Vesilähde

Cat mate

Kiitos Arskan pissavaivojen, jotka tosin ainakin tällä hetkellä ovat historiaa (KOPUTAN PUUTA NIIN ETTÄ RYSTYSIIN SATTUU), tuli hommattua tällainen hömelö juomalähde kissoille. Ensikiinnostuksen jälkeen se on ollut valitettavan vähäisellä käytöllä. Päällä se on ollut jatkuvasti, ja sijaitsee keittiössä tiskipöydällä (johdon ja Rosan takia se olisi turhan hankala sijoittaa lattialle). Reiska ei ole ainakaan minun nähden juonut siitä kertaakaan, mutta Alma ja Arska kyllä! Alma tosin kastelee siinä lähinnä turkkinsa, mutta Arska on todistettavasti joitakin kertoja juonut siitä ihan kunnolla. Ai että olin ylpeä! Mutta voisin kyllä todistaa tätä tapahtumaa useammin…

Tämä Zooplussasta tilattu Cat Mate ei pidä pientä hurinaa lukuun ottamatta mitään isompaa ääntä ja on todella helppo pestä tiskikoneessa. Ja noh, vaikka se nyt ei ole mitään suurta suosiota saanutkaan, niin eihän noista kissoista tiedä. Jaksan elätellä toivoa, että joku päivä ne jostain syystä innostuvat siitä tosissaan. Viimeistään siinä vaiheessa, kun edes harkitsen siitä luopumista. Koska kissat.

Onko jollakulla siellä kokemusta näistä kissojen vesiautomaateista?

0 Comment

 1. Ei ole kokemusta, meillä varmaan vaan lääräisivät sillä. En kyllä kestä tuota Almaa, miten se on niin ihana <3 hienoo et pissivaivat on ohitse ja Arska juo automaatista!

  1. Sitä mäki pelkäsin 😀 ! Vielä ei ainakaan oo ollut leikkimistä.

 2. Sannak says: Vastaa

  Meillä oli kissoille sellainen isompi pönttösysteemi vedelle. Sitä sai kyllä olla yllättävän usein täyttämässä. Että kyllä ne kissat joi. Jos ei omasta pöntöstään, niin sitten tiskialtaasta, vesikannusta, pöydälle unohtuneesta vesilasista, vessan lavuaarista.. You name it.
  Tulevalle vauvakissalle taidan laittaa ihan vain vesikupin.

  1. VAUVAKISSA! <3 <3 <3 Mäki haluun!!!

   1. Sannak says: Vastaa

    Voi kyllä! 🙂 Meillä eletään muutaman viikon päästä taas vauva-arkea, kun saadaan pikkutassut tänne tepsuttelemaan ja touhuamaan. Meidän Leo <3

    1. Ihanaa. <3

 3. Kissat tuntien tää tosiaan voi olla hitti ens jouluna tai sit ei koskaan, ei voi tietää. 😀 No sait ainakin Alman poseeraamaan sen kanssa. <3

  1. No niinpä. Kissoista ei koskaan tiedä. 😀

 4. Liisa says: Vastaa

  Onpas hauska 😀 Lori lori lori lori!

  1. Ei onneks pidä lorinaa. 😀

 5. moonangel says: Vastaa

  Meillä on mustista ja mirristä hommattu vesilähde. Pissavaivainen kissa juo siitä ja pienempi vain läträä tassullaan siinä. Onneksi sentään toinen juo!

  1. Joo, onneks Arskakin on tuosta nyt juonut edes muutaman kerran. 😀

 6. Me ollaan harkittu, koska kissalla vain yksi munuainen ja pitäisi juoda hyvin. Ollut kerran tiputuksessakin, kun jätti juomatta.

  1. Höh 🙁

 7. Taru says: Vastaa

  Meillä on toi samainen vehje ja vaikka se ei maailman suurin hitti olekaan niin kyllä siitä aina välillä käydään lipittelemässäkin. Parasta tossa on se, että sen saa pestä astianpesukoneessa eikä tarvi kihnuttaa käsin niitä kiloja. Lisäksi toi punainen teksti haalistuu koneessa pois, se nimittäin ärsytti muo jostain syystä ihan kamalasti.

  Ja tiskipyödällä se asuu meilläkin, varmuuden vuoksi…

  1. Taru says: Vastaa

   Siis koloja. Ei kiloja 😀

   1. No mä jo mietin. 😀

  2. Hehe, hyvä tietää, että haalistuu. 😀 Mun pitäis muistaa tilata noita suodattimia lisää…

 8. Heh, Alma on vähän sen näköinen, että olisi pakotettu kuvaan. 😀 ”Onx pakko?”

  Olen noita automaatteja miettinyt jo silloin, kun ensimmäiset tuli markkinoille. Silloin hinnat olivat kyllä melkoiset. Nythän meillä ei enää ole kuin yksi vanha rouva, jota kyllä lapsettaa vähän liiankin usein. Vilma siirtelee vesikuppiaan, että saa veden läiskymään ja juo mielellään liikkeessä olevaa vettä. 😀 Siksipä aina p*skahuussissa on seuraa, kun hän haluaa päästä juomaan suoraan hanasta. Tuollainen automaatti olisi varmasti meidän mumpsan mieleen ja sillä varmana leikittäis koko ajan. 😀

  1. Hehe, ei oo pakotettu, ihan ite tuli! 😀 On nää automaatit aika hintavia vieläkin. 😮 Meilläkin tolla leikittäisiin ihan varmasti, jos olis jossain lattialla. Tosin kyllä Alma kerran tosta tiskipöydälläkin innostu ja alkoi siirtelemään…

 9. RuuRuu says: Vastaa

  Kusivaivat kolmannenkerran ilmoittautuu! Isompi kolli roudattiin juhannuksena taas kerran päivystävälle eläinlääkärille, ja taas liuoitellaan, se sanoi että on tosi harvinaista ettei ylläpitoruoka riitä pitämään kiteitä poissa , mut eipä ois meiän kissa jos ei mentäis tätäkin vaikeimman kautta… Pitääkin harkita tollasta masiinaa viel yheks juoma kupiks….

  1. Mä en uskalla lopettaa ylläpitoraksuja ja ne onneks maistuvatkin Arskalle! Mut en tiedä onko niitäkään hyvä syödä melkeen pelkästään, kylhän nekin kuivattaa?

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Ei mekään lopetettu ylläpitävää, meillä se vaan näyttää vaativan liuotusta välillä, ei riitä teho pelkassä ylläpitävässäm ja nyt sillä on ruokana pelkät nappulat ilmeisesti loppuiän, mut ihan samahan se on mitä syö, kunhan vaan ei kiteytyis enää 🙁

    1. No niinpä. 🙁

Vastaa