Kävin Sephorassa -arvonta

No niin naiset! Nyt olis tää arvonta, josta oon ahkerasti etukäteismainostanut täällä blogissa ja Instastoryissani. Dubaissa tuli ”jokusen kerran” käytyä Sephorassa (siellä oli monta!!) ja jo etukäteen aattelin, että ois kiva ostaa sieltä jotain arvontapalkinnoksi tänne blogiin. Jotain sellaista, jota ei välttämättä niin vaan Suomeen tilailla. Tai no, kai sitä nykyään kaiken tännekin saa, jos vaan tahtoa (ja rahaa) löytyy. Mutta noh, ehkä ymmärrätte pointtini. Jotain vähän erilaista!

Ja tällainen mukava setti lähtis jollekulle lukijalleni:

Oon itsekin aika innoissani!

Fenty Beauty -paketti sisältää Killawat -korostustuotteen sävyssä Hustla Baby ja Gloss Bomb -huulikiillon sävyssä Fenty Glow. Mulla on nää itselläni myös!

Lisäksi mulla on myös tuo Tarten pieni Tease -luomiväripaletti, joka on tosi mainio! Sisältää mattaa ja shimmeriä, tosi kätevä esim. reissussa mukana. Käytin omaa tällaista siellä Dubaissa ihan tosi paljon.

Dr. Jart:n Shake & Shot on tasoittava naamio. Tästä mulla ei omia kokemuksia, mutta vaikutti hauskalta lisältä tähän. Ja kaikki rakastaa kasvonaamioita (paitsi mä, heh).

Too Facedin Better than sex on paras ripsari ever, tässä miniversiona.

Lisäksi palkintoon kuuluu nätti meikkipussukka sekä YLLÄRI. Tuossa oranssissa Sephora-pussukassa on siis vielä yksi superkiva tuote, jota en paljasta. Ikinä. Vain voittaja saa tietää sisällön, hahaa!

Tällainen palkinto siis lähtee yhdelle onnekkaalle, joka kommentoi alla olevaan kommenttikenttään – ja nyt haluan teiltä postaustoiveita!!! Kerro siis, mistä mun pitäis postata. Mullahan on toki paljon postausjuttuja jemmassa, kunhan vaan saisin ne joskus pihalle, mutta haluan silti kuulla, mistä teitä kiinnostais lukea. Ja jätä toimiva sähköpostiosoitteesi (näkyy vain mulle).

Aikaa osallistua on tasan viikko, 6.2.2019 asti. Postitan voiton vain Suomeen. Palkinnon arvo on noin 90 e.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja voittaja on nimimerkki johannaemilia. Onnittelut voittajalle ja kiitos osallistujille! 

150 Comment

  1. Jenna says: Vastaa

    Kaikki kirjoittamasi jutut kiinnostavat, erityisesti kosmetiikka ja matkustus! 🙂

    Ehkä postaustahti voisi olla tiuhempi koska kirjoituksiasi on niin kiva lukea 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Samaa mieltä! Yritän postata useemmin!

  2. Janina says: Vastaa

    Meikkijutut kiinnostaa eniten?

  3. Karo says: Vastaa

    Pakkohan tähän on osallistua, vaikka yleensä seurailen hiljaisuudessa! Vakkarikäytössä olevasta kosmesta on aina kiva lukea, vaikka siis päivän aikana käytetyt tuotteet tm perussetin muodossa! 🙂

  4. Julle says: Vastaa

    Olis kiva lukea postaus et mitä olet oppinut omasta ihosta vuosien varrelta. Miten suhtaudut meikkiin nykyään verrattuna ennen.

  5. mses says: Vastaa

    Huh, mikä setti! Ihan kreisiupea! <3 Erityisesti tällä hetkellä yleisesti kiinnostelee kosmetiikkaharrastuksen ja vauvaelämän yhdistäminen. Olisi itsellä toiveena, että tämä olisi ajankohtaista. Lisäksi kiinnostaa kaikki reissut! Mihin mennä, parhaat paikat, jne. Ja toki sitten vakkarilempiaiheet: kaikki kosme (tietenkin), tatskat ja kissat. Oikeestaan mikä vaan, mitä kirjotat, kiinnostaa. 😀

  6. Jenni says: Vastaa

    Haluaisin lukea enemmän ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta. Myös höpöttelyt vauva-arjesta kiinnostaa 🙂

  7. Salla Palo says: Vastaa

    Mulla on nyt suuren suuri kiinnostus ihonhoitoon sekä meikkipohjiin! Eli niihin liittyvät jutut natsais eniten ??? Ihana palkinto!

  8. Heli Heinonen says: Vastaa

    Etupäässä kosmetiikka kiinnostaa laidasta laitaan, esim. ostokset ja tuotearvostelut.

  9. Nina S says: Vastaa

    ihonhoito on alkanut kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän. Kiinnostaa myös lukea sellaisista tuotteista,joita ostat aina uudelleen ja uudelleen. Olipas ihana palkinto! 🙂

  10. tiiu says: Vastaa

    Onko lapsi muuttanut suhtautumistasi kosmetiikkaan ja esim. hajusteisiin?

  11. Viipu says: Vastaa

    Meikkijutut kiinnostaa aina, ja myös lapsiarjesta on kiva lukea, koska sitä eletään täälläkin kahden kanssa. Superkiva arvonta! ☺️

  12. Tarja says: Vastaa

    Kissajutut, ostospostaukset, taloesittely, siinä joitain jotka kiinnostaisi mua.
    Vaikka mun lapset onkin jo isoja, on silti kiva lukea myös vauvajuttuja.
    Mutta hei oh wow, mikä arvontasetti <3

  13. Kukka says: Vastaa

    ”Tätä ette tienneet minusta” -postaus olisi kiva!

    Ja jos sua kiinnostaa videot, niin ”my day” -vlog joltain päivältä olisi kiva 🙂 Toki sen voi kirjoittaakin, mutta noita päivävideoita on aina kiva katsoa.

  14. Riina says: Vastaa

    Mä tykkään ehkä eniten meikkipostauksista. Tykkään kovasti kun kirjotat Sephora ostoksista, on nimittäin kiva kuulla meikäläisen mielipide vs jenkki (jotka voi kaiken lisäks palauttaa tuotteen jos eivät diggaa). Mutta jos rehellisiä ollaan niin kaikki käy, oot yks mun lempparibloggareista ❤

  15. Riikka says: Vastaa

    Pohdinnat post-baby-elämästä kiinnostaa: miten kiinnostuksen kohteet ja näkemykset ovat muuttuneet, vai ovatko? Mulla nimittäin muuttui radikaalisti, kuinka näin vaikka ulkonäköni, ja mikä tuntui mielekkäältä ja mikä täysin turhalta. Mutta nyt lapsen kasvaessa vanhat kiinnostuksen kohteet (kuten meikkaaminen) on taas pinnalla ja ihania

  16. Heli says: Vastaa

    Kosmetiikkapostaukset kiinnostaa eniten, erityisesti uutuustuotteiden esittelyt ja luonnonkosmetiikan esittely kiinnostaisi!

  17. fk says: Vastaa

    Mua kiinnostais postaus otsikoilla ”Sephoran parhaat” ja ”Paras peitevoide tummille silmänalusille” 🙂 Mukana kisassa!

  18. Tiipii says: Vastaa

    Oii olisipa kiva voittaa tämä paketti!

    Löysin alunperin blogisi kosmetiikka-kiinnostuksen kautta, mutta nyt mieluiten luen lapsiarjesta. Meillä on 3 kk vanha bebe, jonka kanssa tämä alkuaika on ollut itkuista ja haasteellista – jostain syystä olen juuri sinun blogistasi saanut voimaa ja palaan aiempiin vaikeista ajoista kertoviin postauksiisi kerta toisensa jälkeen ja mietin, että kyllä minäkin tästä selviän. <3

    1. Kissis says: Vastaa

      Ihana kuulla <3 ! Tai siis, kamalaa tuo itkuisuus tietenkin, mutta kyllä selviät!!!

  19. Piitu says: Vastaa

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa niin siitä olisi kiva lukea, sekä jotain juttua / vertailua vaikka suosituimpien eri brändien välillä tai uutuuksien mitä esim. juuri Sephora myy 🙂

  20. Mä tykkään lukea kaikkea mutta ne kynsijutut kiinnostelee eniten 😉 mukana arvonnassa, ihana palkinto!

  21. Emmi says: Vastaa

    Meikkijutut, erityisesti uutuuksien rehelliset arvostelut kiinnostaa eniten. 🙂

  22. Maria says: Vastaa

    About saman ikäisen beibin äitinä kiinnostaa kuulla niistä hyväksi todetuista arjen supertuotteista, joilla saa itsestään vähän vähemmän kulahtaneen kotiäidin näköisen ? Oli se sitten joku meikkituote/ihonhoitoa/hiuskikka/what ever.

  23. Niina says: Vastaa

    Kaikki ihonhoitoon liittyvät jutut kiinnostaa. Aina tulee merkittyä blogipostauksia kirjanmerkkeihin että ”sit kun toi voide loppuu niin voisin harkita tätä” jne.

  24. Marianne says: Vastaa

    Heips, mua kiinnostaisi lukea sun suosikkiprimereista ja -meikkivoiteista tai meikkipohjasta ylipäätään 🙂

  25. Jenny says: Vastaa

    Ihana palkinto!? Mua kiinnostaa postauksista yleisesti eniten kosmetiikkapainotteiset esim. ostosesittelyt ja arviot kosmetiikkatuotteista, mutta yksi mikä ois kiva nähdä on taloesittelypostaus!

  26. Iida says: Vastaa

    Ihonhoitojutut kiinnostaa eniten, tuote esittelyt yms. 🙂

  27. Minttu says: Vastaa

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ?

  28. Teija says: Vastaa

    Luonnonkosmetiikka kiinnostaa

  29. Kati says: Vastaa

    Ihana paketti! Kaikki kosmetiikkaan liittyvät postaukset kiinnostaa, lisäksi sisustus, eli olisi kiva nähdä talosta esittelyä.

  30. Hanna says: Vastaa

    Haluisin postauksia meikkikokoelmista esim. kaikista sun omistamista luomiväripaleteista.
    Tykkäisin myös nestemäisten huulipunien suosikit ja käyttöohjeita-postauksesta 😀 En saa millään siististi levitettyä nestemäisiä punia ja kaikki vinkit olisi tarpeen, kokoelma on kuitenkin kasvanut ihan kohtalaiseksi..

  31. Oho, aika räyhee palkinto! Kasvonaamio näyttää mielenkiintoiselta, sekä tietty yllätyspussukka 😀

    Minnuu kiinnostaa esim. tatuoinnit, mistä ajatus lähti? Oliko idea ottaa vain yksi ja sitten olikin jo muutama muukin kuva 😀 Suosikkituotteet ja siun leffa-arvostelut, olipa teatterissa nähty tai ei (esim. suoratoistopalvelujen suosikit).

  32. MP says: Vastaa

    Vau mikä setti! Mua kiinnostaisi nähdä miten teet meikin tuolla Tarten paletilla 🙂

  33. Satu says: Vastaa

    Mua kiinnostaa aina lukea sun erittäin rehellisiä uusien ja hehkutettujen tuotteiden esittelyjä. Varsinki meikkien.

  34. Sanna says: Vastaa

    Kaikki jutut kiinnostaa, meikit, kissat ja tietysti Amandan kuulumiset:)

  35. Sonja says: Vastaa

    Ihana palkinto! Kaikki sun jutut on kivoja lukea, mut tietty kosmetiikkajutut kiinnostaa eniten. Luen kyllä mielelläni myös kissajuttuja sekä vauvakuulumisia 🙂

  36. Zzetah says: Vastaa

    Koska oon aina ollu aikas tyytyväinen sun postausten sisältöön, heitänkin jotain tällaista: olis ihan huikeen mahtavaa jos oisit sattunut ostamaan Sephorasta Bite Beautyn uuden huulikynän värissä violet icing ja voisit postata siitä swatcheja ja arvion. ?

    Mut joo, sulla on varmasti hyviä postausideoita takataskussa, ekana tietty odotan niiden Sephora hankintojen esittelyä!

  37. Sonja R says: Vastaa

    Kirjotitpa sit vaikka ”öööööööö”, niin luen sen! Eli kaikki tulee luettua, tykkään meikeistä ja kissoista ja itsellänikin on lapsia. Kaikki aihealueet tsek ??

  38. Jansuska says: Vastaa

    Kosmetiikka jutut kiinnostaa eniten. Voisi olla mielenkiintoista myös lukea postausta tuotteista, jotka eivät toimineet sinun käytössäsi.

  39. Mira says: Vastaa

    Oioi mikä palkinto <3 Mä ainakin tykkään lukea monipuolisesti juttuja eri elämän osa-alueilta, mutta tietenkin ne kosmetiikka-aiheiset postaukset on erityisen lähellä sydäntä 🙂 Erilaiset kosmetiikan tuote-esittelyt ja kokemukset on aina hyödyllisiä 🙂 Ja tietenkin meikkitutoriaalit! 🙂

  40. Sini says: Vastaa

    Sun blogin paras puoli on ehdottomasti rehellisyys ja aitous. Se, miten kerrot vauva-arjesta rehellisesti on mahtavaa! Samoin aina kun kerrot kosmetiikka-asioista, ne on oikesti uskottavia.

    Eli jatka samaan malliin: välillä Amandan kuulumisia ja välillä kosmetiikkajuttuja niin täällä ollaan tyytyväisiä!

  41. Laziness says: Vastaa

    Sanoisin et sulla on ollut nyt mukavasti sekaisin kaikkea mitä on ollut kiva lukea! Tykkään Amanda-jutuista, kosmetiikkajutuista, kissajutuista… Vaikeampi sanoa mistä en tykkää. 😀 Kotipostaus olis kiva!

  42. Helkky says: Vastaa

    Onpas ihana palkinto, ehdottomasti mukana! Tykkään kaikista jutuistasi laidasta laitaan, suosikkeja meikki- ja kissapostaukset. Tyylisi kirjoittaa on niin raikkaan rehellinen 🙂

  43. Tuuli ? says: Vastaa

    Kissakuulumiset tulivat heti ekana mieleen. Kun meijän lapsi syntyi niin koira jäi sekunnissa kakkoseksi, ja ilmeisesti se masentui (?) tästä niin, että sairastui (ja lopulta oli pakko lopettaa). En olisi ikinä uskonu, et keskittyminen vauvaan on niin maanista, et lemmikki ”unohtui”. Siksi kiinnostelee miten teidän arki sujuu eläinten kanssa 🙂 Ja aika huipun kilpailun oot kyhässy 🙂

  44. Mia says: Vastaa

    Kaikki tulee luettua, mutta eniten kiinnostaa kosmetiikkapostaukset sellasiin tuotteisiin joihin köyhällä opiskelijallakin olisi joskus varaa 😀

  45. Jezba says: Vastaa

    Mulla ei ole mitään varsinaista the juttua postaustoiveeksi, mutta ihonhoito kiinnostaa itseäkin, ja kisujen kuvia on aina kiva katella tälleen kisukolmikon omistajana. 🙂 Ylipäätään jos blogissa ei olis mitään itseä kiinnostavaa sisältöä tai toteutus olis täysin päin peetä niin emmä lukis koko blogia, tykkään sun tyylistä miten tätä blogia pidät.

  46. Nina says: Vastaa

    Åj mikä palkinto! Kissat ja kosmetiikka kinostelee eniten, tuossa järjestyksessä 😀

  47. Ansku K says: Vastaa

    Kääks,ihan pakko osallistua!:)
    Toivoisin postausta sun arkimeikistä-,luotto shampoosta ja hoitsikasta sekä ihonhoitotuotteet joihin aina palaat. Ois ihanaa,jos kirjoittelisit useamminkin blogiin,todella mukava lukea kaikista aiheista kerrankin rehellisesti ilmaistuna!Jatka samaan malliin:)

  48. annaootmeikannut says: Vastaa

    Mua kiinnostais juttu, jossa palaat sun monien vuosien takaisiin kosmesuosikkeihin ja kertoisit mitä niistä tykkäät tänä päivänä. Vähän sama homma ku se haaste 10 vuoden takaisen profiilikuvan kanssa, mutta meikeillä!

  49. Juulia says: Vastaa

    Toivoisin lähinnä sitä mitä jo tänne kirjotteletkin eli juttua kosmetiikasta ja vauva-arjesta! (:

  50. milipili says: Vastaa

    Sephora ❤
    Minua kiinnostaisi meikkivoiteet, varsinkin kun olen Sephoraan maaliskuussa menossa.

Vastaa