CATURDAY

Long time no kissapostauksia! Paitsi nyt! Yleensä tällaiset postaukset on saaneet jopa kommentteja, joten haluankin tässä samalla ovelasti testata, että ONKO SIELLÄ KETÄÄN?! Onks kaikki jossain kesälaitumilla kirmaamassa ja mä olen ainoa, jolla mitään lomaa näy olevan?!

Mutta sainpahan nyt joka tapauksessa innostuksen kuvata näitä meidän hassuliineja. Kaikki olivat toki heti ihan paniikissa: ”nyt sillä on toi kamala kamera kädessä, jolla se lähestyy meitä!” Kamera on tässä huushollissa imurin jälkeen pahin vihollinen ja sitä pakoilee kukin parhaansa mukaan. Arska on helpoin kuvauskohde, se ei kameraa ihan hirveesti jännitä. Reiska suorastaan vihaa, Alma ei vaan tykkää. Kyllä rakastan kissoja.

Kaikki meidän kissat voivat todella mainiosti, ei ole ollut nyt pitkään aikaan mitään sairauksia tai muutakaan ihmeellistä. Kaikille kuuluu muutenkin todella hyvää, nyt kun on kesä ja parvekkeen ovi auki, ovat kissat onnellisia. Sais vaan useemmin eksyä jotain kärpäsiä tänne tätä sakkia viihdyttämään!

Reiska täytti kesäkuun alussa 8 vuotta, siis mun elämäni ensimmäinen kissa on ollut mulla jo kahdeksan vuotta! Tietenkin autuaasti unohdin Reiskan synttärit, mutta rapsutuksia se saa joka ikinen päivä (omasta mielestään ei tietenkään riittävästi). Oon ollut aina tosi ylpeä Reiskan ruumiinrakenteesta, se on todella kaunis kissa: sopusuhtainen ja lihaksikas. Ja turkki on myös todella hyvässä kunnossa ollut aina. Kuten oon täällä kirjoittanutkin, burmaa en enää toiste itselleni ottais, mutta Reiska on tottakai kaikessa yltiösosiaalisuudessaankin äärimmäisen rakas.

Arska on yhtä ihana kuin aina. Täydellinen kissa. Arska ei ikinä tee mitään ilkeyksiä, on niin maailman kiltein. Aina matkoilla kaipaan kipeästi Arskaa mun unikaverina, ihan parasta kun se nukkuu mun jaloissa. Mä en pysty enää katselemaan mitään kuvia venäjänsinisistä pennuista, koska oon ihan heikkona niihin. Ja kyllähän Arska mulle riittää! Mutta jos joskus vielä kissanpennun otan, se on venakko!

Alma sen sijaan tekee sitten niitä ilkeyksiä muidenkin edestä. En kyllä tiedä, miksi Almasta on tullut tommonen riiviö, joka kyllä upottaa kyntensä huonekaluihin ja ihan tahallaan ärsyttää, vaikka tietää, ettei jotain saa tehdä. Ei ole ainakaan pojilta oppinut huonoja tapoja! Mutta kyllä Almakin ihan kiltti on, ei mitään oikeita käytösongelmia sentään. Se on ehkä vaan se neitimäinen, itsepäinen luonne.

Päivittäin kyllä ihastelen Alman kauneutta, noi silmät! Miten millään elävällä olennolla voi olla noin kauniit silmät! Jotenkin mua myös huvittaa tää Alman pojista eroava ulkonäkö, onhan Alman koko ruumiinrakenne ihan täysin erilainen tuon tuuhean turkin alla! Kyllä varmaan pojatkin välillä miettivät, että onko tuo Alma samaa lajia ollenkaan, kun se viuhtoo pörröhäntänsä kanssa menemään.

Kivasti siis menee täällä! Ja vaikka aina vähän ihmetellään, että eikö nää eläimet sido ihan hirveesti ja eikö harmita, ettei päästä ex tempore matkustelemaan tai festareille tai jotain (juhannuskin kökötettiin himassa), niin joo, tottakai se on eläimissä se huono puoli. Mutta ei silti ärsytä yhtään, nää on perheenjäseniä ja aivan mahtavia sellaisia! ♥

Mitä teidän elukoille kuuluu? 🙂 Onko tällaiset kissapostaukset enää edes kivoja?

33 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  On tottakai kivoja! Varsinkin kun niitä koristaa noin ihanat kuvat. Itselläni on krooninen cooni-kuume, mutta vielä pitää odotella, että opiskelut loppuu ja saa asetuttua aloilleen. 🙂 Välillä haaveilen vahingossa myös itämaisista ja Cornish rexistä, mutta veikkaan, ettei niin vilkkaat rodut sopisi mulle.

  1. Joo, vilkkaissa roduissa on omat, rasittavat puolensa. 😀 Mutta musta tuntuu, että kaikki rotukissat on enemmän tai vähemmän seurallisia? 😀

   1. Niina says: Vastaa

    Edesmenneellä coonilla oli kyllä jatkuva halipula, mutta se ei ainakaan huutanut päivät pitkät mitään ”Äiti mulla on tylsäää!” ja keksinyt pahuuksia. :’D En sitten tiedä, en ole itämaisia koskaan nähnyt kotioloissa.

    1. No itämaiset on kyllä ihan superhyperseurallisia, koko sen ajan kun eivät nuku, haluaisivat jotain actionia ja rapsutuksia. Eli eivät todellakaan viihdy omissa oloissaan. 😀

    2. Kuorotipu says: Vastaa

     Itikset ja cornarit on vielä iisejä, mutta mulle tuli pari kuukautta sitten lauman jatkoksi pari vuotias bengali ja sen kanssa oonkin ihan helisemässä! Itikset ja cornarit on mulla ainakin halunnut olla mukana kaikessa mitä mä teen, mutta bengali haluaa mut mukaan kaikkeen mitä se tekee. Jos siis ymmärrätte eron. On myöskin ensimmäinen kissa mulla joka kiipeilee verhoissa, repii vessapaperia yms..

 2. Ellu says: Vastaa

  Kissoista jaksaa aina lukea!! Ihanaa, että kisuilla menee hyvin ja söpöjä kuvia 🙂
  Oma kissa ihan alma kakkonen, ihan tahallaan on välillä sellainen biatch että naurattaa 😀 naiset…..

  1. Niinpä, taitaa olla tytöillä kaikilla sama! 😀

 3. Sissi says: Vastaa

  Kisut <3

  1. <3

 4. Anne B. says: Vastaa

  Kissapostaukset (+ Rosa) ovat ihan parhaita! Terkkuja kaikille 4-jalkaisille. 🙂

  1. Rosa tuli just eilen meille! On nyt lyhytkarvaisessa kesälookissaan! 😀

 5. Tiina says: Vastaa

  Kissapostaukset on kivoja, koska kissat <3. Meillä on kaksi ihan ulkonakin hiiriä metsästämässä käyvää maatiaiskissaa, enkä kyllä pystyisi elämään ilman. Koirankin omistaneena kuitenkin kun miettii miten paljon enemmän se sitoo, niin ero kissaan on kuitenkin aika valtava. Mukavia kissanpäiviä!

  1. Joo, kyllä mä olen ehdottomasti enemmän kissanomistajaihminen! 😀

 6. Pömppä says: Vastaa

  Kissapostaukset on edelleen parhautta! 🙂

  1. Kivaa! 😀

 7. Tykkään kissapostauksista <3 en voi olla ihastelematta poikien komeutta ja Alman söpöyttä 🙂 on ne vaan hassuleita, meilläkin oikeita päivän piristyksiä. Milloin riiviöidään kukkien parissa, milloin riehutaan niin että matot lentelee. Ja kun Hippu menee ulos, sisällä alkaa kummasti Hipun vinkulelut vinkua…Pipsa leikkii niillä heti kun on tilausuus 😀

  1. Heh. Meillä ei Rosalla oikeen leluja enää oo, yks isompi pallo mutta liian iso kissoille.

 8. Kissapostaukset ja -kuvat ovat aina ihan parhautta!!
  Itse en ole nyt viime aikoina ihan hirveästi blogeja lukenut, saati kommentoinut, mutta kyllä sun postaukset on tullu silmäiltyä läpi ennemmin tai myöhemmin (ja sit ei viitsi vanhempiin postauksiin enää kommentoida :p).

  Meilläkin katit voivat ihan hyvin! Neffi on paljon rauhoittunut (alkaahan silläkin jo pian 6v olla ikää), mutta kyllä se aina jotain ärsyttäviä ilkeyksiä keksii :D.
  Siiri taas on selvästi alkanut höperöityä, osin varmasti epilepsian takia, mutta myös pian 13v ikänsä takia. Tasapaino ei myöskään ole enää entisensä, mutta silti se raapimispuuhun hyppii (ja itse olen sydän syrjällään) ja jotain spurttijuoksuja juoksee…
  Päivä kerrallaan pitää sen kanssa vaan nyt mennä ja syksyllä on jälleen epilepsia-lääkekontrolli, saa tietää nyt vähän tiheämmin, että kaikki on kondiksessa, kun 2krt/v pitää verikokeet otattaa.
  Vaan edelleen molemmat ovat omia ihania persooniaan <3
  Ja nauttivat tosiaan, kun parvekkeelle pääsevät useammin :D.

  1. No onpas Siiri jo vanha! Mutta niin on Rosakin ja hyvin se tossa pötkii. 🙂 Ja kiva kuulla, että jaksat täällä vielä käydä! 🙂

 9. MRMR says: Vastaa

  Oon ikävöinyt kissapostauksia, niiden takia aloin alunperin sua seurata! 😀 Kissat best.

  Mun Riemu on kanssa ihan hirveä riiviö, se tekee pahojaan ihan ärsyttääkseen ja vaikka se tietää ihan tasan tarkkaan ettei jotain saa tehdä niin se tekee silti. Ja katsoo sitten nenäänsä pitkin, voin melkein kuulla kun se sanoo että haistappa akka vittu :–D Ehkä tyttökissat on oletuksena rasittavia. Minun Kusti on melko kiltti, huutelee kamalasti kun haluaa parvekkeelle mutta muuten on ihan lussukka.

  Tosin nyt reilu kuukauden Riemukin on ollut nätisti, kun se on ollut hirveän sairas. Ensin sillä oli pernankiertymä jolle ei keksitty syytä, ja jonka takia piti leikellä vatsa auki. Sitten se ei alkanut leikkauksen jälkeen syödä kunnolla enkä huolestunut ajoissa, joten sille kehittyi rasvamaksa, meni ihan keltaiseksi koko kissa. Reilu neljä viikkoa oon sitä ruiskulla syöttänyt ja tällä viikolla se alkoi syödä itse! Tai lähinnä maistella, mutta silti. Saatoin tirauttaa pienet helpotusitkut… Pakkosyöttäminen jatkuu edelleen kun ei se syö itse tarpeeksi, mutta ollaan selvästi voiton puolella. ♥

  1. Noni, pitää sit tehdä näitä useemmin! 😀

   Mä kans luulen, että tyttökissat on oletuksena rasittavia, niinku tytöt nyt muutenkin. 😀

   Ikävää, että on sairautta siellä. 🙁 Se on aina niin kamalaa, kun eläimet sairastaa!!! Tsemiä!!! <3

 10. RuuRuu says: Vastaa

  Kissa postauksethan on ihan parhautta!!!!

  1. Hih 🙂

 11. Eekku says: Vastaa

  Ovat ne kyllä niin suloisia kaikki

  1. No onhan ne. <3

 12. Kaisa says: Vastaa

  Ah, kissat. Aina niin innostun kun tulee kissajuttuja. <3 Arskasta tulee mieleen oma venakko joka on ehkä maailman kiltein ja ihanin kissa. Ainoo vaan että mun kahdesta venakosta rakkaampi on kuitenkin se toinen joka on vaan helvetin rasittava läheisriippuvainen ja melkoisen vittumainen. Mutta kun se on kuitenkin sitten myös niin ihana kun rakastaa mua ylenpalttisesti ja haluaa näyttää sen joka käänteessä…

 13. 2xbirma says: Vastaa

  Kissapostaukset <3
  Alma on kuin mun toinen birma. Aina tekemässä jotain kiellettyä ja huutamassa seuraa vaikka ei sitten mikään leikkiminen kiinnostakaan. Toinen birma on itse rauhallisuus. Niin ja molemmat on leikattuja tyttöjä. 🙂

 14. Annie says: Vastaa

  Kisulit <3

 15. Mauau! Kissajutut aina kelpaa. Luna on kans tyttömäisen kipakka ja Nekku vaan silmät pyöreinä kattoo maailman kilteimpänä. Molemmat on niin ihania! Luna on vähän pullistunut niin mua hirvittää että sille tulee jotain sairautta…. Mutta en tiedä miten sen sais laihtumaan.

 16. mses says: Vastaa

  Täällä ollaan! Kissat on parhaita. <3 Lomaa ei näy, mutta piristykseksi parin lomailevan kaverin koratit on mulla hoidossa. On kyllä sellaisia epeleitä, että huh.

 17. nea says: Vastaa

  Toivon teille oikein paljon eksyneitä kärpäsiä!

  Ihanat misukat ja voi Reiskan halipulaa <3

 18. Sonja R says: Vastaa

  Älä IKINÄ lopeta kissapostauksia, you hear me! Ne on vaan niiiin hyviä! Meijän kissoille (Mauno ja Pepe) kuuluu hyvää, laiskottelevat sisällä ja aika ajoin ovat takapihalla nauttimassa ulkoilmasta. Ovat veljekset mutta kuin yö ja päivä: Pepe on energinen ja aina kattomassa mitä muut puuhaa, Mauno taas tykkää syödä ja nukkua…ja ehkä joskus vähän leikkiä 🙂 Silti niin rakkaita molemmat!

 19. Arja says: Vastaa

  Meillä on uusi kissavauva, neva masquerade Hello Kitty eli Kylli eli täällä ollaan ”äitiyslomalla” 🙂 Neva on siis siperiankissa, jolla on useimmiten birmamainen väritys eli naamio + sukat (valkoisen määrä voi vaihdella) Kissapostaukset otetaan täällä vastaan mitä suurimmalla riemulla 🙂

Vastaa