 says: Vastaa

    Ei ole tuttu ollenkaan, vielä. Syön marjoja paljon, itsepoimittuja ja teen kiisseleitäkin.

  50. Akame says: Vastaa

    Ei ole tämä ollenkaan tuttu tuote, mutta vaikuttaa kiinnostavalta. Tunnustan etten juurikaan talvisin syö marjoja, kesällä enemmän. Mansikka on ehdoton ykkönen.

Vastaa