Kissis 5 v -synttäriarvonta!

synttäriarvonta

HUHHUH, tämä blogi täytti just 5 vuotta! Kyllä on vuodet nopeesti kuluneet. En olis kyllä silloin ekaa postausta näpytellessäni uskonut, että vielä viiden vuoden päästä bloggaan, mutta siis miksikäs en, olen aina viihtynyt blogini parissa erinomaisen hyvin.

Pidän yllä synttäriarvontaperinnettä tänäkin vuonna ja nyt on ihan erityisen mukavaa järjestää tää arvonta, koska siellä ruutujen takana on varmasti just niitä tyyppejä, jotka oikeastikin ovat ”mun lukijoita”. Tässä arvonnassa on kaksi erilaista palkintoa ja kaksi voittajaa. Toinen setti on vaalealle hipiälle ja toinen tummalle. Kaikki ovat L’oréalin ihania uutuuksia!

arvonta vaalealle iholle

Tähän palkintoon nro 1, joka on vaalealle iholle, kuuluu yllä näkyvät tuotteet:

-True match highlight-puuteri (2-in-1 powder glow illuminator) sävyssä rosé glacé icy glow

-True match highlight (3-in-1 liquid glow illuminator) samassa sävyssä kuin yllä

-Volume Million Lashes Fatale-ripsiväri, sävy black

-Infallible Sexybalm sävy 101 We Wear Pink

-Infallible Matte Max-mattahuulivärit sävyissä 001 Silencio, 004 Oops I Pink It Again, 007 Say My Name

arvonta tummalle

Palkintoon nro 2, tummemmalle hipiälle, kuuluu yllä näkyvät tuotteet:

-True Match highlight-puuteri (2-in-1 powder glow illuminator) sävyssä doré, golden glow

-True match highlight (3-in-1 liquid glow illuminator) samassa sävyssä kuin yllä

-Infallible sculpt contouring palette, sävy 03 medium/dark

-Infallible Sexybalm sävy 111 Go Pretty Or Go Home

-Infallible Matte Max-mattahuulivärit sävyissä 002 Virgin, 006 Disturbia, 008 I Gotta Feeling

Omasta mielestäni ainakin aika kivat paketit laitan synttäreiden kunniaksi arvontaan! Sain L’oréalilta tupla-pr-meikit, joten siksi arvon nämä pois, eli hoidan itse näiden postituksen. Kaikki meikit ovat tietenkin avaamattomia, mutta kiitos tän ei-ehkä-niin-onnistuneen hilesilpulla leikkimisen, jokunen hile niistä saattaa vielä löytyä…

Osallistua voit näin: kommentoi alla olevaan kommenttiboksiin, kumman palkinnon arvontaan osallistut ja voit osallistua toki molempien arvontaan (voit silti voittaa vain toisen näistä). Aikaa osallistua on tiistaihin 6.9. klo 14 asti. Jätä toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sut kiinni, jos voitto napsahtaa kohdalle! Voittajat ilmoitan blogin FB-sivulla.

P.S. Tämä oli mun ihan ensimmäisen postauksen kuva, 29.8.2011:

eka_reiska

Aww!

155 Comment

 1. Kepa says: Vastaa

  Onnea blogille! Aina innolla odotan uusia postauksia ja jäin tähän blogiin koukkuun jo pitkä aika sitten! Kirjoitat tosi nasevasti ja hauskasti eri aiheista! Mielelläni luen kosmetiikkapostauksien lisäksi myös ihan muuta elämää. Jos jotain palautetta tästä uudesta blogista vielä, niin minulle mieleisempää olisi jos uudet postaukset olisi jo valmiina auki. Muutoin kyllä erittäin miellyttävä ja helppolukuinen.

  Osallistun vaalean ihon tuotepakettiin 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiitti! Oot vielä mukana arvonnassa, vaikka oikeesti arvonta-aika päättyi jo! ;D

   Yritän kovasti saada sitä muutakin elämää tänne jatkossa, itsekin kaipaan sitä blogiini. 🙂 ”Mun päivä”-postauksen ajattelin ainakin toteuttaa ihan piakkoin. Ymmärrän ton, että lukijalle helpointa olisi, jos postaukset ois jo valmiina auki ja yhdellä sivulla, mutta analytiikasta innostuneena haluan ainakin nyt hetken pitää tätä tällaisessa muodossa, koska näin nään selkeemmin, mikä postaus kiinnostaa (ja mikä ei). Jos kaikki postaukset on samalla sivulla, ei tällaista informaatiota valitettavasti riittävän hyvin saa irti. 🙁 Ja itse olen jotenkin kiintynyt erilliseen etusivuun! 😀

 2. Kepa says: Vastaa

  Ai apua miten multa meni ihan kokonaan ohi toi arvonta-aika! Siis eihän mun pidä olla tässä nyt mukana jos myöhästyin 😀 Tietenkin vain omaa laiskuutta tuo postausten klikkaileminen erikseen auki 😉 Kyllähän se selkeyttää ja luo ”järjestelmällisyyttä”, että ne näkyy noin osittain ja luo uteliaisuutta klikkaamaan auki. Pisteet vielä siitä, että sulla ne on oikeesti noin selkeesti, nyt osa ex-Purkkimafiasta on luonu niin monimutkaisia uusia blogisivuja että hiki otsalla saa yrittää silmäillä onko tullut mitään uutta 😀

Vastaa