Jaffakeksiä

Kiitos kauneusbloggaajien, pitkästä aikaa piti käydä Yves Rocherilla. Periaatteessa kaikki suklaalta tuoksuvat suihkugeelit eivät ole mun juttu, mutta Yvesin Cacao-collection alkoi kiinnostaa tyttöjen hehkutuksen takia. Kun ne tuotteet kuulemma tuoksuvat ihan jaffakekseiltä!

Ja mun mielestä edes jaffakeksit eivät tuoksu niin jaffakekseiltä kun mitä nää suihkugeelit ja käsisaippuat! Lisäksi sarjaan kuuluu ainakin käsivoide ja huulirasva, mutta mä kiikutin kassalle vain appelsiinijaffakeksikäsisaippuan ja -suihkugeelin ja sama juttu vadelmajaffakeksien kanssa. Hitto nää on ihania.

Ja löytyi muuten aika vahva haastaja Snow Fairylle! Ja nämä ei maksa edes kolmea euroa tsipale. Kandee käydä tuoksuttelemassa, jos et ihastu niin oot ihan sekaisin.

Onko siellä muita, joille jaffakeksit maistuvat?

P.S. Kuvissa on mansikkajaffakeksejä, jotka EIVÄT ole kovin hyviä. Mansikka on hyvää vain mansikkana.

26 Comment

 1. eekku says: Vastaa

  Noi on ihania tuotteita =)

  1. Jep!!

 2. Laitoin pyöreäpulloisen jaffakeksisuihkiksen tilaukseen kun en ole ehtinyt liikkeeseen livenä! Tulisjotulisjotulisjo… Noi on iiihania!

  1. Siis se glitterversio? Mul on ne kans!

 3. Anonymous says: Vastaa

  Itse ostin käsivoiteen appelsiiniversiona, suosittelen! Harmittaa, että näiden pitää olla kausituotteita… Pitää varmaan käydä hankkimassa varastoon ja kokeilla tota suihkusaippuaakin 🙂

  1. Mä en oikeen välitä tuoksukäsirasvoista, tai mun kädet ei niistä yleensä tykkäile. 🙁 Käytän perus-Niveaa tai jotain apteekkirasvaa handuihin näin talvisin.

 4. Ostin itelleni näistä just sen lahjapussukan, missä oli saippua, huulirasva, suihkugeeli ja käsirasva 😀 tuli vähän omahyväinen olo ostaa oikein lahja itelleen, mutta pakko oli saada! Noppasin just tuon vadelman ja appelsiinin välillä, päädyin lopulta vadelmaan.

  1. Heh joo mä pyörittelin niitä lahjapakkauksia kans käsissäni. 😀 Mä en oikeen osaa päättää kumpi näistä ois parempi…molemmat täydellisiä. <3

 5. Nina says: Vastaa

  Joo näitä on kehuttu niin älyttömästi että piti tehdä tilaus. Yhtään en kyllä muista mitä oon tilannut kun siellä ei ollut läheskään kaikkea enää jäljellä! 😀

  1. Ai te niinku tilailette ihan!

 6. Anonymous says: Vastaa

  mäkin oon tilannut nuo ja sitten suklaapistaasikäsisaippuan <3 ja vadelmasuklaahuulirasvaan petyin koska suklaa on niin keinotekoisen makuinen 🙁 aika vahvat tuoksut on mutta aivan ihania ja hintakin tosi alhainen (netistä tilattuna ainakin) 🙂

  1. Semmosesta en oo kuullukaa!

   Mä en oikein noista haju/makuhuulirasvoista diggaile, siksi jätin sen väliin. Samoin käsivoiteet, mulla on käsissä niin kuiva & herkkä iho, että saan helposti näppylöitä tuoksuvoiteista.

 7. Oi nää kuulostaa ihanilta!

  1. Ne on!

 8. Voi äääää kuulostaa ihanalta. Viimeksi kun tilasin Yvesiltä, mun hipahtava kaveri teki selväksi että ne testaa eläimillä, mikä oli mulle vähän yllätys kun ne antaa itsestään niin natureloving-kuvan. Toki en tiedä millä tavalla ja mitä ne testaa, mutta ei ole tullut tilattua sen jälkeen. Kaikkia tuollaisia ihania tuoksuja tekisi kyllä mieli haistella suihkussa.

  1. Häh? Mä olen aina luullut, että Yves EI testaa eläimillä…?

  2. Joo täähän on kai aika monimutkainen asia enkä ite oo perehtyny tarkemmin mutta se on monella testaavien yritysten listalla JOSTAIN syystä vaikka niiden virallinen linja on ettei testata. Mistä niitä oikeesti voi ees tietää, luultavasti liittyy että niiden tuotteita jossain testataan ja ne sallii sen vaikka firma ite olis Against… Tietty vois ite perehtyä ennenku tulee huuteleen kenenkään boksiin 😛

  3. Anonymous says: Vastaa

   facessa yr mainostaa ainakin ettei testaa mutta otappa nyt selvää.. mielestäni ei testaa eläimillä, juuri sen takia sieltä tilataan. onhan tuo yves rocher hyväntekeväisyyspaikka, puun istutuksia kehitysmaihin. ja petan sivuilla et mainita yr:ia joten tuskin se on eläimillä testattavien puolella…

 9. Vadelma on parempi, mulla on sekä käsisaippua , että se pallo glitter suihkugeeli <3!

  1. Muistin vasta tossa jälkeenpäin, et mullaki on ne glitterpallot ja veinkin toisen niistä just kylppäriin! 😀

 10. Nina says: Vastaa

  Ei toiminut toi vastaa-linkki ni laitanpa tähän: tilasin joo kun en malttanut odottaa myymälään pääsyä! 😀

  Tosin kävin sitten myöhemmin myymälässä ja jos en ihan väärin kattonu, noi oli nettikaupassa kalliimpia! Jos näin on niin taidan käydä vielä Forumissa ja palautella nettitilaukset. Sikäli mikäli mitään on enää myynnissä.

  1. Hirvee säätö! 😀

 11. Tämän hehkutuksen jälkeen oli taivuttava sitten teinivuosien 😉 ja lähdettävä Yvesille haistelemaan näitä jaffakeksejä! Ja ihaniahan ne oli muttei oikein mitään enää jäljellä, eikä netissäkään… Pakko oli kuitenkin ostaa 🙂

  1. Hehe 🙂

 12. Sorruin noihin appelsiinisiin jaffakeksituotteisiin, mutta en ole vielä päässyt tuoksuttelemaan niitä. Jaffakeksin haju kuulostaa ainakin hyvältä 🙂

  1. Se on ihana <3

Vastaa