Taas Zooplussaa

Kun sain täällä purettua tuntojani Rosan ruokavahingosta, te lukijat saitte mut lopulta järkiini, kiitos vaan siitä. Eihän vika ollut varmastikaan sitten kuitenkaan Zooplussan, kyseessä tosiaan taisi olla vaan jotenkin huono erä. Valmistajaan en jaksanut kuitenkaan enää olla yhteyksissä, Rosan ruoka ostetaan jatkossa eläinlääkäriltä, joten mahdolliset selvittelytkin sen suhteen ovat helpompia.

Kun Zooplussalta tuli viime viikolla viestiä bonuspisteiden vanhentumisesta, ajauduin kuin vahingossa tsekkaamaan ruokatarjoukset…ja tilauksen sitten lopulta taas tein. En tosin oikein tiedä, tuleeko ruuat sieltä tilattuna enää kovin paljon halvemmalla, saati edes nopeammin, mutta…kai mä nyt sitten olen vähän eläinruokakauppojen sekakäyttäjä. Jonkinlainen parempi, kunnon blogiyhteistyö jonkin eläinkaupan kanssa olisi kyllä mainio juttu, mutta niitä ei taida blogit vielä ainakaan riittävästi kiinnostaa, heh.

Jätän siis Zooplussan mainosbannerit toistaiseksi blogiini pyörimään, koska näköjään itsekin nyt sitten taas sieltä kissojen sapuskaa tilaan. Ja eiköhän tuo bonuspistenallukka maistu Rosalle…

P.S. Oikeasti tilasin tuota Applaws-märkäruokaa KAHDEKSAN laatikollista, vaikka kuvassa näkyy vain neljä. En tosin ole hirveän tyytyväinen kissojemme ruokavalioon tällä hetkellä…

P.P.S. Tää on kyllä just niin tyypillistä mua. Tää mielipiteen vaihtaminen!

 

2 Comment

  1. No, etenkin naisilla on onneksi ihan lupa vaihtaa mielipidettään. Koska tahansa.

  2. Salla says: Vastaa

    Totta, sä oot kyl aikamoinen tuuliviiri :’D

Vastaa