Nyt on tosi kyseessä

Caudalie

En ollut ensinäkemältä niin hirveän riemuissani mun LookFantastic -joulukalenteri-kaupanpäällisen sisällöstä, eli syyskuun Beauty Boxista. Siksipä en siitä tännekaan jaksanut kirjoitella. Syynä ehkä vähän vieraat tuotemerkit ja jotenkin tylsän näköiset putelit. Onneksi kuitenkin innostuin testaamaan tuotteita, sillä niiden joukosta löytyi helmi: yksi parhaimmista koskaan käyttämistäni kosteusvoiteista! Caudalíe oli mulle ihan outo merkki ja tuossa syyskuun kauneusboksissa oli siis tämä Vinosource -sarjan moisturizing sorbet sekä saman sarjan seerumi. Rakastuin tähän moisturizing sorbetiin niin paljon, että mun on pakko tilata tätä täyskoko.

Moisturizing Sorbet

Siis tän voiteen koostumus! Niin pehmeetä ja kevyen ilmavaa! Epäilinkin heti, että mahtaako tää sitten kosteuttaa lainkaan. Kasvoille tää levittyy aivan unelmanpehmeästi ja imeytyy heti. Mun helposti rasvoittuva sekaiho kuivine kohtineen vaatii kosteusvoiteelta ihan hitosti, etenkin meikin alla. Olenkin niin ihmeissäni, että tää on täydellinen kaikilta osin. Kosteuttaa täydellisesti, tekee ihosta superpehmeän ja toimii niin nestemäisen meikkivoiteen kuin meikkipohjan alla. Ja pitää ihon mattapintaisena. Ihan käsittämättömän hyvä voide. Olen ehtinyt hehkuttaa tästä jo vähän joka suuntaan. Mua valaistiin, että Caudalíe on luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet perustuvat viinirypäleiden antioksidantteihin.

Tämä 10 ml:n putilo ei siis todellakaan riitä mulle, vaan tarvitsen ehdottomasti täyskokoisen 40 ml:n pullon. Ensin suuntasin tietenkin LookFantasticiin, mutta tätä myy myös Feelunique ja Hqhair. Hintaa ostopaikasta riippuen 31-33 euroa. Tämä on tarkoitettu rauhoittamaan ärtynyttä, herkkää ja stressaantunutta ihoa. En tiedä onko mun iho mitään muuta kuin ehkä jälkimmäistä, mutta kylläpä toimii vaan tällaiselle v-mäiselle sekaihollekin.

Caudalie

Onko Caudalíe teille tuttu? Oletteko te löytäneet jo sen täydellisen kasvojen kosteusvoiteen? Mikä se on??

P.S. Nuo kuvausrekvisiittana toimineet vaahtokarkit ovat mun ainoa panostus (kuvaamisen ja syömisen osalta, äiti ne mulle toi) tähän Halloweeniin. Surkeeta.

18 Comment

 1. sari says: Vastaa

  Mun go-to-kosteusvoide ei ole voide ollenkaan. Päivällä Bioeffectin päiväseerumi ja yöksi saman valmistajan yöseerumi. Välillä käytän Hauschkan päivävoiteita, Bioeffect on joskus liian kosteuttava, mikä sinänsä kuulostaa oudolta kuivaihoisen sanomana :-). Livboxissa tuli kesällä Bernard Cassieren päivävoide ja se oli ihanan tuoksuinen ja miellyttävä kosteusvoide kesään. Ostaisin sitä varmaan, jos sitä saisi jostain muualta kuin kauneushoitolasta. Olen laiska ihminen enkä jaksa juosta erityisen myyntipaikan perässä. Jos tuotetta ei saa niistä paikoista, missä yleensä käyn, niin saa mun puolesta olla. Caudaliesta olen kuullut ja tuotesarja kiinnostaa, mutta ei ole osunut omien vakiopaikkojen valikoimaan, joten jäänee kokeilematta meikäläiseltä.

  1. Joo mä tykkäsin kovasti kans siitä Bernard Cassieren voiteesta. <3 Mut sama täällä, ei oo tullut hankittua. Tää Caudalien on kuitenki niin älyhyvä, että en enää pysty aloittamaan aamujani ilman tätä. 😀 <3 Ja ilahduttavasti tätä saa monestakin nettikaupasta. Nyt vaan huomasin, että näköjään Hqhairilla on nykyään postituskulut?! Sama LookFantasticissa, ainakin tällaisissa pienemmissä tilauksissa. HÖH.

 2. Alkoipas tehdä mieli vaahtokarkkeja jostain kumman syystä :D.

  Tuo voide kuulostaisi kokeiltavalta!
  Mulla ei ole tullut kasvoille mitään superhyper huippua voidetta vastaan, jota haluaisin käyttää purkki toisensa jälkeen (nykyisillä kasvovoide-varastoilla ainakaan).
  Livboxista tuli kuitenkin aikanaan 10ml minikoko Academien Creme Veloutee velvety cream voiteesta ja se hävitti hilseilyn mun nenän ympäriltä! Sitä sitten ostinkin täysikokoisen purkin 10e alekupongin kanssa, kun maksoi silläkin sen 60e… Kestää vaan ikuisuuden käyttää ”nenä-voiteena” 😀
  Oon sitä myös muihin kuiviin kohtiin käyttäny, mutta koko kasvoille se on mulla liian kosteuttava ainakin tähän aikaan vuodesta.
  Tuntuu vaan hieman vaivalloiselta käydä hoitolasta ostamassa, niin ois kiva, jos sitä netistä tai muualta sais helpommin…
  Tämä voide voisi olla kokeilun arvoinen seuraaja tolle Academielle!!

  1. Noi vaahtokarkit on ihan sikahyviä!!! 😀 😀 <3

   Mulla on ollut vähän sama ongelma kosteusvoiteiden kanssa, monta hyvää mutta ei TÄYDELLISTÄ. Yleensä just ärsyttää hidas kuivuminen aamuisin. Tän levittämisen jälkeen voi alkaa meikata samantien. <3

 3. Ooo tää Caudalie alko kyllä välittömästi kiinnostaa, tällanen luonnonkosmetiikkanarkki kun olen! Mun supervarma päivävoide on Vichyn Aqualia Thermal Rich, joka onnistuu rauhoittamaan ihon ihan missä tahansa ja milloin vaan. Kosteuttava, mutta ei ollenkaan rasvainen. Tää kuivaihoinen tykkää.

  1. Mulla on nyt käytössä tosiaan myös Vichya, ja etenkin se yövoide on tosi hyvä. Päivävoiteestakin tykkään, mutta ei oo täydellinen meikin alla. 🙁 Lähtee helposti etenkin voidemaiset peiteaineet rullaamaan siinä voiteen päällä ja se jos mikä on ärsyttävää!!

 4. Hmm, kuulostaa mielenkiintoiselta! Toi vois olla just sopiva voide mullekin, luulen omaavani aika samantyylisen ihon kuin sulla. Täytyy pistää korvan taakse..!

  1. Mä luulen, että tää sopii ihan kaikenlaiselle iholle! 😀

 5. Ah, Caudalie ♥
  Ehdottomasti yks mun lemppari ihonhoitotuotemerkeistä jos ei jopa se lemppari! Tykkään ton sorbetin lisäksi ihan hulluna siitä saman sarjan seerumista, herkkä ja kosteusköyhä sekaiho tykkääää! Misellivesi, grape water spray ja beauty elixir on muita ehdottomia suosikkeja, joita löytyy kaapista AINA.

  1. Se seerumi vaikutti parilla kokeilulla kans aivan erinomaiselta. 🙂 En vaan oikeen oo seerumi-ihmisiä. 😀

   1. minnis says: Vastaa

    Mitä, seerumit on ihan parasta seka/rasvoittuvalle iholle! Niin kevyitä ja hyvin imeytyviä. Käytän usein mielummin pelkkää seerumia kuin kosteusvoidetta meikin alla. Naama ei liejuunnukaan niin helposti kun on ihan kevyt kosteutus alla.

    1. Joo, en tiedä, miks mulla on niitä kohtaan niin epäileväinen asenne. 😀

 6. Myy says: Vastaa

  Käytin tämmösen pikkutuubin kesällä ja oli kyllä hyvää!

  1. No nii-i!!

 7. No nyt kuulosti kyllä ihanalta. Caudalie kiinnostaa kybällä mutta en ole vieläkään päätynyt testaamaan mitään. Ei kuitenkaan ihan halvimmasta päästä.

  1. Tää on NIIN IHANA, rakastuisit!!! <3

 8. Nini says: Vastaa

  Caudalie on mun suosikkimerkki. Merkillä on aina valikoimissa matkapakkaus (kuten myös Nuxella), jossa on minikokoisia tuotteita – hintaa putiikista riippuen 7-10 euroa. Tää sorbetti on muistaakseni aina mukana. Näitä kannattaa tilailla ranskalaisista apteekkikaupoista niin pääsee halvemmalla, esim. Cocooncenter, guide sante tai easy pharmacie. Toinen kiva tuote on sarjan entsyymikuorinta ja tietenkin se ihanan tuoksuinen öljy 🙂

  1. Aijaa, hyvä tietää! Mä en vielä ehtinyt tilata omaani kun oottelen jotain alea + ilmasia toimituskuluja. :’D Mutta pitäis kyllä pian tilata, en osaa enää olla ilman tätä.

Vastaa