Huonon bloggaajan arvonta

Totesin taas eilen olevani huono bloggaaja. Vaikka ilahdun aina suunnattomasti, kun saan kutsun jonnekin häppeningiin, en yleensä ikinä kuitenkaan jaksa tai ehdi paikan päälle. Tämä on jo itsessään todella huono asia. Mutta kun kerrankin sitten käy niin, että otan itseäni väkivalloin niskasta kiinni ja raahaan itseni paikalle, niin nappaan yhden säälittävän (ja kaiken lisäksi huonon) kuvan tarjoiluista ja unohdan kameran sen jälkeen syvälle laukkuuni. Todettuani tietenkin ensin, että paikalla on noin ziljoona muutakin bloggaajaa jotka heiluvat kameran kanssa ja kahdenkymmenenneljän tunnin sisällä netistä löytyy taas monta kuvaa lisää kuoharilaseista ja sipulipiirakanpalasista. Ja ehkä myös minusta kaivamassa nenää tai jotain muuta noloa. Niinpä pyörähdettyäni eilen töiden jälkeen ACO Pharman tilaisuudessa (jossa myös joogasin ja sain jonkinlaisen auringonpistoksen) päätin, että teitä ei kuitenkaan kiinnosta se mun yksi huono kuva sipulipiirakasta. Vaikka se piirakka oli kyllä todella hyvää.

Teitä ilahduttaa toivottavasti paljon enemmän se, että arvon nyt osan saamani goodie bagin sisällöstä. Multa nämä löytyi jo entuudestaan ja enemmän kuin RAKASTAN aina näitä ACOn kesäjuttuja! Tuoksuvat niin namilta (raparperi & vadelma), että tekisi mieli syödä nämä. Ja putelit näyttävät ihanan pirtsakan söpön kesäisiltä. Siksipä on ilo lähettää nämä (summer breeze body lotion ja summer breeze body scrub) yhdelle, joka jättää alla olevaan kommenttiboksiin sähköpostiosoitteensa JA kertoo suhteestaan tähän apteekkisarja ACOon. Onko tuttu? Löytyykö sarjasta kenties lemppareita?

Osallistumisaikaa on tämän viikon perjantaihin 10.5. klo 14 asti ja voittajan arpoo random.org.

77 Comment

  1. Mulla on ollut pari ACOn tuotetta, juurikin noita vartaloemulsioita. Voih että tuo tuoksupari, vadelma+rapsu kuulostaa NAMILTA!

    winditup.blog@gmail.com

  2. Diva says: Vastaa

    ACOlta olen käyttänyt omenavartalovoidetta ja vaaleanpunaista huulirasvaa, jota on tälläkin hetkellä huulilla:) Molemmat ovat oleet ihania!

    divarive@gmail.com

  3. Minde says: Vastaa

    Mulla on Acolta Sun kissed face cream, asteittain päivettävä kosteusvoide.Toinen tuubi menossa, tykkään! Just sopiva päivetys muuten kalman kalpealle iholle.

    minddu6@hotmail.com

    1. R says: Vastaa

      Mullakin on tätä ja olisin valmis voittamaan nämä uudet tuotteet!

      pikkumekko@luukku.com

  4. Anonymous says: Vastaa

    Muutaman edellisen kesän oon tykännyt käyttää ACOn aurinkovoiteita, joten tähän aikaan vuodesta suhde on taas lämpnemään päin. Lisäksi omistan ACOn kauanpäällis/lahjus-silmänympärysvoiteen, jota muistan käyttää liian harvoin. Mutta kaikkinensa merkistä varsin positiivinen käsitys, ja aina apteekissa käydessä mielessä, että seuraavan kerran pitäis muistaa loppuvia tuotteita päivittää ACOon. Harmikseni en yleensä oo muistanut.

    lyytihei (at) gmail.com

  5. Elisa says: Vastaa

    Mulla oli pitkään käytössä ACOn aurinkovoide (silloin kun sitä jaksoin käyttää), mutta oikein muuta suhdetta mulla merkkiin ei ole. Jotain huulirasvaakin mulla on joskus ollut, kai?

    mitenniinliikaa ät gmail.com

  6. Petta says: Vastaa

    Mulla on ACOon lämmin rakkaussuhde. ACOn rasvat ja kasvojen pesuaineet vaan on mun iholle täydellisiä.

    petrakristina.arteli@gmail.com

  7. Ruu says: Vastaa

    Mulla ei ole ACOon minkäänlaista suhdetta, vielä, mutta ehkäpä intoudun testaamaan, sun kuvailu noista tuotteista sai kyllä kovasti kiinnostumaan. Ah paskat, valehtelin, huomasin just että mähän käytän Acon naama-aurinkorasvaa suojakertoimella 30 ja se on ihan parasta tököttiä!!
    ruuruli@gmail.com

  8. ACOlta olen testannut itseruskettavaa ja siitä tykkäsin kovasti. Raparperi & vadelma kuulostaa kyllä herkulliselta.
    apinanpaivakirja@yahoo.com

  9. Mulla ei oo ACO:n minkäänlaista suhdetta jostain syystä.. Oon ehkä tietämättömyyttäni mieltäny sen sellaseksi perustylsäksi apteekkituotemerkiks. Mutta nyt on pakko myöntää et jos ei onni potkase niin nää on pakko käydä hankkimassa itelle, sen verran herkuilta ja kesäsiltä kuulostaa!!
    sarahavuaho@hotmail.com

  10. Taina says: Vastaa

    En ole muistaakseni ikinä käyttänyt ACOa, mutta olen kyllä kuullut siitä pelkkää hyvää. Ja viimeistään sun markkinoinnilla voin sanoo, että määkin haluan!! 😀

    tain_a(at)hotmail.com

  11. Jazzy says: Vastaa

    NAM! Mulla on parhaillaan käytössä ACOn kevyesti sävyttävä kasvovoide, joka on ihan huippu tälläselle kalkkilaivan kapteenille. Sen sijaan geelimäiselle naamaputsarille en oo oikeen lämmennyt.
    jazzy9125@gmail.com

  12. ami says: Vastaa

    ACOn paria huulirasvaa oon käyttänyt, ne ainakin on hyviä. Enemmänkin varmaan vois tutustua jos olis tapana hankkia kosmetiikkaa apteekista… Mutta nää kuulostaa herkulliselta!

    whiskeykissed at hotmail.com

  13. aiai says: Vastaa

    ACO on huulirasvan verran tuttu! Ja ACOn After Sun on kans mielettömän mainiota monen kesän kokemuksella. Nuo tahtoisin kovasti. 🙂

    holopaisen_veera[at]luukku.com

  14. Minna says: Vastaa

    ACO on tuttu ja turvallinen merkki, suosin apteekkituotteita ihonhoidossa muutenkin.

    (minnapo1@gmail.com)

  15. Maiju says: Vastaa

    Nuorten ACO-sarja on tuttu. 🙂

    maiju96@hotmail.fi

  16. Leena says: Vastaa

    ACO on tullut tutuksi, sillä satun olemaan apteekissa töissä. Hinta-laatusuhde kohdallaan ja kaikki tuotteet mitä oon testaillut on olleet hyviä. Paras on ACOn käsivoide, se on ihan sairaan hyvä! Se on riittävän kosteuttava mun kuiville käsille, levittyy helposti, ei tahmaa ja kuivuu nopeasti. Se tavallinen huulirasva on kanssa ihanan pehmeä, paljon kivempi mitä ne sävytetyt. Noita summer breezejä tuoksuttelinkin jo töissä, vaikuttavat ihanilta!

    lmrasane@gmail.com

  17. Julie says: Vastaa

    En ole ikinä kokeillut mitään ACOn tuotetta, mutta kesätuotteilla olisikin hyvä aloittaa kosketus tuohon merkkiin 😉

    jullemoi3@gmail.com

  18. Kisu says: Vastaa

    Olen kokeillut, just noita kausituotteita. Herkkuja :p

    (Meilios. profiilissa.)

  19. MRMR says: Vastaa

    Koskaan en ole ACOa testannut! Suhteeni koko sarjaan perustuu siihen tv-mainokseen, jossa jengi liikuttelee käsiään ja jalkojaan ja halailee toisiaan niin että mainoksen tekstit muodostuvat iholle. Ainakin luulen että se on Acon mainos. Hieno mainos se on.

    hypocrite–@hotmail.com

  20. En oo ikinä ACOa käyttäny, mutta kerta se ois ensimmäinenkin!

    elina_suni(at)hotmail.com

  21. ACO on nimeltä tuttu, mutta en ole koskaan kokeillut sarjaa.

    abackman66 at hotmail.com

  22. Nana says: Vastaa

    Mulla on hämärä muistikuva että jottain ACOn vaaleansinisessa tuubiasiassa ollutta jotain oon käyttäny vuonna kirves ja nappi 😀 En tosin mene kyllä takuuseen tästä muistosta 😀

    nyyti4@hotmail.com

  23. Anonymous says: Vastaa

    Mun täytyy myöntää, että apteekin kosmetiikkavalikoima on mulle täysin tuntematon. Merkkejä otkin tunnistan nimeltä (kuten ACOon), mutta ei ole tullut sitten kuitenkaan ikinä itse kokeiltua. Pitäisikin ottaa ehkä seuraavaksi projektiksi testailla eri apteekkimerkkejä, sillä olen lukenut monista apteekin tuotteista hyviä arvosteluja, eikä putelitkaan enää näytä ”apteekkituotemaisilta” (putelin ulkonäköhän on tärkeä osa ostopäätöstä!).

    Osallistun siis mielelläni pirteän näköisten purkkejen arvontaan. 🙂

    ceran@luukku.com

  24. Oih! Osallistun ehdottomasti! Olen vasta löytänyt ACOn tuotteet ja toiseen en enää vaihtaisi. Mulla on niin herkkä mutta samalla erittäin rasvainen iho, että acon pesuaineet on olleet ainoita, jotka pesevät hyvin mutta hellävaraisesti. Näyttävät nuo putelit niin herkulta, että TAHTOO!

    catherin_blake(a)hotmail.com

  25. Nonnu says: Vastaa

    Oij, onpas ihanan kuuloiset tuotteet! Eli tahtoo ne ehdottomasti! 🙂

    nonnula@gmail.com

  26. Nana says: Vastaa

    Suhteeni noihin ACOn tuotteisiin on ainoastaan se, että olen meinannut ostaa juuri nuo arvottavat herkullisen purkin perusteella…haluaisin kovasti testata!

    nanapyl@gmail.com

  27. Ihanan näköiset kesäiset purkit, huh sentään, melkein osaan kuvitella tuoksun ihanuuden. ACOn soft bronze face cream on meikkipussini vakiasukki ja ehdoton ykköskosmetiikkatuotteeni.
    teijapistelentoatelisanetpistefi

  28. Niinkin rajuja juttuja Acolta oon käyttäny ku intiimipesuöljyä ja saippuaa 😀 Mut tykkäsin kyllä. 🙂

  29. Smettis says: Vastaa

    Minulla on viime kesän kausi tuotteistta vartaloemulsio, ei taida olla muuta ACOn tuotetta.

    josalmela@luukku.com

  30. PS says: Vastaa

    Raparperia? 😮 Nyt on pakko osallistua…

    Tähän mennessä on jäänyt ostamatta ACOn tuotteet, vaikka joskus olen huulirasvaa yms. katellu. Mulla ei oo tuosta merkistä oikein muuta mielikuvaa kuin että sitä myydään apteekeissa.

    backinreverieOgmailOcom

  31. Anniina says: Vastaa

    Ainoastaan huuli rasvaa oon Acolta käyttäny, mutta ois kyllä mahtavaa kokeilla noin herkullisen näköisiä tuotteita! email:t.ansku@luukku.com

  32. Essi says: Vastaa

    Kaks tärkeetä kosmetiikkaa, huulirasva ja kasvojen pesuaine, on ollu mulla jo monen putelin ajan ACOlta. Varsinkin huulirasva on mun ehoton lemppari, jota oon käyttäny siitä lähtien, kun sen ensimmäisen kerran ostin! Voin kuvitella kui hyvältä nuo tuotteet tuoksuu :>

    kisumisu-95@hotmail.com

  33. Anonymous says: Vastaa

    Olen kuullut merkistä paljon hyvää mutten ole vielä itse päässyt kokeilemaan =)

    mdanska(at)cc.hut.fi

  34. Nova says: Vastaa

    Ooh, syötävän näköiset putilot, sopisivat just eikä melkein mulle 😉 ACO on jossain määrin tuttu sarja, joitain tuotteita oon käyttänyt ja ihan kivoilta tuotteilta vaikuttavat, tosin jotain pieniä pettymyksiä on tullut kuten esim. kun jokunen kesä sitten ostin sen vuoden version vartalovoiteesta (vissiin lanseeraavat tällaisia tuotteita aina kesän kynnyksellä..?) ja se oli tuoksultaan liian pliisu mun makuun. Siksikin olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan josko nyt tuoksua löytyisi vähän enemmän =)

    pipale75@gmail.com

  35. Anonymous says: Vastaa

    On tuttu ja ainakin vaaleansinisessä tuubissa oleva hoitava huulivoide on mielestäni hyvää 🙂

    kuiskaa@gmail.com

  36. M says: Vastaa

    käytetty kasvorasvoja, kynsienhoitosetti tuotteineen (plus vielä toinen pullo kynnen vahvistajaa) muutama sellanen kassalla myytävä huulirasva ja purkillinen sitä itseruskettavaa. love ♥

    mariam.benemla@luukku.com

  37. Anonymous says: Vastaa

    Miulla ei oo minkäänlaista kokemusta Acosta, näistähän sitä sais. 🙂

    kati.riihela@suomi24.fi

    ~menninkäinen~

  38. Oli kyllä ihanan aurinkoinen hyvän olon tapahtuma. Aurinkoa, joogaa ja kosmetiikkaa: mikä voisikaan olla täydellisempää. 🙂

    Sipulipiirakan kuvaa ei ole, mutta muuten ajattelin fiilistellä tapahtumaa myöhemmin blogissani. 🙂

    Olet kyllä jalomielinen kun arvot pois nuo ihanuudet. Itse tekisi mieli hamstrata niitä lisää varastoon kun ovat limited edition, mutta en siis tietenkään osallistu arvontaan. 🙂

    1. Joo mä onnistuin saamaan jonkun auringonpistoksen tuolla, kotimatkalla iski hirvee huimaus ja jatkui vielä kotonakin. 🙁 Ohihan se meni, eikä mitään vakavampaa. Mutta hassua vaan.

    2. Voi ei, auringonpistos toukokuussa, aika hyvin! Ilmankos mulla oli jälkeenpäin sellainen olo kuin olisin käynyt jossakin ulkomailla, vaikka Miamissa kattoterassilla. 🙂

  39. eltsi says: Vastaa

    Aco on ihan lemppari apteekkikosmetiikasta. Suht halpaa tavaraa, mut silti oikeesti hyvää. Tällä hetkellä acoja löytyy kaapista päivävoiteen, yövoiteen, huulirasvan ja käsivoiteen muodossa. Varsinkin toi käsivoide (joku canolaoil Q10 voide tms:D)!!! ah mikäää tuoksu! se on niiiiiin koukuttavaa.. 😀

    elina@vaikutelma.net

  40. Mohn says: Vastaa

    pakolliset ät gmail.com

    Mulla ei taida olla mitään ACO:n tuotteita. Muistaakseni… Olen joskus silmäillyt jossakin kiinnostuneena, mutta en ole vielä päässyt sinne asti, että olisin mitään kotiuttanut. Raparperi-vadelma kuulostaa mielettömän hyvältä!

  41. Anonymous says: Vastaa

    Ainoastaan jotain aurinkorasvaa on tullut Acolta käytettyä – joten ottaisin nämä testaukseen enemmän kuin mielelläni! 🙂

    Mii29 m_si@luukku.com

  42. Anonymous says: Vastaa

    Olen käyttänyt Acolta vartalovoidetta, taisi olla jotain aprikoosin tuoksuista ja kimaltelevaa, tykkäsin todella paljon. Kuiva ja herkkä ihoni kestää näitä tuoksuvia tuotteita, niin mieluusti ottaisin nämäkin testaukseen.

    anne.haivala@posti.talonetti.fi

  43. Mulla ei ole minkäänlaisia aikaisempia kokemuksia ACOn tuotteiden kanssa. Mutta mikä huikea maaginen raparperi-vadelma -yhdistelmä, nam, semmoista mä haluan kokeilla, mistä niitä saa ja missä muodossa? :000

    saija.kankaanpaa ät hotmail.com

    1. Niin siis apteekissa näitä myydään 🙂

  44. Anonymous says: Vastaa

    Ei minkäänlaista suhdetta…

    kirsimarjakallinen ät gmail.com

  45. Ei oo mittää kokemusta, mutta haluaa kokeilla! Varsinkin jos yhdistelmä on vadelma-raparperi..namnam.

    mari.vallius(ät)gmail.com

  46. ACO ei ole tuttu ennestään, mutta yleensä rakastan kaikkia vadelmajuttuja. Se tuoksu on vaan niin hyvä, että ne tekee mieli syödä! 🙂

    evejaron@gmail.com

  47. pulla says: Vastaa

    ACO on nimenä tuttu mutten ole koskaan käyttänyt sen tuotteita. Olen jotenkin yhdistänyt ne tylsiin tuoksuttomiin perusrasvoihin ja vastaaviin. Mutta imeisesti käsitykseni onkin ollut ihan väärä!

    nalle_k (ät) yahoo.com

  48. ACOlta olen käyttänyt naamatuotteita ja aurinkorasvoja, tällaisia herkkutuotteita olisi kiva kokeilla kesällä 🙂

    villasukka.kirjahyllyssa (ät) luukku.com

  49. Anonymous says: Vastaa

    Yhtä ACOn tuotetta oon kokeillut, nimittäin poikaystävän kasvovettä joka oli turhan ärtsyä mun iholle. Muuten merkki on jäänyt aika tuntemattomaksi.

    Satu
    savi-@hotmail.com

  50. Tiedän sarjan, ei käyttökokemuksia. Raparperi-vadelma kuulostaa sairaan hyvältä ja taidan kokeilla vaikka ei arpa suosisikaan!

    keljukainen (Ö) yahoo.com

Vastaa