Ostetaan elämä, jossa voin käyttää näitä kenkiä!

Iron Fist on niin asiallinen vaatemerkki, että ei ole toista. Tai no, ainakin ne kengät ovat cooleja. Kuvat puhukoot puolestaan (www.brandos.fi):

Ja nämä nyt ovat vielä aika kesyimmästä päästä.

Olen itse asiassa parikin kertaa tilannut Iron Fistin kengät sovitukseen, mutta aina olen ne myöskin palauttanut, koska: mulla ei ole sellaista elämää, jossa voisin näitä käyttää jotenkin niin, että ne sopisivat sekä minulle että tilanteeseen. Pyrin kuitenkin (ehkä) ostamaan suurimman osan kengistäni niin, että voin käyttää niitä myös töissä, ja pomo sais kyllä paskahalvauksen, jos näkisi mut tällaiset jalassa. Toinen syy palautukseen on ollut yksinkertaisesti se, että kengät eivät ole olleet kovin mukavat jalassa (mut hei, mitkä muka on???), olivat sitten ballerinat tai korolliset. Kaikki testaamani Iron Fistin kengät ovat olleet todella jäykkiä ja epämukavia. No, nuo Ugg-tyyliset kyllä voisivat ollakin ihan jees?

Brandosta selailtuani koin myös pienen järkytyksen hetken, sillä Lontoosta ostamani Dr Martensit ovat nyt sielläkin myytävänä:

Pientä lohdutusta tilanteeseen tuo kuitenkin se, että ostin omani lähes 90 euroa halvemmalla! Tosin väriltään omat ovat paljon näitä kuvassa olevia tummemmat, eli tässä on pakko olla kyseessä eri väri tai sitten kuva hämää tosi paljon. Joka tapauksessa ovat ihanat. Ja silkkinauhat. <3

3 Comment

 1. Olisipa vähän ihanat nuo kiilakorot ja kolmannet korkkarit <3

 2. LauraL says: Vastaa

  Mulla sama juttu iron fistin korkkareiden kans, oon tilannu ja palauttanu. Ei todellakaan hyvät jalkaan ja mun mielestä ne on hintaansa nähden huono laatuset, muoviset kopukat, hienoja toki ovat. Noi susihukka talvitossukat kyllä voisin ottaa ja ne olis varmaan mukavemmatkin.

  Ihanat martensit, oon kans kuolannut yksiä jos toisiakin martenseja brandokselta. Ottaa vaan se hinta päähän.
  Onkos noissa teräskärki vai vaan koristeleikkaus?

 3. Hm ei niissä taida ihan teräskärkeä olla, mutta semmonen kovempi kyllä…? Ja nuo oli totisesti riemastuttava löytö, etenkin kun en ole moisia täällä Suomessa onnistunut vielä kellään näkemään. Tykkään kyllä niistä ”perusmalleistakin”.

  Ja joo noi Fistit tuntuu just niin ikävän kovilta, että siinä on iho monta kertaa rikki eikä silti välttämättä niistä koskaan tule mukavia. 🙁

Vastaa