नमस्ते

Jipijipi! Toteutin uhkaukseni ja varasin lennot Intiaan, tarkemmin sanottuna Delhiin! Maaliskuussa lähden siis n. viikon ajaksi suorittamaan jotain riittejä ja retriittejä sinnepäin mualimoo. Tai sitten ihan vaan rehellisesti shoppailemaan. Jänskää. Pelottavaa. Kiihtymyksissäni kartan sijasta kopioin kuvaksi tuollaisen holy manin, joka on myös hieman pelottava.
Lennot siis on, hotelli puuttuu. Löytyiskö keltään ehdotuksia? Edes alueesta? Itä-Delhi, länsi-Delhi, etelä-Delhi, keski-Delhi, New Delhi?

Koko idea lähti siis siitä, kun työkaveri palasi viikonloppuna Delhistä viikon reissulta ja sain järkytyksekseni/ilokseni kuulla, että Finnair lentää sinne suoraan, matka-aika vain n. 7 tuntia! Eivätkä lentolippujen hinnatkaan ihan päätä huimaa. Myönnän kyllä, että vähän paska hetki lähteä kun on rahanmenoa tiedossa muutenkin, mutta hei, kerrankos täällä eletään. Syön näkkileipää siihen asti! Enkä VARMASTI osta enää farkkuja! Koskaan. Lupaan. Ehkä.

2 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Äiti Amma ja Taj Mahal ovat paikallisia nähtävyyksiä, ja leskenpoltto paikallinen kiva seuraleikki. Itteä kiinnostaa, että onko ne Intian kauppiaat oikeasti sellasia kuin Simpsonien Apu. Hyvää ja rentoa matkaa! pitäs itsekin joskus lähteä käymään johki eksoottiseen maahan, mutta ku ei saa aikaseksi!

  2. 😀

Vastaa