No se neuLash!

Vajaa puolisentoista kuukautta neuLashia nyt takana. Otin toki myös ennen-kuvan ripsistäni, mutta arvatkaa vaan, onnistuinko sen hävittämään? Siirsin kamerastani kaikki kuvat viikko sitten koneelle, ja nyt en löydä sitä kuvaa enää mistään, liekö olen vahingossa onnistunut poistamaan. Jos se jostakin ilmestyy, niin lisään tänne. Sen kuitenkin voin kertoa, että ripseni olivat lyhyet. Paljon lyhyemmät kuin ovat nyt.

Yllä oleva kuva on otettu eilen ja ripsissä on ripsiväriä, koska ilman ripsaria ne ovat hyvin säälittävän näköiset. neuLash ei siis todellakaan paksunna ripsiä, oikeastaan päinvastoin. Tiedän siis nyt, miten neuLash toimii: ripset eivät putoa ”normaalin rytmin” mukaan. Aiemmin meikkiä puhdistaessa ripsiä tipahteli vaikka miten paljon, nyt tämän viimeisen 1,5 kk aikana niitä ei ole tipahdellut ylärivistöstä (johon neuLashia siis vain käytän) lainkaan! Nämä pidentyneet ripset sen sijaan kyllä ohentuvat ja alkavat helposti valita eri suunnan. Eli kyllä pelkään, että ne kohta alkavat kasvaa ihan sikinsokin. Ovat kyllä pidentyneet selkeästi ja olenkin ihan tyytyväinen, ainakin tällä hetkellä. Tosin kuulemma vasta parin kuukauden jälkeen ne alkavat näyttää oikeasti pitkiltä. Niin, ja taittuvat kivasti myös, ripsientaivuttajaa ei tarvitse käyttää ihan yhtä ahkerasti.

Mitään kunnon tekoripsimäistä vaikutelmaa tällä aineella tuskin tulen koskaan saamaan, mutta ehkä tässä vielä ajan kuluessa vielä hieman pidemmät ripset. Toistaiseksi vasta minä huomaan eron ja senkin vaan, kun hyvin läheltä peilistä katsoo. Mutta, käyttö jatkuu..

6 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  on se kyllä jännää ainetta ei voi muuta todeta. Kauankohan tuotakin pitää käyttää että saa sellaiset mega pitkät ripset jotka esim ostolakossa blogistilla on, mikäli ne edes kaikille kasvaa yhtä pitkiksi:)
  Mä olen kyllä niin mullekaikkihetinyt ihminen , että en varmaan jaksaisi odotella paria kuukautta että alkaisi muutos näkymään.

  1. Joo, hidasta on. Oon kyllä nähny ihan huimiakin ripsiä, mitä tällä saa, mutta ovatkin käyttäneet aika kauan. En kyllä tiedä, haluanko edes ihan niin pitkiä!

 2. Mohn says: Vastaa

  Hmmm…En juuri koskaan huomaa ripsieni irtoamista….eikä niitä irtoa silmämeikkiäkään putsatessa kuin joskus. Eikä ne silti kasva pitkiksi. ;-( Tai voihan olla, että en oikeasti näe niitä irroneita ripsiä (osa on valkoisia ja osa värittömän ”läpinäkyviä”). Hitsi kun toi tökötti on niin samperin kallista, olisi todella mielenkiintoista testata se. Vaikka mua edelleen vähän arveluttaakin tuotteen ”turvallisuus”.

  1. No ainakaan mitään oireita en oo tän käytöstä saanut, ei kutise tai kirvele, paitsi jos vahingossa sitä onnistuu silmäänsä sohasemaan. Ja luotan siihen, että kun sitä kerran Suomessa saa myydä, ja kun sitä näin lähelle silmää laiteitaan, se on tarpeeksi turvallista! 😀 Kun taas ripsienpidennysten ripsiliima mulla kirveli älyttömästi laiton jälkeen.

   Mulla lähti ennen aikamoinen määrä ripsiä aina putsauksen yhteydessä ja nyt vain ihan jokunen ja nekin alhaalta, pituudesta huomaa. 😀 Ja pakkohan sen on niin ollakin, koska ripset tosiaan kasvavat pidemmiksi kuin normaaliksi – eli eivät vaan tipahda niin nopeasti.

 3. Mistä sä ostit/tilasit tuon neulashin? Mä luovuin ripsienpidennyksistä ja nyt himottais kokeilla tota, vähän tosin epäilyttää kun luin ostolakossa-kommenttiboxia ja siellä peloteltiin ties mitä. 🙁

  1. Heh, mä tilasin sen itse asiassa täältä: http://www.kauneushoitolabellissima.fi/

   Yritin tilata sitä aluks sieltä neuLashin omilta sivuilta, mutta se maksu ei jostain syystä mennyt perille, kun luottokortilla yritin, niin alko ärsyttämään ja googletin, mistä sitä sais Suomesta. Saa sitä täältä Helsingistäkin jostain kauneushoitoloista, mm. tosta läheltä Kampista. 4 euroa oli toimituskulut, ja näköjään neuLashin omilla sivuilla ne on 5 euroa.

Vastaa