Lista

Nautin tällä hetkellä täysillä yksin (=kolmisin) asumisesta isossa, edelleenkin aika autiossa asunnossani. On vaan niin täydellistä, kun saa kotona olla just niinku itse haluaa eikä tarvitse välittää kenenkään muun mielipiteistä yhtään minkään asian suhteen. Näin ei kuitenkaan todennäköisesti tule jatkumaan loppuelämääni (koska: raha), joten laadin jo ties kuinka monennen saikkupäivän tylsyyksissäni pienen listan sille henkilölle, joka muka haluaa muuttaa kanssani asumaan. Tässä se tulee:

-Jaksan kyllä ikuisesti urputtaa siitä, jos astioita jätetään ruokapöydälle tai ympäri asuntoa syömisen jälkeen. Ne pitää korjata tiskikoneeseen tai edes tiskipöydälle HETI. En vaan kestä katsella likaisia astioita siellä minne ne eivät kuulu!

-Muuten en välitä, jos on vähän likaa siellä sun täällä. Kunhan se on minun tuottamaa, ei sinun, hähä.

-WC-pöntön kansi pitää laskea aina alas. En halua onkia pöntöstä märkää Arskaa.

-Käytän meikkaamiseen joskus aamulla vessassa aika pitkän ajan. Ja joskus muulloinkin. Siitä on ihan turha valittaa. Jos haluat välillä tulla pissalle, voit ystävällisesti ilmoittaa siitä, mököttää ei tarvitse.

-Kosmetiikkaa tulee olemaan aina paljon. Ja kengät ja vaatteet vievät varmasti aina ihan liikaa tilaa. Näin se nyt vaan on.

-En luovu vaaleanpunaisesta pyykinpesukoneestani, ihan turha edes yrittää. Voin kyllä aina hoitaa pyykinpesun, se on ihan kivaa.

-Ulko-oveen ei saa laittaa ”ei mainoksia” -lappua. Haluan lukea mainoksia nyt ja aina.

-Arska ja Reiska eivät tietenkään saa missään vaiheessa olla mikään ongelma. Tai sitten sinä olet se ongelma.

-Jos haluan istua sohvalla, katsoa Big Brotheria ja syödä tosi paljon irtokarkkeja, voit hyvin itse mennä baariin, ei tarvitse katsella. 

-Saan muutenkin syödä mitä haluan, koska haluan. En silti aio ihan heti lihoa muodottomaksi.

-Cosmopolitanin horoskooppi on oikeasti aika hyvä. Ja ennen kaikkea uskottava.

-Ruokapöydässä ei sitten piereskellä. Eikä mieluiten röyhtäilläkään, ainakaan kovin isosti. Eikä missään muuallakaan syömisen aikana!!!

-En tiedä mitään mistään internetyhteysasetuksista enkä halua enää koskaan soittaa Elisa Viihteen asiakaspalveluun, koska en yhtään ymmärrä mitä siellä yrittävät mulle selittää. Mielelläni siis annan asiasta paremmin tietävän tehdä sen puolestani.

-Ja puhdistaa suihkukaivon. (Ja kyllä, olen tietoinen siitä, että minulla on pitkät hiukset. Katselisitko minua mieluummin kaljuna?)

-Jos pelaat viitenä iltana putkeen typeriä tietokonepelejä, voisit seuraavat viisi iltaa tehdä ehkä jotain muuta, esim. harrastaa liikuntaa.

-Haluan iltaisin lukea kirjaa. Oikeasti, ihan joka ilta. Olen tehnyt näin aina ja tulen aina tekemäänkin.

Tässäpä ne tärkeimmät taisi tulla. No, kuka muuttais vielä tän jälkeen mun kanssa yhteen?

29 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Haha, tämä on hyvä! Ihan vaan silleen *vinkvink* 😀

  PS. Me oltais hyviä kämppiksiä, ainoa mihin ei pysty on suihkukaivon puhdistus. Megaoksettavaa!

  1. Mä en vielä oo puhdistanu täällä kunnolla… 😛

 2. Kohtuullinen lista mielestäni! Ei mitään lisättävää :D.

  1. Hah!

 3. Vessapöntön rengas… Sitä ei jumalauta saa jättää ylös!!!!!!

  1. Hyvä huomio. Lisäsin hieman muunneltuna…

 4. Suihkukaivo.. mun ikuinen nemesis. Mun on vielä siitä huonoimmasta päästä, joten joudun tyhjentämään sen melkeen joka toinen kuukausi. yak. Yhyy.

  1. Mä en oikeen tiedä koska se pitäis ees tyhjentää… 😛

 5. Nonnu says: Vastaa

  Meistä tulisi myös hyvät kämppikset! Ainoa on tuo suihkukaivon tyhjennys….no sekin menee kunhan saan käyttää käsineitä 😀

  1. No päästään kohta ainakin hetkellisesti yhteen asumaan! 😛 Lupaan, että en pyydä sua tyhjentämään suihkukaivoa!!! 😀

 6. Mä en halua ees ajatella millanen mun listasta tulis 😀 Oon asunu yksin melkein 18 vuotta niin epäilen että saattaa tässä olla kertynyt muutama oma tapa ja sääntö jos toinenkin…

  1. <3

 7. Minä voisin muuttaa. Vaatimus/toivelista on nimittäin aika sama. Paitsi että irtokarkkeja mulle kans. Ja koska mie meikkaan sohvalla kirkasvalolampun valossa, ei vessassakaan tulisi ahdasta.

  1. Mäkin meikkasin ennen muualla, mutta kissojen kannalta nopeinta meikata kylppärissä suljetun oven takana. 😛

 8. Ruu says: Vastaa

  mulla ei ole mitään sellaista työtä mikä olisi miehelle jätettävä,ei edes se suihkukaivo meitä kun on kaksi pitkätukkaa, niin se tyhjentää kumpi ehtii, voisin jättää se tuolle ukolle, mutta ei minulla ole mitään sen tyhjentämistä vastaankaan, enkä kaytä edes hanskoja 😀 vessastakaan ei tule riitaa kun mulla on olohuoneessa kirjoituspöytä jonka laatikoissa mun kosmetiikka on ja meikkaan siinä luonnonvalossa aina.

  1. Meikkauspöytä ois ihana… <3

 9. Sonja says: Vastaa

  Haha 😀 Loistava lista, voisin muuttaa sinne samantien! Bb ja irtarit on ihan parasta, harrastan sitä kanssa, ja mainosten luku 😀 huudan aina äitille jos se heittää verkkokauppa.comin mainoslehden roskiin ennenkuin olen lukenut sen. Son paras.

  1. Tällä hetkellä kaikki huonekalumainokset kiinnostaa! Etenkin sohvat.

 10. Sähän vaikutat suht iisiltä kämppikseltä..

  1. Ai? 😀

 11. Myy says: Vastaa

  Hei mun on pakko suositella suihkukaivoon sellaisia Sinin sihtejä. Kerran kuussa vaan vaihtaa uuteen. Siihen jää kaikki hiukset ja karvat, eikä tartte onkia ällöjä tuppoja kaivon pohjalta!

  Ei sillä, että itse koskaan vaihtaisin sitä sihtiä itse. Se on Miehen homma.

  1. Tollasia oli joskus kokeilussa kun asuin vanhempien luona ja ne todettiin jotenkin huonoiksi…? En muista kyllä enää miksi!

  2. Ne tipahtaa sinne kaivoon ja tukkii sitä entistä pahemmin…

  3. Joo, Sinin kaivokielo, tms nimeltään. Ei ne mihinkään tipu. Oon käyttäny niitä jo vuosia… yli kymmenen vuotta kuitenkin. Säästää kiinteistön lattiakaivoa ja viemäriä, ja minua sen kaiken p***an kaivamiselta sieltä kaivosta, kun se kaikki p:a ei mee kaivoon. Yksi satsi oli vähän heikompi, ja niistä lähti verkko irti muovireunuksestaan, mutta sitä ennen ja sen jälkeen ei mitään ongelmaa. Kestää muuten useamman kerran pesuakin. Siivoan lattiakaivon kerran viikossa tai kahdessa, riippuen karvanlähdön määrästä. Onhan se ällö homma, mutta tulviva kylppärinlattia on vielä ällömpää. =D

  4. Pitää kyl kokeilla. Joo.

 12. Puf says: Vastaa

  Ihan kohtuullista! Nii ja nyt ku vielä asut yksin nii haali sinne kotiin sellaista tavaraa mitä mies ei välttämättä kestäis ja sit sun on PAKKO pitää ne tavarat myös teidän yhteisessä kodissa. Oon vähän katkera etten ehtiny hankkia rokokoo-sohvaa ennen ku muutettiin yhteen ja nyt mies ei suostu ottamaan meille sellasta kotiin 😀

  ps. Vaaleanpunainen pesukone. Se on ehkä just sellanen asia minkä tarvitsen mutta rokokoo-sohva on yhä ensimmäisenä listalla

  1. Haha, joo, oon kyl miettiny et jotain järkkyä vois kyl hommata äkkiä.

   ps. Vaaleanpunainen pesukone on parhautta. <3 Paras ostos.

 13. nea says: Vastaa

  Haha, mä muuttaisin kyllä, osa teidän muistakin perheenjäsenistä on ehtinyt tulla testatuksi oikein kompenetteina asuinkumppanina ;D

  Ihan loistava postaus, ei mitään nipo-nipo-juttuja, vaan ihan asiaa. Sulla on nyt hyvä tilanne, kun voit jo tässä vaiheessa käydä nämä asiat läpi, ettei niistä tarvitse sitten edes keskustella 😀

  Sitäpaitsi mäkin haluan saada mainokseni! Ja hyvä asenne tuo, että ”voit mennä itse baariin”, paljon parempi kuin pakottaa irtokarkkien ja BB:n kanssa sohvalle, tämähän osoittaa jo kehittyneitä seurustelutaitoja. Myös suihkukaivo – kalju -osioista tykkäsin kovasti 😀

  Erinomaista. Hihhih.

  1. 😀

Vastaa