Yhteiseloa

No niin. Pojat ovat olleet nyt viikon Rosan kanssa samassa huushollissa. Kaikki on mennyt tosi hyvin, olen ihan ällikällä lyöty. Sen ekan kerran oksennuspaskannusepisodin jälkeen kaikki on ollut enemmän kuin iisisti. Mitään parhaita kavereita elukat eivät tietenkään keskenään ole, pojat luonnollisesti varovat Rosaa edelleenkin, mutta voivat jo olla ihan vieressä ja jos Rosan häntä ohimennen vähän lävähtää naamaan – ei haittaa! Ja työpäivänkin ajan eläimet ovat kiltisti kotona, nukkuvat eri puolilla asuntoa.

On tässä kuitenkin vähän hampaiden kiristelyä ilmassa, liittyen lähinnä koiran ruokintaan. Rosa saa ruokaa kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Näistä ruoka-ajoista ei kuitenkaan ole niinkään innoissaan Rosa, vaan samperin Arska! Tämä pieni sininen riiviö on ensimmäisenä nappuloiden kimpussa ja vaikka Rosa-rukka yrittää välillä vähän murista, ei Arska ole moksiskaan. Se on löytänyt lempiruokansa ja ei siitä helpolla luovu. Miten terveellistä voi koiran ruoka, ja vielä erikoisruoka, olla kissalle? Eihän se nyt varasta kuin pari nappulaa per ruokintakerta, mutta SILTI. Ärrh.

Mutta siis, mukavasti on muuten mennyt täällä eläintarhassa asuessa. Lattiat ovat jatkuvasti karvojen ja kuolan ja jonkun muun epämääräisen aineksen peitossa. Siivota sais tunnin välein. Eipäs kun minuutin välein. Onneksi vielä edes illat ovat niin pimeitä ja asunnon valaistusasiat ovat edelleenkin vähän niin ja näin…

Leppoisaa v-loppua!

8 Comment

 1. Ihana keesi Rosalla tossa eka kuvassa 🙂
  Mulle tulee aina hirmuinen eläinikävä ku kattelen näitä sun kuvia <3

  1. Joo noi sen otsahaivenet on ihan ylisymppikset. 🙂

 2. Anonymous says: Vastaa

  Voi Rosa näyttää niin sympaattiselta koirarouvalta!<3

  1. No sitä se kyllä on! 🙂

 3. Anonymous says: Vastaa

  juu söpö koiramuori mut harjatkaa sitä välillä 😉

  ja vinkkinä! robotti-imuri tai moppi. imurit on vielä kalliita mut ne robottimopit on jotain 40e ja kun niissä on sitä staattista sähköä niin toimii hyvin eläinkarvoihin.

  1. Joo pitäis harjata! Ja pestä! Tästä tulossa postausta… 😀

   Robotti-imuria oon halunnu siitä asti ku tänne muutin. Robottimoppi on täysin uusi asia mulle?! JA KIINNOSTAVA.

 4. Oho, onpas topakka sininen 🙂
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  1. Jep 🙁

Vastaa