Mun perjantai

Lähden tekemään tätä postausta vähän epävarmoin fiiliksin, koska suoraan sanottuna en ole ihan varma, kiinnostaako tällainen MUN PÄIVÄNI -postaus ihan oikeasti kuinka monia? En koe olevani mikään superkiinnostava tyyppi ja mun harrastusrepertuaariin ei kuulu miekkailu tahi syvänmerensukellus enkä seurustele julkisuuden henkilön kanssa tai mitään muutakaan jännittävää, joten tällaisen tavallisen tallaajan päivä voi olla vähän tylsää luettavaa. Lisäksi tää on nyt tällainen through my phone -postaus, koska menin siitä mistä aita matalin enkä ottanut kameraa messiin. Eli TODELLA HYVÄLTÄ KUULOSTAA siis, vai mitä, haha! Mutta hei, nykyisen poikaystävän tavattuani kerroin myös hänelle olevani oikeasti aika tylsä tyyppi (ja koko ajan kuvaamassa kännykällä) ja tässä sitä ollaan yhdessä nyt oltu, mitä, yli 4 vuotta!

Tässä siis mun perjantai 9.9., aamusta iltaan:

alma

Klo 06.30 Olen yltiöonnellinen, että saan herätä tällaiseen näkyyn. Alma nukkuu öisin mun sängyn vieressä olevalla pöydällä ja koen sen äärimmäisen ihanaksi asiaksi. Olen viime aikoina ajatellut sääliväni ihmisiä, joilla ei ole kissoja, koska kissat ovat vaan niin mainioita ja pelastavat helposti paskimmankin päivän. Suurin osa väsymyksestä katoaa samantien, kun laitan valot päälle ja otan tän kuvan Almuskaisesta.

narsku

Klo 06.35 Toinen onnellisuuden puhahdus tulee kylppärissä, jossa on Arska. Tää venakkopoika nukkuu yleensä mun jaloissa öisin (kuolen onnellisuuteen!!!), mutta joskus Arska on vähän petturi ja haluaakin nukkua kylppärissä. Hetki menee Arskaa rapsutellessa, kun se kierii tyytyväisenä lattialla.

kylmaa

meikki

Klo 06.40 Taloyhtiöstä on lämmin vesi ollut katki edellisestä illasta lähtien ja en ihan hirveästi arvosta. Pesen kasvot aamuisin ja nyt en viitsi pesuaineella läträtä, koska vesi on jääkylmää. Noh, ainakin virkisti kivasti pelkkä pikainen vesipesu. Meikkaan nyt aika samoilla, hyvin Benefit-painotteisilla jutuilla, jotka näkyvät yllä olevassa kuvassa. Olen todella kiintynyt tähän UD:n uuteen meikkivoiteeseen ja suosittelen sitä kaikille helposti rasvoittuvan ihon omaaville, meikki ei vaadi korjailuja päivän aikana. Ja tuo Laura Mercierin irtopuuteri on myös todella hyvä, nämä nyt näitä uusimpia käytössä olevia meikkiostoksia.

living-nutrition

Klo 07.00 Mulla menee aamumeikkailuihin ja kissojenrapsutteluihin ja -syöttämiseen noin puolisen tuntia joka aamu, jonka jälkeen teen aamiaisen (kananmunaa, kaurapuuroa, jugurttia ja marjoja, teetä) itselleni sekä joskus poikaystävälle, jos se jaksaa herätä näin aikaisin. Tänään teen molemmille, paitsi nyt jätän kaurapuuron omalta osalta väliin, sillä yritän taas vähän rajoittaa hiilareiden syömistä. Otan myös kokeiluun pr-toimistosta saamani Living Nutrition -lisäravinteet, jotka vaikuttavat todella kiinnostavilta!

huulipunaa4

Klo 07.30 Ennen töihin lähtöä sitaisen vielä hiukset jotenkin kiinni ja meikkaan huulet. Nyt menossa mattapunakausi, mattapunista tulossa postausta ihan lähiaikoina! Silmät meikkaan perusarkena vaan ihan muutamana päivänä ennen ripsihuoltoa, muuten mulle riittää nää pidennykset (paitsi alaripsiin laitan vähän ripsaria). Otan vielä nopeasti kameralla pari kuvaa huulimeikistä ja juoksen bussipysäkille.

spotify

Klo 08.10 Bussissa ja matkamusana Volbeat! Ihan joka aamu en jaksa bussissa kuunnella musaa, mutta useimmiten kyllä. Työmatka yhdellä bussilla kestää noin 20-30 minuuttia, ei paha! Lisäksi bussi ei vielä ainakaan ole ollut ihan täynnä, istumapaikan on saanut joka aamu, nyt perjantaina on siis mun viides päivä uudessa työssä. Mulla on liukuva työaika, mutta koska bussi kulkee noin 20 minuutin välein, pitää jonkinlaista tiettyä lähtöaikaa noudattaa.

toissa

Klo 08.40 Töissä! Rakastan, kun aamuisin työpisteelle paistaa aurinko! Ikkunasta näkyy työmaa, mutta eipä ole paljon ollut nyt aikaa ulos katsella. Tykkään kyllä siitä, että työtä on paljon ja tämä uusi työ vaikuttaa erittäin hyvältä (teen kaupallista tuotantoa). Mulla on määräaikainen työsuhde ensi vuoden loppuun, mutta tää työhuone tulee pian vaihtumaan, koska ilmeisesti muutamme pian toiseen taloon.

snapchat1

Klo 09.00 Ehdin kuitenkin leikkiä vähän Snapchatin filttereillä… Siis voitteko kuvitella, että ennen en voinut sietää näitä! Johtui ehkä siitä, että aluks nää ei toimineet mulla lainkaan. Nyt mä ihan innoissani joka päivä katson, että mitä uusia filttereitä on tullut. Hitsi kun oikeestikin näyttäis näin söpöltä, hahah! Mut löytää Snäpistä nimellä kissisheini! En kyllä oikeasti töissä ihan hirveästi mitään snäppäile, vaan kissoista niitä snäppejä enemmän kertyy…

kakkua

Klo 14.00 En ole töissä ehtinyt tän viikon aikana taukoja lounaan lisäksi pitämään, mutta nyt bongaan jääkaapista eilisistä läksäreistä jäänyttä mansikkakakkua ja vaikka parhaani mukaan välttelen tällaisia herkkuja arkisin, niin nyt sorrun. Ja teetä tietty kans! Mun uusi Pusheen-muki on ehdottomasti söpöin muki ikinä! Kakkutauolla soitan Arskalle rokotusajan eläinlääkärille, tää ois pitänyt saada aikaseks jo aiemmin.

stadium

Klo 17.00 Töiden jälkeen otan suunnan kohti keskustaa, tiedossa syömistä kaverin ja bloggaajakollegan Elisan kanssa ja sen jälkeen kiinnostava blogitilaisuus. Ehdin kierrellä kaupoissa hieman ennen Elisan tapaamista, ja jossain urheilukaupassa/osastolla käyn melkein aina, jos vaan on aikaa tapettavana. Tuo neonkeltainen toppi Stadiumissa pistää silmään, mutta hitsi että urheiluvaatteet maksaa!!! En yleensä ikinä raaski ostaa normaalihinnoilla urheiluvaatteita, vaan ostoaikeissa vierailen aina alennusmyynneissä tai tilaan netistä. Kaikki kirkkaat värit urheilutopeissa ovat kyllä parhaita, alaosassa suosin mustaa.

esse_pr

esse

Klo 18.10 Hieman nolosti myöhässä saavumme Esse Organic Skincaren tilaisuuteen Hello Darling-ravintolaan. Onneksi tilaisuus ei ollut vielä ehtinyt kunnolla alkaa! Luvassa on kiinnostava luento mikrobeista ja niiden vaikutuksesta ihmisessä ja ihonhoidossa. Tästä kertomassa on eteläafrikkalaisen, probioottisen Essen perustaja ja kemisti Trevor Stey ja vaikka onkin perjantai-ilta ja takana työviikko, jaksan kiinnostuneena kuunnella. Mulle tää sarja on ennestään täysin tuntematon, mutta nyt on suuri hinku päästä kokeilemaan tuotteita, itse asiassa haluaisin ainakin hetkeksi vaihtaa kaikki ihonhoitotuotteet tähän Esseen… Tilaisuudesta tarttui kotiin viemisiksi erittäin hyviä ohjeita: siivoaminen ei kannata ja dieeteissa ei ole järkeä!

trevorstey

silvermist

Klo 20.00 Väsymys iski Essen jälkeen ihan täysillä, mutta käymme vielä Elisan kanssa pikaisesti Sokoksella, mun pitää saada uusi hopeasuihke ja siitä saa vielä -20 %. Tätä Four Reasonsin silver mistia oon nyt kaks pulloa käyttänyt ja on tosi hyvää kamaa! Tää jollain tavalla uudistui puoli vuotta sitten, en kyllä tiedä miten, mutta käytän edelleen. Elisalla on ostoksia tehtävänä Cliniquen puolella ja törmäämme myös bloggaajakollega Lauraan, jonka luona UD-pisteellä olen vieraillut vähän liiankin useasti viime aikoina…

arskatutkii

Klo 20.45 Viimeinkin kotona! Essen tilaisuudesta saimme pienen goodie bagin sekä kutsun kasvohoitoon uuteen, pian avattavaan hoitolaan Töölössä, jossa tämä Esse tulee olemaan käytössä. En ole koskaan ollut kasvohoidossa, joten jännittää jo nyt. Tilaisuuden järjestäneestä pr-toimistosta sain testiin myös Mádaran SOS-sarjan uutuuden, kasvonaamion. Täällä kirjoittelinkin sarjan voiteesta.

Kissat ovat supernälkäisiä ja seurallisia oltuaan koko päivän ja illan ilman ihmis-seuraa poikaystävänkin ollessa poissa, joten hetki menee lapatessa ruokaa kuppeihin ja seurusteluun.

smoothietime

Klo 21.30 Smoothie-time! Teen joka ilta smoothieta, johon protskurahkaa, turkkilaista jugua, mansikoita, banskua, mantelimaitoa ja chia-siemeniä. Tää on vaan nii-iin hyvää! Smoothien siemailun yhteydessä selaan Facea ja blogijuttuja ja odottelen poikaystävää kotiin.

alma_unia

Klo 23.30 Olen ihan poikki pitkän päivän jälkeen, enkä jaksa enää katsoa telkkaria tai lukea mitään, vaan menen suihkun kautta nukkumaan, vaikka on perjantai ja vois toki valvoa pidempäänkin… Ja Alma on tasan samaa mieltä, ja nukahtaa pöydälleen suurin piirtein samoihin aikoihin mun kanssa.

Tämmöinen perjantai oli mulla! Lukiko joku loppuun asti? Yritättekö te elää arkeakin niinku ”viimeistä päivää” vai elättekö viikonloppuja varten? Mä yritän taas kovasti pyrkiä siihen, että arkenakin olisi jotain vaihtelua, eikä aina vaan sitä töihin-kotiin-nukkumaan -meininkiä… mutta haasteellista se on.

29 Comment

  1. petra says: Vastaa

    Mitä kaikkea sun työ pitää sisällä? Luin loppuun saakka ja oli kiinnostava,ei voi olla huono jos alkaa kissoilla 😀 Itse vietän työttömän/keikkatyöläisen arkea vielä 3 viikkoa, tykkään kun päivät on erilaisia ja pääsee aamustakin kaupoille, muulloin taidan elää vkoloppuja varten..

    1. Kissis says: Vastaa

      Natiivimainontaa ja kaupallista sisältöä, toteutus + raportointi. 🙂 Aiempaa duunia tein kotoa käsin, joten onhan tässä taas totuttelemista ns. normaaliin päivätyöhön. 🙂

  2. Zzetah says: Vastaa

    Aawwws, ihana Alma! Haluan kissan hetinyt! P S. Oli oikein kiva postaus!

    1. Kissis says: Vastaa

      Mäkin haluan LISÄÄ kissoja!!! 😀

  3. Sillon kun muutettiin maalle 50 km kaupungista, mietin onko puolen tunnin ajomatka liikaa. Mutta menee se muillakin aikaa työmatkaan, siskollakin meni ennen 40 min suuntaansa helsingissä. Että ei kai tää paha ole. Mutta ei vaan voi jäädä töitten jälkeen kaupunkiin hengaamaan, koira oottaa kintut ristissä 🙂 ei mulla ole ikävä cityelämää. Almalle pusuja ??

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo no täällä se aika kuluu lähinnä ruuhkissa… 🙁

  4. Jennia says: Vastaa

    Oli kiva postaus, tykkäsin kovasti 🙂 kyllähän se arki monesti aika kiireistä on ja niitä viikonloppuja odottaa, mutta haluaisin kyllä ettei niin aina olisi..

    1. Kissis says: Vastaa

      Jee, kiva kuulla. 🙂 Joo kyllähän tää ”normaali päivätyö” vähän tähän rutiiniin menee, mutta on toki ne hyvätkin puolet. 🙂

  5. Jaksoin lukea ja musta nää on kivoja aina välillä! Mulla venyy ja paukkuu usein työpäivät ja -viikot niin etten oikein edes voi elää viikonloppua odottaen kun vapaapäiviä ei välttämättä ole tulossa tai sellanen voi tulla ihan yhtäkkiä, pakko elää vähän hetkessä 😀 kissapatterit on kyllä parasta ever, meidänkin kisut aina nukkuu mun jaloissa/viekussa ja joka ilta sydän halkee onnesta kun ne tulee sänkyyn <3 ja aamulla Nekku haluaa aina aamuhalit ja on ne vaan niin <3

    1. Kissis says: Vastaa

      Niin no parastahan on tietenkin, jos työ(kin) on mieluisaa ja tällä hetkellä näin mulla onneks onkin. 🙂 Meillä kissat vuorottelee tässä läheisyydessä, eli eivät oo samaan aikaan jaloissa tms. melkeinpä koskaan!

  6. Nämä ovat hauskaa luettavaa, joten mielelläni näitä jatkossakin lueskelen 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Jee 🙂

  7. Mun pitäisi varmaan hakea näyte siitä UD:n uudesta meikkivoiteesta. Täysikokoista en uskalla heti ostaa, koska moni sanoo että sävy tummuu kasvoilla ja värit olisivat punertavia. Mua ainakin kiinnostaa tälläiset my day-postaukset 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo, myyjä sanoi kans samaa, että väri voi vähän kasvoilla tummua, mutta mä en ole huomannut tällaista. Ja sävyjä on kyllä kaikille, eli myös neutraalia ja keltapohjaista!! Muuten ei ois mulle sopinutkaan, kun oma pohja on keltainen.

  8. Mari says: Vastaa

    Luin loppuun ja oli kiinnostavaa! Ja oon kateellinen kissoista..miks pitää olla allerginen.. Ok meen rapsuttamaan mun koiria, ne on tietty kans ihania!

    1. Kissis says: Vastaa

      On ne koiratkin ihania! <3 🙂

  9. RuuRuu says: Vastaa

    Luin loppuun, ja sulla on kyllä maailman paras herätys näkymä 😀 Mulla kissat nukkuu vieressä, toinen jaloissa ja toinen kyljen vieressä 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      Niin on!!! <3 😀

  10. J says: Vastaa

    Tää oli kiva postaus! Tietenkin aina toivon lisää kissa aiheisia juttuja. 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      Heh 🙂

  11. nea says: Vastaa

    Tosi kiva postaus 🙂 Mä oon nimenomaan aina tykännyt sun blogin tavallisuudesta ja helposta lähestyttävyydestä. Kiiltokuvaelämä ei kiinnosta yhtään, en elä sellaista itse. Hienous on juuri tavallisen arjen kivuudessa!

    Mä tykkään kaikista päivistä, arjesta ja vapaasta, arkipäivistä ja viikonlopuista. Arkena rutiinit on kivoja ja väliin saa mahdutettua jänniäkin pikkujuttuja, viikonloppuna sitten joko rentoudutaan kunnolla tai sitten tehdään sikana kaikkea hauskaa ja uutta. Nyt ootan lauantain rapujuhlia 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Noni, hyvä. 🙂 Munkin pitäis pyrkiä enemmän tohon ”sikana kaikkea hauskaa ja uutta.”

  12. nea says: Vastaa

    Paitsi jos oot tyytyväinen nykyiseen niin ei tarvii!

    1. Kissis says: Vastaa

      No EN OLE 😀

  13. nea says: Vastaa

    😀 No sit pitää sanoo vähän pelottaville asioille JOO!!!! Nimin. En todellakaan osaa käyttää rapuveistä, en ole varma osaanko enää ruotsiakaan ja miten himpurassa tulkitaan pukukoodia ”cocktail och/eller kräftrelaterade kläder”? Ja kutsu tuli sillä kun kysyin, onko rapujuhlia tiedossa ja marmatin olevani kateellinen 😉

  14. Salla says: Vastaa

    Miks sä et mainitse ollenkaan sun päivien piristäjää eli chattikeskusteluja kavereiden kaa, kysynpä vaan?????? *Mugsy, joka juo punkkua*

    1. Kissis says: Vastaa

      No jäi tästä aika monta muutakin juttua väliin! 😀

  15. Katja says: Vastaa

    Mistä olet ostanut pusheen-mukin? Huippuhieno

    1. Kissis says: Vastaa

      Tukholman Urban Outfittersista!

Vastaa