Testissä FOREO (+arvonta!)

Foreo

Mä olen pyöritellyt näitä (poikaystävän mielestä ”jonkun seksilelun näköisiä”) FOREOita kädessäni Tukholman ostoskeskuksia myöten, mutta koska mulla on jo Clarisonic ja koska mua enemmän kuin epäilytti FOREOn kuminystyjen todellinen toimivuus, se on jäänyt hankkimatta. Tavallaan kyllä hyvin poikkeuksellista minulta, sillä yleensä hurahdan kaikkiin ihonhoitouutuuksiin samantien, Clarisonicinkin ostin lähes heti. Ja tästä FOREOsta olen kuullut todella paljon hyvää. Mutta ehkä olin viimeinkin hyväksynyt sen, että mun ihosta ei täydellistä millään kuminystyilläkään saa?

Kunnes sitten kohdalleni osui ”bloggaajan kohtalo” ja ihana eleven.fi lähetti mulle testiin FOREO LUNA mini 2:n, sekä teille lukijoilleni arvottavaksi LUNA playn. Ja tää on nyt ehkä vähän hassua, koska mun olis todella kovasti tehnyt mieli todeta, että tää ruotsalainen FOREO ei toimi yhtään! Että älkää vaan laittako rahojanne tähän ”seuraavaan suureen naamaharjahittiin sitten Clarisonicin”. Mutta toisin tässä nyt kuitenkin kävi. Ja tavallaan kai hyvä niin, koska enhän mä muuten olis kehdannut  mitään arvontaakaan tänne laittaa.

Foreo

Mun on pitänyt jo pitkään tehdä toivepostaus Clarisonicista, joka on siis ollut käytössä edelleen, ostin itse asiassa aika äskettäin uuden harjankin siihen. Clarisonic ei ole ollut käytössä ihan päivittäin, lähinnä muutamia kertoja viikossa. Ja tottakai vertaan tätä FOREOta Clarisoniciin:

Clarisonicin käyttö on FOREOon verrattuna kivempaa. FOREOn kanssa koko naama tärisee (voimakkuutta voi onneksi säädellä)! FOREOn säilytys on sen sijaan simppelimpää, Clarisonic tuntuu vievän hirveesti tilaa. Aikahälytys (milloin pitää siirtyä seuraavaan osioon kasvoissa) on Clarisonicilla selkeämpi, FOREO värähtää heikommin. FOREO on söpömpi!! FOREOta ei tarvitse usein ladata (300 käyttökertaa yhdellä latauksella)! FOREOn sanotaan olevan Clarisonicia 35 kertaa hygienisempi, koska silikonipinta ei kerää itseensä bakteereja ja kuivuu nopeasti. Ja tässä tulee se tärkein: FOREO on tehokkaampi. Siis kyllä nämä samperin kuminystyrät ovat harjaan verrattuna paaaaljon tehokkaampia (FOREO lupaa puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja öljystä jopa 99,5-prosenttisesti). Tämän tunsin jo heti ekalla käyttökerralla: iho tuntui FOREOn jälkeen aivan älyttömän puhtaalta. Siinä missä Clarisonicin jälkeen iho punoittaa ja on ehkä vähän ärtyneen tuntuinen (tän takia en käyttänyt Clarisonicia päivittäin), FOREOn käytön jälkeen iho tuntuu ja näyttää hyvältä ja kosteusvoiteet suorastaan hulahtavat ihoon (opin tuon sanan naistenlehtiajoiltani). Kyllä väitän, että mun iho on ollut paremmassa kunnossa kiitos FOREOn.

Foreo Luna mini 2

Olen käyttänyt FOREO LUNA mini kakkosta nyt reilut kaksi viikkoa ja vaikka mua edelleen vähän huvittaa naamani puhdistus kuminystyröillä, en voisi olla tyytyväisempi. Minuutti ei ole pitkä aika käytettäväksi siihen, että kasvoista saa superpuhtaat! Käytän tätä vain iltaisin, sillä aamuisin peset kasvot tosi kevyesti.

Foreo

FOREOitahan on jo vaikka miten paljon erilaisia ja pakko sanoa, että olisi ollut tosi hankala valita näistä kaikista itselleni sopivin, kun mulle tuo värin valintakin tuotti suuria vaikeuksia, haha! Siksipä onkin kiva arpoa yhdelle lukijalle siellä LUNA mini kakkosta pienempi LUNA play, joka riittää 100 käyttökertaan, eli ihan riittävästi testaamaan, sopiiko tämä härveli omalle nassulle. LUNA play on pienemmän koonsa puolesta vieläkin kivempi säilyttää tai ottaa matkalle mukaan! Väriksi valitsin tämän vaaleansinisen, joka on musta söpöin play. 🙂 Ja mitä tällä sitten tekee, kun käyttökerrat ovat finaalissa? Olen kuullut, että tämä on todella näppärä apuri siveltimien pesussa, joten ei kannata missään nimessä heittää pois!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboksiin, oletko kokeillut jotain naamaharjaa (mitä?) ja toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (näkyy vain mulle). Aikaa osallistua on sunnuntaihin 4.12. klo 20. Voittajan ilmoitan blogin FB-sivuilla.

Ja jos ei malta odottaa tai ei usko onneensa tai haluaa heti nyt ostaa jonkun muun FOREOn, niin muun muassa eleveniltähän näitä saa. Ja tänään on muuten vielä voimassa 20 % alennus 50 euron ostoksista, ihan vinkkinä vaan!

Foreo

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

176 Comment

 1. tainav says: Vastaa

  Kiinnostaisi kyllä kokeilla

 2. En ole kokeillut naamaharjoja, mutta tätä Foreota tekisi kyllä mieli testata 🙂

 3. Olivia-O says: Vastaa

  Pakkohan se on osallistua, vaikka onni arpajaisissa on huono. Tätä oon himoinnu jo pitkään, mutta en oo raaskinu ostaa. Mitään muutakaan naamanpesuvempelettä en oo kokeillu, joten hauska olis päästä kokeilemaan.

 4. Piia says: Vastaa

  Ei ole kokemusta, mutta kiinnostaisi testata.

 5. Jutta says: Vastaa

  Clarisonic löytyy, jäänyt vain vähälle käytölle kun olen siirtynyt öljypuhdistukseen. Tää Foreo kuulemma toimisi öljynkin kanssa hyvin ja onkin ollut harkinnassa. Varsinkin tällä play versiolla olisi kätevä kokeilla kun saisi samalla siveltimien putsaajan kun sekin on ollut ostoslistalla 🙂

 6. Tiina K says: Vastaa

  En ole kokeillut, kovasti kiinnostais. Lähimmäksi yltää konjac-sieni. Ei jotenkin toimi mulla vaikka oli isot odotukset. Oishan se näin 5-kymppisenä hyvä aloitella opettelemaan ihon putsausta.

 7. Sanni says: Vastaa

  En ole kokeillut, mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla!

 8. Jose says: Vastaa

  En ole kokeillut, mutta tosi mielelläni haluaisin testata!

 9. iida says: Vastaa

  Kiinnostaisi kokeilla! Itselläni ei ole kokemusta naamaharjoista vielä 🙂

 10. Laziness says: Vastaa

  En oo kokeillut minkäänlaista naamaharjaa koskaan. Konjac-sieni taitaa olla lähimpänä. 😀 Sienestä oon tykännyt kovasti, mut tuntuu että joku tehokkaampikin kapine sais olla, siksipä nämä harjat kiinnostaa. 🙂

 11. johanna says: Vastaa

  En ole kokeillut 🙂

 12. Matleena Laitila says: Vastaa

  En ole kokeillut 🙂

  emppu_98@windowslive.com

 13. Coconut says: Vastaa

  Clarisonic on käytössä mutta ei joka päivä. Foreota kiinnostaisi kyllä kokeilla, kun niin moni on kehunut.

 14. Kirsi says: Vastaa

  Clarisonic jo käytössä ja nyt en kestä, että haluaisin myös tän FOREOn?

 15. Suvinen says: Vastaa

  En ole kokeillut. Mutta haluaisin kyllä kovasti testata!

 16. Rina says: Vastaa

  Olen kokeillut joskus Remington Reveal nimistä laitetta mutta en sitten muuta. Haluaisin kyllä kokeilla tuota Foreota.

 17. Naama Värkki says: Vastaa

  Konjan-sieni on kokeillussa,Mielenkiintoisa olisi tämä Foreo,mutta en ole vielä malttanut sijoittaa?

 18. Elise Passiniemi says: Vastaa

  Olen kokeillut musliiniliinaa ja konjak-sientä. Tätä olisi ilo päästä testaamaan!

 19. Piitu says: Vastaa

  En ole kokeillut mitään laitetta, mutta mielenkiintoa olisi. On vain opiskelijana tuntunut vaikealta uhrata rahaa kalliisiin laitteisiin, kun on tuntunut ettei näihin mustapäihin mikään auta. Kaiholla olen lukenut hehkutuksia vempeleistä, naamioista ja hoidoista, jotka ei itsellä joko ole auttaneet tai niihin ei ole ollut varaa.

 20. moonangel says: Vastaa

  Eipä ole tullut tuollaista koskaan kokeiltua.

 21. Zulle says: Vastaa

  Mä olen aina vaan harjannut naamaani konjac-sienellä. Huono puoli siinä on, että sientä saa vikoina päivinä kastella ikuisuuden.

 22. Sonja says: Vastaa

  Foreon juuri ostin ja on tosi ihana! Siskolle antaisin tämän söpöyden testattavaksi 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Tämä siis vanha postaus 🙂

 23. Marsa says: Vastaa

  Kiinnostaisi kokeilla tosi paljon! Joku Kiinasta tilattu harja löytyy kotoa, tosin taisi kyllä kuolla, kun unohdin paristot sisälle liian kauaksi aikaa, hups ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Tämä on siis vanha postaus!

 24. Reetta-Maija Rapo says: Vastaa

  En ole koskaan kokeillut naamaharjoja, mutta kovasti haluaisin ja juurikin foreota, täydellinen arvonta siis! 🙂

Vastaa