Nyt mulla on ne kaikki

Huh, theBalm on kyllä ihan PIRUN hyvä. Tasan kaikki, mitä olen kyseiseltä meikkimerkiltä kokeillut, on ollut niin älyttömän hyvää. Mary-Lou Manizer oli muistaakseni mun ensikosketukseni theBalmiin ja nyt ihan pian pannutan jo tätä kuultotuotetta, JOTA PAREMPAA EI OLE OLEMASSA. Uskokaa mua kun sanon: Mary-Lou Manizer on ainoa kuultotuote, joka PITÄÄ omistaa. Muut kuultojutut eivät pääse lähellekään sen upeutta. Olen toki ostanut ja saanut kuultotuotteita tämän jälkeenkin, mutta ei, ei ne vaan ole läheskään niin hyviä. Täällä on luettavissa mun blogipostaus tästä super-tuotteesta.

Mutta hei! Eleven ilahdutti minua Mary-Loun siskoilla eli Cindy-Lou Manizerilla ja Betty-Lou Manizerilla  nyt mulla vähän niinku ON NE KAIKKI. Kumpikaan näistä ei ole niin must have kuin tuo Mary-Lou, mutta kumpaankin olen tykästynyt ihan todella kovasti, kun olen näitä nyt tämän parisen viikkoa nassuuni sutinut.

Aloitetaan arskapuuterista, eli Betty-Lousta, joka on todella hohtava aurinkopuuteri. Ja niin kaunis! Pelkäsin ensinäkemällä, että tämä on liian glitter-hileinen, mutta ei onneksi ole, vaan hohto on kuultoa, ei hilettä. Mä en ole pitkään aikaan käyttänyt tällaista hohtavaa aurinkopuuteria, vaan pelkkää mattaa ja lähinnä varjostuksiin. Kivasti kyllä tämä tuo väriä kasvoille!

Uskoisin tän Betty-Loun sopivan vaalealle sekä tummalle ihonsävylle, vaalealle iholle riittää tietenkin kevyempi sipaisu.

Cindy-Lou on vähän jännä. Tää on niin kuin Mary-Lou mutta kesympi versio! Käyttötarkoitus/kohde on kuitenkin sama, eli valoa antamaan (korostuksiin), mutta tämä toimii nätisti  myös luomilla! Ajattelin ottaa tän mukaan reissuun, koska on tosiaan samalla oikein kätevä luomiväri.

Todella tummalle hipiälle tää voipi olla kyllä Mary-Louta parempi, eli siksikin hyvä valinta rantalomalle (jossa toivottavasti vähän rusketun). Oli tosi vaikea saada tästä kunnon näkyvää swatchia aikaiseksi!

Mutta jess, nyt mulla tosiaan on koko sarja! Ja nää on kyllä ehdottomasti mulle sellaisia ”meikkiaarteita”.

Jos kaikki nää kolme himottaa, kannattaa tsekata theManizer Sisters, jossa nää kaikki kolme on samassa paletissa pienempinä versioina! Nämähän ovat todella riittoisia, olen omaa Mary-Loutani käyttänyt erittäin ahkerasti jo yli vuoden ajan ja vielä ei siis pohja näy (mutta lähellä on, kuten ehkä kuvastakin huomaa).

Alennuskoodi on mulla myös annettavana teille theBalmiin elevenille! Koodilla KISSIS15 saa 15 prosentin alennuksen normaalihintaisista theBalmin tuotteista. Koodi on voimassa ensi keskiviikkoon, 15.2. asti.

Eikö vaan oo upeita nämä sisarukset?

Ja hei huomenna lähtö Seychelleille! Aion tässä vielä ajastaa pari postausta lomani ajaksi, reissusta kerron sitten vasta sen päätyttyä (mutta Insta ja Snapchat käyvät varmasti kuumina eli kissisheiniä voi ja saa seurailla!)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

14 Comment

 1. Tuuli ? says: Vastaa

  No niin on mullakin ??? Jossain Mary-Lou-psykoosissa hommasin loputkin ja hokasin et mun albiinoiholle Betty-Lou on totaalinen nou-nou ☝ Jos mä saan kesällä sen päivetyksen auringosta (tai purkista) niin voin antaa sille uuden mahdollisuuden ? Tietenkään en anna sitä kellekkään eteenpäin, vaan ihailen sitä aina vessassa käydessä ? Mukavaa lomailua ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, okei, eli ei siis sovi albiinoille. Mä jotenkin ajattelin, että sopii ”kelle vaan”, kun ei tää nyt NIIN tumma oo 😀 Mut kyllä sitä sopii ihan vaan ihaillaki! 😀

   Kiitos!

   1. Kuorotipu says: Vastaa

    Mä muistan lukeneeni, että Betty-Lou ois todella vaaleallekin toimiva poskipunana/korostavana arskapuuterina. Ja piti ihan tarkistaa, että Juille’s blogin Linda on kirjoittanut aiheesta. Hän on kuitenkin todella vaalea.

 2. Mary Lou on parasta ikinä, on muuten ainoa highlighter, jota naamalla ollessa multa aika usein kysytään, mitä highlighteria sulla on, se on hämmentävää. Kertoo vaan sen upeudesta, kun kiinnittää ihmisten huomion. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Juu, Mary-Lou ON paras ikinä. <3 Oon sullakin sitä ihastellut 😀

 3. Vandaalia says: Vastaa

  Uu, nättejä he ovat :3 Mahtaisikoha tuo Cindy-Lou toimia kalmonaamalla ihan poskipuna-highlighter yhdistelmänä? 😮

  Mukavaa ja ihanaa reissua! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Kalmonaamasta en osaa valitettavasti sanoa, mutta tässä ei oo mitenkään hirveen voimakas puna, eli on selkeästi enemmän kyllä highlighter.

   Kiitos! <3

   1. Vandaalia says: Vastaa

    Kiitos vastauksesta! Näitä kun ei kivijalkamyymälöissä ole, niin täytyy vain luottaa näitä kokeilleiden sanomisiin ja swatcheihin 😀

 4. Salka says: Vastaa

  Okei, ehkä täytyy antautua tuolle Mary-Loulle vihdoin ja viimein 😀

 5. Sissi says: Vastaa

  On nää kivoja! Mulla on vain Mary-Lou mutta noin muuten tykkään merkistä tosi paljon.
  Muksaa reissua:)

 6. Kai mun on nyt vihdoin ja viimein Mary-Lou ostettava kun nyt niin paljon sitä hehkutit 😀
  Ihanaa matkaa <3

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en oo jotenkin yhtään samassa junassa nyt noitten varjojen , korostusten ja hehkujen kanss,a heti kun sipasen vähänkin niin tulee fiilis et hohdan kun joulukuusi, niin jotenkin ei oo oikein mun juttu 😀

 8. Nää on tosi kivan näköisiä ♡

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo! <3

Vastaa