Turhautumista

Nojoo. Onneksi tällä kertaa en ehtinyt edes haaveilla saavani Versace for H&M -kengät, sillä arvasin, että näinhän tässä taas käy. Tänään klo 11 siis tulivat nettimyyntiin, olin sivuilla jo klo 10 ja vaivattomasti pystyi vielä kymmentä vaille ennen h-hetkeä siellä klikkailemaan. Paria minuuttia vaille 11 tähän hetkeen (puoli yksi) asti on heittänyt tuota yllä olevaa sivua, kun yrittää päivittää. Tai no, tuo teksti tuossa on kyllä vaihtunut pariin kertaan. Kaikki selaimet kokeiltu. Ei auta ei.

Silti huomaan, että monetkin bloggaajat ovat onnistuneesti tuolta tilailleet paljonkin Versacea. Miten tämä oikeen tapahtuu? Mitä teen väärin? Sama juttu mulla ihan kaiken kanssa, konserttiliput jne. Ja aina olen ajoissa paikalla, mutta ei vaan etene. Tällä kertaa olin jopa yhdellä selainikkunalla valmiiksi niiden kenkien kohdalla! Mutta kosahti silti.

Totta munassa ymmärrän, että kun tuonne tulee ziljoona ihmistä yhtä aikaa, pakosti se kaatuu. Mutta miksi jotkut aina vaan onnistuvat ihan vaivattomasti tilaamaan jotain? On turhankin hyvin muistissa se Dragon Tattoo -case, prkl…Alan kohta boikotoimaan koko puljua!

Kohtalontovereita? Onnistujia? Mutta älkää prkl ainakaan hehkuttako, että ”sain sieltä kaiken minkä halusinkin!” 😛

8 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Joo mä kans heräsin tänään vähä yli kakstoista enkä todellakaan muistanu koko Versacea. Sit ku tulin koneelle ja lueskelin blogeja ni yhtäkkiä tuli mieleen. Sama teksti tietysti sivuilla ku sulla. Päivitin tos sivua sitten ja kun vihdoin pääsin äsken sisälle, niin yllätys, että kaikki parhaat asiat loppuunmyyty.

  Onneks ny ei elämä lopu yhteen yhteistyömallistoon ja pitää sit huomenna olla aamusta asialla, kun noita kuitenkin mystisesti tulee lisää tonne jostain.

  1. Joo, sama homma. Ei ollut enää jäljellä mitään niistä, joista oisin kiinnostunut.

   Ja joo, ei lopu elämä. Mutta kyrpii silti. 😀 Ei tosin ihan niin paljon kuin se Dragon Tattoo. 😀 Ihmettelen vaan, miten jotkut tuolla onnistuneesti shoppailee, kun kuitenkin olin sisällä kaupassa ihan tasan tarkkaan oikeeseen aikaan. Miksei sitten kaikilla kaadu? 🙁

 2. Nina says: Vastaa

  En saanut mitään, tosin en edes yrittänyt. Tuota mäkin olen kyllä aina ihmetellyt että miten jotkut onnistuvat aina?? Tässä pitää alkaa varmaan jotain salaliittoteorioita virittelemään.

  1. No niin! Ei pitäis olla yhteyksissä eikä missään MITÄÄN vikaa. Ja olin tosiaan jo niiden kenkien kohdallakin valmiiks, mut kun yritin ostaa, niin erroria tuli heti.

   En enää jatkossa edes tutustu näihin spessumallistoihin, ihan turhaa.

 3. Anonymous says: Vastaa

  Toi teksti on kuin suoraan mun koneelta kun koitan avata sun(ja muutaman muun blogia)päivitys vaan vilahtaa ruudulla ja sit ei mitään.Pelkkää valkosta. Sadan päivityskerran ja yhteensopivuusnäkymän renkkaaminen ehkä auttaa ja kirjoituksen näkee (niin kuin nyt)tai sitten jää koko basa lukemati. Useemmalta koneelta oon kokeillu ja aina sama. Onkohan muilla samaa vikaa(no,jos on ne tuskin pystyy tätä lukemaan ;P)vai johtuuko tää mun kädettömyydestä tietotekniikan kanssa 😀
  Ja kommenttina tuohon mallistoon: Onneksi ei pahemmin kiihottaneet nuo versacet, niin en menettänyt hermoja/rahoja
  *MissM

  1. Ohoh, aika outoa. Mulla ei oo tommosta kyllä esiintynyt. Onko tätä esiintynyt vaan täällä bloggerissa?

   Juu tuo Versace-mallisto on mullekin turhan värikäs, en ois halunnutkaan kuin ne valkoiset balsut ja sen silkkitopin…ja ehkä vyön. Mutta eipä tosiaan maailmanloppu ollut. 🙂

  2. Anonymous says: Vastaa

   juu,bloggerissa pelkästään. Firefoxilla pääsen jo sentään lukemaan sivuja mutta nekin aukeaa ”väärin” suoraan kommentoinnin loppuun 😀 muilla selaimilla ei edelleenkään aukee…surffaillessa törmäsin et jollain muullakin oli ollut samaa ongelmaa. Nyt kuitenkin onnistuu edes lukeminen, mä kun oon niin koukuttunut Reiskaan, et hätä meinas tulla 😉
   *MissM

  3. Höh, mälsää.

Vastaa