Karvaisaa

En tiedä pitäiskö loukkaantua vai ilahtua, kun työkaveri tarjoaa helpotusta ihokarvoihin. Veetin vartalovoide lupaa hidastaa huomattavasti karvojen kasvua samalla pitäen ihon kosteutettuna vuorokauden ympäri. Käyttöohjeet kuuluvat näin: ”levitä suihkun jälkeen sääriin ja muihin kehonosiin, joiden karvankasvua tahdot hillitä. Päivittäinen käyttö takaa parhaan tuloksen. Voidetta voi käyttää välittömästi karvanpoiston jälkeen, karvanpoistotavasta riippumatta.”

Melkeinpä näin testaamattakin voisin todeta, että turha tuote. Mulla ei ole kovin suurta luottamusta mitään testaamaani Veetin tuotetta kohtaan, mitkään karvanpoistomömmöt eivät ole tehonneet yhtään ja haisevat pahalta. Tämä sentäs tuoksuu ihan siedettävältä, onhan se kuitenkin kosteusvoide. No, testiin osallistui 300 naista, joista 79 prosenttia koki, että tämä tuote selkeästi toimii. Taisivat olla vainoharhaisia akkoja.

Sitäpaitsi, eihän prinsessoilla mitkään rumat ihokarvat edes kasva, höh! Siitä huolimatta otan tämän nyt käyttöön ja raportoin teille tuloksista neljän viikon päästä.

Vai kiinnostaako teitä edes tällaiset tuotteet?

21 Comment

  1. Ruu says: Vastaa

    kiinnostaisi jos toimisi, mutta jotenkin epäilen tuon tehoa, mutta mielenkiinnolla odotan tulos raportointiasi 🙂

    1. No niin epäilen minäkin! 😀

  2. Donna says: Vastaa

    Miten joku rasva muka vois vaikuttaa siihen mitä tuolla todella syvällä ihossa tapahtuu kun harva kosteutusvoidekkaan syvimpiin osiin pääsee. Humpuukia ja hyvä markkinointitapa mutta toimii ehkä lumetuotteena tai sitten se joko ”silentää” karvaa että tuntuu ettei sitä kasvaiskaa. 😉 Oonpas positiivinen! 😀

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    1. No oon kuule ihan yhtä positiivinen! 😀 Mulla ei muutenkaan jaloissa karvat oikeen kasva, joten pitää testata siis niihin ”muihin kehonosiin”.

      Eihän tämä siis karvojen kasvua estä, vaan ainoastaan hidastaa…miten sen sitten kukakin kohdallaan kokee. 😀

    2. Nina says: Vastaa

      Siis miten niin ei kasva karvat jaloissa?? Oot joku mutantti. Mutta varmaan ihan onnellinen mutantti 😀

      Ja tuo rasva. Ei VOI toimia.

    3. No siis kasvaa, mutta aika vähän ja tosi ohuita ja vaaleita. Eli ei lasketa. 😀

  3. eskimo says: Vastaa

    Mua taas on aina ahdistanut tuon tyyppiset tuotteet, olettaen siis että ne oikeasti toimisivat. MITÄ moinen voide oikein tekee kropassani jos tuloksena on hidastunut karvojen kasvu? Jos se jotenkin tukahduttaisi/estäisi karvojen muodostumista niin senhän tarvisi olla melko tyjyä tavaraa, ja miten se voisi olla sitten samalla vaikuttamatta esim. ihon hyvinvointiin/uusiutumiseen? Pelottaa ja huolestuttaa nuo tuotteet. 😀

    1. Mä oon siitä hölmö, että mua ei huolestuta. 😀 Voin siis hyvin toimia koekaniinina kaikessa, mitä tulee kosmeettisiin aineisiin. 😀

      Mutta en usko tällä mitään niin huimia tuloksia saavuttavani, että tällä jaksaisin ikuisesti läträtä. Mutta, katsotaan.

  4. Nova says: Vastaa

    Komppaan eskimoa, jotenkin tuollaiset tuotteet tuntuu epäilyttäviltä… Ja toisaalta taas minäkin epäilen tuon toimivuutta, testituloksia odotellessa siis =)

    1. Ajattelin, etten jaksa ainakaan kovin aktiivisesti testata, jos ei kiinnostuneita ole, mutta nyt sitten näköjään pitää. 😀

  5. HANI says: Vastaa

    mä taas innostuin tuotteesta! 😀 mutta, olenkin mainoksen uhri ja lankean usein mainoksissa oleviin tuotteisiin :DD

    1. Vähän sama täällä…mutta Veet nimenomaan ei kyl vakuuta. 😀

  6. Mohn says: Vastaa

    Ei liity itse asiaan millään lailla. En tiedä onko yhtään sua mutta niin vaan tuli Kissaämmä mieleen noista Ronttikissa-korviksista. =)

    http://www.tuulapaju.fi/galleria/

    1. Onpa kyllä nätit! Oon tosi huono käyttämään mitään koruja, lukuun ottamatta pieniä korviksia, mutta voishan noita kyllä harkita. 🙂

  7. En vaan käsitä, miten nuo tuotteet voisi toimia. Tai tuntuu, että saa olla melkoista myrkkyä, jos kasvua hidastaisi. En tiiä, pitäs kai kokeilla itse, mutten halua 😀

    1. Niinpä, eikä se oikeen voi olla mitään myrkkyä, jos vasta-ajellulle ihollekin voi levittää…

  8. Itse olen Oriflamelta ja Avonilta käyttänyt samanmoista tuotetta sekä myös roll-on dödöä.
    Sellanen tunne ollut, että oikeasti hidastaisi jonkin verran karvan kasvua, mutta pitäisi vertailu tehdä niin, että laittaa vain toiseen kainaloon/sääreen :D. Vielä en oo saanut aikaiseksi tätä tieteellistä koetta :D. Ja mulla kyllä huomaisi selkeästi tulokset, jos nuo toimisi, sen verran huonot geenit oon saanu karvoituksen suhteen :p !

  9. Miia says: Vastaa

    Mikään kosmetiikka ei saa mennä ihon läpi! Ihon läpi menevät voiteet ym ovat lääkkeitä/lääkärin määräämiä. Huvittavaa aina katsoa jotain kosteusvoide mainoksia, jossa puhutaan ihon kerroksista ja siitä kuinka voide läpäisee ne. Tatuointi menee toiseen kerrokseen, kolmannessa verenkierto ja kaikki meikki ja muut voiteet ym pysyvät ensimmäisen kerroksen päällä.

    kaikki veet kamat joihin olen sekaantunut olen todennut sekundaksi. Kerran kokeilin sellaista vahausluiskaa joita toisinaan saa lehtien kylkiäisenä ja housuista jäi jalkaan jämähtäneeseen liimaan kankaan nukkaa ja lankoja ja liima lähti pois vasta kulumalla, vaikka hankasin sitä kunnolla sienellä.

    1. Niinpä. 😀

  10. HK says: Vastaa

    Tiedän et tää on aika vanha postaus mutta testasitko tuotetta ja millaset tulokset oli?

    1. Kyllä testasin ja ei minkäänlaista silminnähtävää vaikutusta…ylläri. 😀 On näköjään joo jäänyt raportoimatta 😀

Vastaa