Täydellinen meikkivoide

ud ALL NIGHTER

Mennään suoraan asiaan: Urban Decayn uusi, nestemäinen meikkivoide All Nighter on aivan HELVETIN HYVÄ. Mä olen tätä All Nighteria ulkomaisista blogeista vahdannut jo pitkään ja odottanut kuumeisesti tänne Suomen markkinoille. Yritin tän Tukholmasta saada hyppysiini mutta eipä ollut sielläkään vielä viikko sitten, Helsingin Sokokselle tää saapui nyt maanantaina ja testerit tulivat kehiin tiistaina.

Ja siis tätä on kehuttu niiiiiin paljon! Todella peittävä, öljytön, vedenkestävä, mattainen meikkivoide, joka pysyy moitteettomana koko päivän ja yön. Ja kuulemma erittäin hyvä meikkivoide epätasaisen väriselle iholle. Mä todella TARVITSIN tämän.

Halusin ehdottomasti testata tän kasvoille UD:n pisteellä, että saisin varmasti oikean sävyn, niitä kun on paljon! Lisäksi ostin uuden siveltimen, sillä omistan (beautyblenderin lisäksi) meikkivoiteen levittämiseen vain pienen ja lättänän siveltimen, joka olis tän meikkivoiteen levittämiseen aika huono, tulis turhankin paksua pintaa. Ostin siveltimen siis myös UD:n valikoimasta, UD PRO Optical Blurring F105:

UD

Mutta se meikkivoide. Tässä lähtötilanne, ei mitään meikkiä iholla (arggh):

En siis todellakaan tykkää laittaa tänne meikittömiä kuvia itsestäni, koska, noh, kuten näette, ihoni on todella epätasaisen sävyinen ja epätasainen muutenkin. Mitään isoja finnejä ei ole ollut pitkään aikaan, joten sinänsä ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin aikoihin, mutta kaikki vanhat arvet ja suuret ihohuokoset, pisamat ja muut värivirheet… Mutta tykkään itse kovasti kaikista ennen-jälkeen -kuvista, koska niissähän oikeasti näkee eron! Siksipä aion rohkaistua tämän asian suhteen.

Ja entäs sitten, kun iholla on kerros All Nighteria?

All nighter

Tässä mulla ei oo mitään pohjustajaa, All Nighterin lisäksi silmien alla sipaisu Benefitin Fake Upia (sävy 02 medium). En ole millään muulla meikkivoiteella saanut ihohuokosia noin piiloon ja ihonväriä näin tasaiseksi!!

Tää All Nighter on melko paksua ja se pitää levittää huolella, siveltimellä vähän ”lääppien”. Kauniisti se kyllä asettuu ja tosiaankin peittää, yhdellä kerroksella! Se ostamani sivellin on ihan täydellinen tän levittämiseen. Tuloksena on mukavan tasainen ja mattainen pinta. Mulla on sävy 04, joka on keltapohjainen ja valitettavan hyvin tuo keltaisuus korostuu rengasvalolla kuvatessa (olen huomannut tän aiemminkin keltapohjaisten meikkivoiteiden kanssa). Mitään peitevoiteita en ole jaksanut käyttää enää vuosiin, olen muutenkin niin huoleton meikkaaja, pienet virheet siellä sun täällä ovat ihan okei. 😀

All Nighter

Ja joo, tää on todellakin just sitä, mitä uskalsin toivoa: peittävä, mutta ei mikään maski, kestää hemmetin hyvin pienet naamahikoilut, pysyy paikallaan yömyöhään asti. Sopii siis ainakin tällaiselle helposti rasvoittuvalle sekaiholle. Ja vaikka on vedenkestävä, on kuitenkin helppo pestä pois. Paras meikkivoide, mitä mulla on koskaan ollut, eli nyt löytyi voittaja MACin Studio Fix Fluidille. Viimeinkin.

All nighter ready

Tässä vielä ”valmis naama”, eli päälle huitaistu Laura Mercierin irtopuuteria (Translucent), Benefitin Hoolaa, Too Facedin Love Flush-paletin Your Love Is King -poskipunaa, huulilla Nyxin Soft matte lip cream sävyssä Zurich (postaus tulossa tästä!) ja huulirajaukset MAC Pro Longwear Staunchly Stylish. Ripsissä pidennykset.

Muita tätä meikkivoidetta hartaasti odottaneita? Hintaa tällä on Sokoksella 38 euroa. Se Optical Blurring F105 -sivellin sopii tän pariksi enemmän kuin mainiosti, 34,90 eurolla sen ostin ja tietenkin näitä Sokoksella maksaessani mulle lykättiin käteen alennuskuponki ensi viikon Kutsu kauneuteen-päiville, jolloin jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta -20 %… Mutta hyödyntäkäähän te nyt ainakin sitä alennusta! 😀

24 Comment

 1. HannaB says: Vastaa

  Tää mun on hankittava! 🙂 Sokokselta saa usein juurikin tuon -20%. Nyt käytän Studio Fix Fluidin loppuun ja tää pääsee testaukseen.

  1. Kissis says: Vastaa

   Haa, muitakin Studio Fix Fluid-faneja! Mä aika äskettäin ostin uuden pullon tota Studio Fix Fluidia, joten käytän toki sitäkin, mutta kyllä tää UD nyt vaan kummasti päätyy kasvoille ihan päivittäin…

 2. Pullokin on ihan törkeen hyvännäkönen! <3

  1. Kissis says: Vastaa

   No NIINPÄ. Tää koko meikkivoide on pelkkää rakkautta. 😀

 3. Lopputulos näyttää kyllä todella upealta! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Toi rengasvalo ei oo nyt paras tän meikkivoiteen esittelyyn, pitää saada tänne jotain päivänvalokuvia tästä.

 4. Sanna says: Vastaa

  Hyvältä sun naamas näyttää ilman mitään mömmöjäkin, kaunis olet!

  1. Kissis says: Vastaa

   Awww, thänks! Itsehän sitä on toki aina se kriittisin. Nauratti tuo ”mömmöt” 😀

 5. Zzetah says: Vastaa

  Ja mä kun katoin just, että vitsit kun sulla on hyvännäköinen iho!! Täytyy ehkä suunnata ensi viikolla Sokoksen UD-pisteelle sivellinostoksille. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijaa, kiitos. 😀 Ja jep, tää sivellin on aivan ylihyvä, toimii toki muidenkin nestemäisten meikkien kanssa. 🙂

 6. Liisa says: Vastaa

  Uuuh aah! Munkin on pakko käydä hakemassa tästä pieni näytepurkki >:) Yks tuttu vinkkasi, että MACin PLW Waterproof -meikkivoide vois olla samankaltainen tän uuden UD:n kanssa. Mä otan selvää, tykkään nimittäin tuosta Waterproofistakin. We’ll see!

  1. Kissis says: Vastaa

   KÄY, sä rakastut tähän!

 7. Kata says: Vastaa

  Tuo on pakko testata! Mulle tuli S-ryhmän postista sellainen kuponki, jolla saa joka päivä 20 % alennusta yhdestä tuotteesta ja kuponkiin saa leiman käyttäessään alen. Kun kerää kolme leimaa, saa yhden vapaavalintaisen We Care Iconin tuotteen 😀 Taidan mennä Sokokselle heti huomenaamulla, toivottavasti tästä meikkivoiteesta on vaan sävyjä jäljellä. Sokoksen verkkosivu meinaan näytti monen sävyn kohdalla ”Ei valikoimassa” Tampereen Sokoksella…

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo sen samaisen kupongin sain kans näitä ostaessani, arggh. 😀 Ja joo, monet sävyt varmaan aika hyvin kyllä myy loppuun, kun tätä on niin odotettu!

 8. Pooks says: Vastaa

  Juuri tänään pohdiskelin, että minkähän meikkivoiteen hankin seuraavaksi, joten kiitos vinkistä!

  1. Kissis says: Vastaa

   Jep, tää se on. 🙂

 9. Riikka says: Vastaa

  Osaatko kertoa noista sävyistä mitään? Onko esim 3 myös keltapohjainen mutta vaaleampi kuin 4? Kiitos etukäteen!

  1. Kissis says: Vastaa

   En valitettavasti suorilta käsin osaa, koska menin ihan sekaisin näissä! Mutta mä hei pyydän tästä sävykartan, ja palaan tähän asap, jos sellaisen saan. 🙂 Sävyjä on monta ja jokaiselle varmasti löytyy sopiva, mutta suosittelen kyllä piipahtamaan pisteellä testaamassa. Mullekin kokeiltiin kolmea eri sävyä!

   1. Riikka says: Vastaa

    Googlailin vähän ja löysinkin aika hyvin infoa 🙂 Ja pari blogia, joissa oli swatcheja (meniköhän tuo oikein…?). Porvoossa ei myydä Urban Decaytä, erittäin epää mielestäni! Mutta luulen, että löysin hyvän sävyn. Kiitos sulle kuitenkin!

    1. Kissis says: Vastaa

     Mutta Porvoo on muuten ihana. <3 Joten ihan reilua, että jotain huonoakin siitä löytyy! 😛

     Mutta hyvä että löytyi, ulkom. blogeista ainakin noita swatcheja aika hyvin voi yleensä katella, kun saavat aina niin reilusti pr-näytteitä.

 10. Kepa says: Vastaa

  Mä en kyllä mitään epätasaisuuksia huomaa sun ihossa! Ihan höpöhöpöä! Mutta kieltämättä hyvältä näyttää tuo meikkivoide sun kasvoilla 🙂 Itse en oo tainnu vielä koskaan omistaa meikkivoidetta tai peiteainetta mihin olisin täysin tyytyväinen 🙁 paitsi ehkä Lumenen CC-voide.

  1. Kissis says: Vastaa

   No mutta itse on aina se kriittisin ja tulee tuijoteltua ihoa kovinkin läheltä. 😀 Olis muuten tosiaan vaatinut lähikuvia tää postaus.

   Ja joo, sama juttu täällä, siis ennen tätä UD:ta. Mä en vaan enää halua käyttää mitään muuta! Ensimmäinen meikkivoide, joka ei vaadi korjailua päivän mittaan T-alueelta, eli se kuuluisa LIEJU pysyy poissa! Eikä tää myöskään tuki ihoa, vaikka onkin paksumpaa kuin aiemmat. Ihan rakkautta!

 11. Kirsi says: Vastaa

  Kiitos vinkistä, kävin tänään hakemassa oman All nighterin ja samaisen siveltimen kuin sä olit ostanut, -20%:n alekupongeilla tietty ; ) En ole vielä testannut, mutta toivon että tää sopii myös mun helposti kiiltelevälle ja isohuokosiselle naamalle : )

  1. Kissis says: Vastaa

   KYLLÄ SOPII!!! Ei enää meikin korjailua päivisin, ihan mahtavaa! Ja toi sivellin on super! Tuut rakastumaan näihin!!!

Vastaa