Oikeasti nude

Essence

Bloggaaminen on ehdottomasti parhaimmillaan silloin, kun löytää tai kokee jotain sellaista, että on IHAN PAKKO tulla HETI kertomaan siitä! Ja tää on nyt sellainen juttu! Koska VIIMEINKIN löysin kynsilakan, josta tulee oikeasti täydelliset, oikeasti nudet kynnet! Ja ihan mieletön, sileä mattapinta! Ja tää ihan huippu kynsilakka, Essencen ”no make-up look” ei myöskään paljon maksa! Oon ihan fiiliksissä tästä! Oon nyt lakannut vaan tällä kynsiäni monta kertaa putkeen.

Essence no-make-up-look

Oon kokeillut tosi monia nudeja kynsilakkoja, mutta useimmat eivät ole sitä oikeesti nudea nähneetkään tai sitten ongelmana ovat olleet liian ohuet kynsilakat, joita saa levittää 100 kerrosta jonka jälkeen lopputulos on epätasainen (eikä kuivu koskaan). Tämä nelisen euroa kustantava Essencen kynsilakka tarttui mukaani lähi-Tokmannin Essence-hyllyltä ja olikin ihan huippuostos: kaksi kerrosta tätä ja tuloksena on todella tasaiset, oikeasti nudet, mattapintaiset kynnet!

Yleensä käytän aina pikakuivattajaa (tällä hetkellä käytössä Seche Vite) kynsilakan päällä, sillä olen todella kärsimätön odottelemaan kynsilakan kuivumista, mutta tän no make-up look -lakan päälle en raaski sitä levittää, koska tykkään niin paljon tästä mattapinnasta, ”powdery finishistä”, se todella on kauniin puuterinen. Mun kynnet ei oo mitenkään tasaiset, joten tällä kyllä saa ihan ällistyttävän tasaista pintaa. Ja onneksi tää kuivuu suht nopsaan! Ja ihan kivasti tää kestääkin, olin todella positiivisesti yllättynyt, kynnet pysyy monta päivää kauniina.

Essence no-make-up-look

Tykkäättekö te nudekynsilakoista? Onko Essence yllättänyt, käytättekö ko. merkin meikkejä?

Kivaa sunnuntain jatkoa, täällä Helsingissä on ainakin tosi kiva sää! Mulla on huomenna eka työpäivä uudessa duunissa, arvatkaa jännittääkö! Nudekynsillä mennään. 🙂

P.S. Muistakaa osallistua arvontaan!!!

32 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Onpas kivan näköinen lopputulos. Tosi hyvä jos haluaa siistin näköiset kynnet ilman että näyttää lakatulta.

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä! Tää oli ihan löytö!

 2. Todella hyvännäköinen! Hyvä sille joka kaipaa tuollaista lopputulosta 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   No tää oli isosti sanottu sulta! 😀 Mut älä vaan kattele mun kynsinauhoja sen enempää senkin kynsimestari 😛

 3. Mulla on tätä just nyt kynsillä! Vedin tosin päällyslakan päälle niin ei oo enää matta, mut tosi kiva sävy kyllä 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä en oo vielä raaskinu laittaa päälle lakkaa, mutta nättihän se on kyllä varmasti niinkin. 🙂

 4. milipili says: Vastaa

  Ostin ekan pullon viime vuonna ja sain sen loppuun! Nyt ostin lisää kaikissa sävyissä (:

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tosiaan, näitä oli useampikin sävy!

 5. Lullah says: Vastaa

  Mulla meni oikeesti hetki tajuta et eka kuva ei ollu before kuva ja et sulla ei oo semmoset olemattoman ohuet valkoset reunat vai mikä se nyt onkaan nimeltään. Pitääpä kattoo näitä Tokmannilla.

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo, ois pitäny laittaa myös before-kuva, niin eron todellakin ois huomannu!

 6. Ilona says: Vastaa

  Kyllä on Essencen lakat yllättäneet minutkin! Hankin muutaman luettuani jostakin, että lakat ovat 5-free lakkoja. Erityisesti suosikiksi on noussut Caring Ridge Filler- aluslakka, jota käytän silloin jos en jaksa lakata värilakalla. Tasoittaa oman kynnet väriä kivasti. Halpa hinta ja vähemmän myrkkyjä, tästä ei lakat parane 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Aa, hyvä tietää tämä! Mä ostin Essencen semmosen kynttä ”hoitavan” lakan kanssa, joka soveltuu myös aluslakaksi.

 7. Hiituska says: Vastaa

  Ei ole kyllä essence tuttu, epäilyttää aina nuo halpisjutut vähän kaikessa niin harvemmin tulee edes kokeiltua :/

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mulla on vähän sama, mutta tää kyllä yllätti positiivisesti! Ja tykkään Essencen poskipunista kans!

 8. laura says: Vastaa

  Mietin jo että voi paska ku on mattalakka kun niistä en pidä, mutta päällyslakkahan sen ”ongelman” ratkaisee! <3__<3 näyttää kyllä tosi hyvältä! Itse olen käyttänyt nyt varmaan 5 putelia essencen 16h peiteainetta "meikkivoiteena" kun laitan vain silmien alle ja kulmakarvojen yläpuolelle. Se on huippua ja maksaa vain 2,19 e, myös yhteen huikeat 3,5e maksavaan ripsiväriin ja pariin mattahuulipunaan olen ihastunut!

  Paketit ei ole kaikista kauneimpia, jotenkin tosi nuorille suunnatun oloinen, mutta hinta/laatu suhde kolahtaa kovaa!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo no nuorillehan tää onkin suunnattu, mutta hinta/laatu tuntuu kyllä olevan erittäinkin jees. 🙂 Mua harmitti sairaasti, kun en ehtinyt niiden hienoa ombre-poskipunaa ostaa 🙁

 9. RuuRuu says: Vastaa

  Essence on ihan parhautta, oon Saksasta roudannu sitä aina käydessäni, ja oon niiiin onnellinen et saan sitä nykyään lähi Tokmannilta 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo mutta jotkut tuotteet myy tosi/liian nopeesti! Kauneusmessuilla on taas varmaan hyvät valikoimat 🙂

 10. Suvi says: Vastaa

  Oi, tätä pitää käydä hankkimassa! <3 Essenceltä mulla on yksi superlemppari entuudestaan; Fast Cuticle Remover joka on toiminut triljoona kertaa paremmin kuin lukuisat muut, lukuisia kertoja kalliimmat kaverinsa. Joskus nää halpikset pääsee kyllä yllättämään iloisesti.

  1. Kissis says: Vastaa

   Pitääpä muistaa tää! Mulla on jotain Sally Hansenin, se on kai ihan ok. 😀

 11. nea says: Vastaa

  Hyvä tietää, että Essence on kokeilemisen väärti 🙂 Onnea matkaan ekalle! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Thänks! 😀

 12. Vandaalia says: Vastaa

  Hih, mulle tuli niin hyvä mieli, kun luin tätä sun postausta, vaikka tuote-esittely ei itselleni kolahtanutkaan (ei sillä, etten itse olisi löytänyt monenmonta huipputuotetta Essencelta) 🙂 Ihanaa ekaa työpäivää :3

  1. Kissis says: Vastaa

   :’D

   Kiitos, se meni kai ihan hyvin! 😀

 13. IHANAT. TÄYDELLISET.

  1. Kissis says: Vastaa

   NIINPÄ. 😀

 14. Näyttää hyvvältä. Essencen lakat yllättivät laadullaan, halpoja, mutta hyviä! Kuuluvat nykyään vakiolakkoihini.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mun pitää kokeilla myös värillisiä. 🙂

 15. Jutta says: Vastaa

  Aivan loisto vinkkaus! Piti käydä heti ostamassa. Yksi lakka oli vielä hyllyssä ja hyvällä tuurilla kaikki essence -50 prossaa joten hintaa jäi pikkusen reilun euron. Oli siis kyllä todella lompakkoystävällinen hankinta 😀 Tosiaan väri, mattapinta, tasaisuus, nopea kuivuminen, parhautta <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Noni, jes! 🙂

 16. Santtu23 says: Vastaa

  Mulla on myös tuo Essencen Caring Ridge Filler-lakka, ihan loistava tuote. Ja tämän postauksen luettuani TODELLAKIN haen lähimmästä Tokmannista myös tuon nude-lakan. Oon itekin testannut niin monia ”nude”lakkoja etten enää edes pysy laskuissa, ja aina niissä on just joku noista sunkin mainitsemista vioista, ärsyttävää! Tää vaikuttaa ihan täydelliseltä tuotteelta, eli ehdottomasti menee kokeiluun. Kiitos vain vinkistä! :•)

  Mua jaksaa ihmetyttää ihmiset, jotka ovat niin markkinamiesten aivopesemiä, että kuvittelevat kalliiden tuotteiden automaattisesti olevan parempia kuin edullisten. Koska näinhän homma ei todellakaan mene. Ei kynsilakkojen, hiusmömmöjen, vaatteiden, ruokien, eikä oikeastaan minkään tuotteiden kohdalla. Avainasemassa on _opetella_itse_ tunnistamaan_LAATU_, ja se ei todellakaan selviä hintalappua tuijottomalla. Jotenkin tosi surullista että niin monia edelleen nykypäivänä onnistutaan huiputtamaan luulemaan toisin. :•(

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo tää lakka on ollut mulla kyllä tosi ahkerassa käytössä, superhyvä myös esim. aluslakkana, siis ennen värilakkaa, jos haluaa tosi tasaista pintaa. 🙂

   Kalliit tuotteet eivät missään nimessä ole aina automaattisesti parempia kuin edulliset! Mun yks lemppari-meikkivoide on Maybellinen halpis, pesee ihan huolella kalliit sele-meikkivoiteet! Valitettavasti ko. meikkivoidetta ei enää ole myynnissä. 🙁

Vastaa