Rakkautta hiuksille (+arvonta!)

Davines LOVE

Mulla on nyt jo jonkin aikaa ollut käytössä kaksi ihan lempparia shampoota + hoitsikkaa ja toiset niistä esittelinkin täällä. Ja nyt esittelen ne toiset! Davines on mulle tuttu merkki jo pidemmältä ajalta, ja itse asiassa ihan ensimmäinen ”yhteistyö” blogin kanssa tuli Davinesin muodossa, kun sain valita eräästä kampaamoliikkeestä Davinesin tuotteita (kyseinen postaus löytyikin vielä blogistani, mutta oli pakko se poistaa, koska kuvat olivat harmittavasti kadonneet blogimuutoissa ja oli hyvin kuvapainotteinen postaus se).

Tällä italialaisella perheyrityksellä Davinesilla on aivan sairaasti hyviä hiustuotteita, joita olen käyttänyt todella monia ja tykännyt niistä kaikista. Usein olen muuten ostanut tuotteet kauneusmessuilta mukavien alennusten kera! Paljon löytyy kaikenlaista pesujuttujen lisäksi: hiuslakkaa, hiusöljyä, vahaa, rakennetuotteita…

Nyt sain testiini LOVE-sarjan shampoon ja hoitsikan. Mua viehättää tosi paljon nää yksinkertaiset pakkaukset ja sisältö se on aina timanttia, niin tässäkin sarjassa. Näitä sarjoja on siis erilaisia, tämä LOVE on tarkoitettu erityisesti kuiville ja pörröisille hiuksille, ja kuivat hiukset multa todellakin löytyy, kiitos jatkuvan vaalentamisen ja sen ylläpidon… mähän käytän toki lisäksi hopeashampoota, joten tän toisen shampoon on hyvä olla tällainen kosteuttavampi.

Davines LOVE

Kirsikoita on kuvissa siksi, että mun mielestä nää tuoksuvat vähän kirsikoilta, vaikka eipä kirsikat oikeen miltään tuoksukaan, haha. Näissä on oikeasti sellainen ”kampaamotuoksu”, tykkään. Shampoo pesee yhdellä kerralla hiukset ja päänahan puhtaiksi ja tärkeintä tietenkin: vaahtoaa! Ja huuhtoutuu hiuksista hyvin pois, tämäkin kuuluu mulla hyvän shampoon vaatimuksiin. Hiukset eivät jää pesun jälkeen kuivan tuntuisiksi, mutta tottakai hoitoainetta kannattaa myös käyttää:

Davines LOVE

Purkista sormin kahmaistava hoitoaine on myös taattua Davines-laatua: kosteuttaa ja silottaa hiusten pinnan. Hiuksista tulee ihan superpehmoiset. ♥ Mä itse asiassa tykkään, että hoitoaine on tällaisessa purkissa, koska annostelu on helpompaa: etenkin puristettavista hoitoainepurkeista ainetta tulee usein aivan liikaa ja viimeiset hoitsikat on vaikea saada ulos ilman että ne lentää ympäri suihkun seiniä.

Davinesia myyvät kampaamot (täältä löytyy listaus myyntipaikoista!) sekä Suomessa netissä Cocopanda -verkkokauppa. Mutta suosittelen ehdottomasti tulevan syksyn kauneusmessuilla pälyilemään tätä merkkiä, eiköhän se sieltä taas löydy.

Ja nyt vielä arvonta! Yksi lukijoistani voittaa nämä molemmat itselleen, eli LOVE -shampoon ja -hoitoaineen (250 ml). Kommentoi alle, oliko Davines ennestään tuttu ja oletko käyttänyt jotain Davinesin tuotetta? Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi (näkyy vain mulle). Arvonta päättyy tulevana maanantaina 7.8. klo 9 ja ilmoitan nimimerkin blogin FB-sivuilla.

P.S. Davinesilla on muuten suomenkieliset FB-sivut, täällä! Kannattaa seurailla, nostavat sinne ahkerasti mm. blogipostauksia, joista voi lukea lisää Davinesin tuotteista.

128 Comment

 1. ritti says: Vastaa

  Testattu, mutta kirsikkainen LOVE kiinnostaa 🙂

 2. Kirsi says: Vastaa

  Kuullut vaan merkistä ,mutta kokeillut en ole , mukana ihanassa arvonnassa ❤?

 3. Siinatar says: Vastaa

  Uusi tuttavuus minulle =). Mukaan kivaan arvontaan!

 4. Katiska says: Vastaa

  Olen hypistellyt purkkeja silmät pyöreinä. Joku aivokatkos on tullut, kun ei ole tullut ostettua. Olis kiva päästä testailemaan.

 5. petra says: Vastaa

  Ei ole tuttu

 6. nellis says: Vastaa

  Ei oo tuttu, mutta hienosti esittelit tuotteet 🙂 Mukana.

 7. Hattis says: Vastaa

  Ihan uusi tuttavuus, olisi kiva kokeilla!

 8. SuperHotFemale says: Vastaa

  Ei ole tuttu mutta sopisivat varmaan minulle.

 9. Sallinen says: Vastaa

  Ihana uusi tuttavuus 🙂 Eli en ole vielä kokeillut…

 10. Annika says: Vastaa

  Olen koittanut merkin shampoota ja sen perusteella haluaisin kokeilla muitakin sarjan tuotteita.

 11. Tanja says: Vastaa

  En ole kokeillut. Lukenut kyllä olen merkin tuotteista.

 12. viivip says: Vastaa

  en oo tormännytkään merkkiin aikaisemmin, mut tän tekstin perusteella tekee kyllä mieli tutustua!

 13. Tiamarianna says: Vastaa

  Ei ole itselleni entuudestaan tuttu merkki. Olisi kuitenkin kiva tutustua ko. tuotteisiin, joten mukana arvonnassa!

 14. Sallikka says: Vastaa

  Ei ole entuudestaan tuttu, mutta vaikuttaa kivalta. Ihan jo tuo rasia on oikein hauskan näköinen 🙂

 15. HannaB says: Vastaa

  Blogeista tuttu, mutta en ole testannut 🙂

 16. Mira says: Vastaa

  Merkki ei ole itselleni tuttu, mutta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta 🙂

 17. Jokunen says: Vastaa

  Blogeissa olen nähnyt näitä joskus, mutta en koskaan livenä missään. Mielenkiinnolla testaisin, jos voitto sattuisi kohdalle. 🙂

 18. NannaS says: Vastaa

  Blogeissa olen nähnyt, mutta en ole koskaan kokeillut. Kiva olisi kokeilla 🙂

 19. Anskunen says: Vastaa

  Davinesia olen vuosia sitten käyttänyt ja juurikin tätä Love:a?On jäänyt unohduksiin tuotetestausten alle,mutta onneksi muistutit näiden ihanuuksien olemassaolosta!

 20. Pauliina says: Vastaa

  Kampaajani pesee aina hiukseni näiden tuotteilla, mutta itse en ole raaskinut ostaa..ihania tuotteita kyllä!

 21. tiiu says: Vastaa

  Ei ole ennestään tuttu kuin nimeltä.

 22. Salla says: Vastaa

  Tuttu blogeista ja pakkaukset ihastuttaneet aina, mutta ei ole tullut kokeiltua.

 23. Sannamarianna says: Vastaa

  Olen lukenut näistä haaveillen, mutta en ole päässyt käyttämään. 🙂

 24. Anne P says: Vastaa

  Davines on merkkinä tuttu, juurikin siellä kauneusmessuilla hipelöinyt tuotteita. Omaa käyttökokemusta ei vielä ole, mutta toivottavasti tämän arvonnan jälkeen on!

 25. Np says: Vastaa

  Sain monta vuotta sitten lahjaksi Davinesin tuotteita ja ihastuin! Sekä tuoksuihin että pakkausten pelkistettyyn ulkonäköön.
  En ole itse raaskinut ostaa, mutta täytyy laittaa messut ja niiden tarjouksen korvan taakse 🙂

 26. nina tee says: Vastaa

  Oon näitä vain blogeissa nähnyt, mutta ei oo koskaan varaa ostaa mitään hienompia shampoita, vaan täytyy opiskelijana ottaa aina halvinta mitä Tokmannilta löytyy 😀 Olis kiva kerrankin kokeilla jotain parempaa. Nyt just tuntuukin, että hiukset on auringossa menneet vähän kuiviksi ja kaipaisivat lisäkosteutusta!

 27. Pau_77 says: Vastaa

  Tuttu merkki muutaman vuoden takaa kampaajalla käytyäni. Jostain syystä tuotemerkki pääsi unohtumaan, enkä ole sen koommin ostanut näitä, mutta nyt täytyy lisätä uudelleen ostoslistalle! Tykästyin sarjaan kovasti itsekin!

Vastaa