Tuoksuu kesältä

L'Occitane Verveine

Olisin otsikoinut tän postauksen nimellä ”tuoksuihastus”, mutta olin jo näköjään käyttänyt tuon otsikon aiemmin, höh. Mutta tämä L’Occitanen Verbena-linja on kuitenkin mun uusin tuoksuihastus, josta olen nauttinut jo kesäkuusta lähtien, kun sain testiini nämä sarjaan kuuluvat ihanuudet: Eau de Toiletten ja Moisturising Body Moussen. Tuoksu näissä on rautayrtti (verveine), mutta tuoksu itsessään ei ole mitenkään yrttinen, vaan raikas, huumaavan sitruksinen. L’Occitanen käyttämä rautayrtti on muuten luomuviljeltyä!

Verveine

Mä rakastuin ensimmäisen kerran L’Occitanen tuoksuun vajaa vuosi sitten, ja kyseessä oli Pamplemousse-Rhubarbe. Mulla on nämä silloin saamani tuotteet edelleenkin käytössä, suihkugeeli ja vartalovoide tosin vetelevät viimeisiään. Tää greipiltä ja raparperilta tuoksuva sarja sai mut heräämään L’Occitanen tuoksujen hyvyyteen ja tämä Verveine jatkaa samalla linjalla, tykkään siis ihan ÄLYTTÖMÄSTI. Verveinen tuoksu on voimakas, pirtsakka ja vähän jotenkin salaperäinen sitruuna. Tämä sais kyllä jäädä tuoksumaan ihollekin hieman voimakkaammin, tämä on nimittäin sellainen, että sais suihkautella useammankin kerran päivän aikana. Tämä 100 ml:n tuoksu maksaa 52 euroa.

Verbena

Pidän hirvittävän paljon kaikista vaahtomuodossa olevista vartalon kosteuttajista, vaikka normaalisti en mitenkään rakasta kosteuttavien tuotteiden käyttöä. Mutta mousse on eri asia! Tää Verveine Moisturizing Body Mousse tuoksuu tietenkin samalta kuin edt:kin, eli sikahyvältä. Vaahto levittyy helposti, kuivuu nopeasti, kosteuttaa sopivasti ja jää iholle tuoksumaan. Mutta valitettavasti olen niin huono bloggaaja, että kerron tästä vasta nyt, kun tätä tuotetta EI ENÄÄ MYYDÄ (kuvitelkaa tähän pari itku-emojia). Tämä oli kausituote ja kesä meni jo (lisää samaa emojia). Tämä harmittaa mua todella paljon siksikin, että olisin halunnut hommata tällaisen uuden pullon itselleni jemmaan (itku & viha -emojit tähän).

Kuinka ärsyttävää on tällaiset kausituotteet, joihin jää koukkuun?! Onko siellä joku muu, joka tästä Verveinestä tykkää? Tuoksuun kannattaa kuitenkin ehdottomasti käydä tutustumassa ja sarjaan kuuluu muitakin tuotteita, jotka ovat vielä jopa myynnissä.

4 Comment

 1. Nina Å says: Vastaa

  Nyt vähän off topic, mutta kax jutzkaa: Tiestikö, että verveineä saa myös teenä? Aivan jär-kyt-tä-vän hyvää ja ihanan tuoksuista! Roudaan aina, kun käyn Ranskassa/Sveitsissä, joissa mm. sitä juodaan. Ja most importantly: Tiesitkö, että Vampire Diariksessa verveine on teinivampyyrien kryptoniitti?

  1. Kissis says: Vastaa

   En tiennyt, mä en välitä mistään erikoisteestä. 😛 Mutta jälkimmäisen tiesin kyllä, tottakai! 😀

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Mä en ikinä ees tuoksuttele vaan kausituoksuja, kun oon se tyyppi joka rakastuu noihin aina palavasti, ja jää kaiholla kaipaamaan, niin oon mielummin kokonaan ilman 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Onhan se näkökulma tuokin. 😀 Tätä tuoksua kyllä siis myydään yhä, nuo ”oheistuotteet” saattavat vaan olla jo loppu.

Vastaa