Vaahtokarkin tuoksuinen

adopt' marshmallow

Haluaako joku tuoksua vaahtokarkille? En tiedä teistä, mutta minä vähän innostuin, kun kuulin, että ranskalaisella Adopt’-tuoksumerkillä on valikoimissaan vaahtokarkin tuoksuinen hajuvesi. Olen huono kuvailemaan tuoksuja silleen kunnolla ja tosissaan, joten tässä tuoksukuvaus suoraan maahantuojan sivuilta:

Täyteläinen, runsas tuoksu, jossa tiivistyy puhdas ilo. Tasapainoinen yhteisymmärrys samettisen luumun ja lempeän kookoksen välillä. Pohjatuoksussa herkullinen vanilja ja kermainen karamelli. Nautiskele vaaleanpunaisten vaahtokarkkien tuoksusta yhdessä samppanjan kanssa.

Adopt' Marshmallow

Mun mielestä tää tuoksuu ihan siis vaan vaahtokarkilta, mikä ei ole huono asia ollenkaan. Hintaa tällä tuoksulla on huimat 8,90 euroa (30 ml:n putkilo)! En yleensä viehäty ns. halpistuoksuista, mutta pakko sanoa, että saatuani testiin tämän ja muutaman muun Adopt’in tuoksun, ei mieleen tullut mikään Seppälä! Nää on oikeesti aika hyviä. Ja putkilot ovat helppoja ottaa myös mukaan!

Adopt’in verkkokaupan löydätte täältä. Nää vois olla aika mukava joululahjavinkki jollekin herkkutuoksuista diggaavalle ystävälle! Valikoimasta löytyy myös mm. kookosta, vaniljaa, suklaata…mmm…

Olen muuten pian tekemässä joululahjavinkkipostausta, josta löytyy myös eräs toinen tuoksu tältä merkiltä.

Adopt' Marshmallow

Näitä Adopt’in tuoksuja on viime aikoina pyörinyt somessa aika tavalla, mutta kiinnosteleeko nää teitä? Haluatteko tuoksua vaahtokarkilta? Tykkäättekö edes vaahtokarkeista?!

20 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Söphän tuo on kun pieni karamellli, mut vaahtokarkit on ehkä karkkien inhottavimpia huijareita, nättejä, mut kamalia muuten 😀 T. Salmiakin suurkuluttaja 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä tykkään tämmösistä, missä ei oo sokeria pinnalla! 😀 Ja ihan parhaita nuotiolla paistettuna. <3

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Mulla on kosmetiikka morkkis, tilasin jefreen huulipunan, ja nyt mietin, et oishan noita vanhojakin 😀 Ja sit siskolta tuli lohdutus, että sillä on jo 11 sävyä 😀 ja yks joku muu ja luomiväripaletti 😀

    1. RuuRuu says: Vastaa

     Ja nyt saa mennä joulun piikkiin tilasin itelle ja siskollekkin tuota hajuvettä 😀 Mun shoppailupuolivuotinen loppu ihan rysäyksellä 😀

     1. Kissis says: Vastaa

      Haha 😀

    2. Kissis says: Vastaa

     Ne Jefreet on ihania!!! Mä en oo VIELÄ sortunu 😀

  2. -klaudia says: Vastaa

   Mutta koitappa salmiakkia ja vaahtokarkkia samaan aikaan! Ai mutta se on mahtava yhdistelmä se. 😀

   1. Kissis says: Vastaa

    JEP! 😀 <3

 2. Nina Å says: Vastaa

  Mulla on merkin Green Tea matkahaisuna ollut jo vuoden verran <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Ah, on varmaan aika hyvä!

 3. Onko tällainenkin olemassa?! Siis todellakin haluaisin tuoksuttaa 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No JOO. Ja muitaki ihania!

 4. Tatti says: Vastaa

  Harmi kun jälleenmyyjiä ei ole Tampereella lainkaan… En milläään viitsisi ostaa ilman tuoksuttelemista tuoksuja kun ei tiedä miltä ne sitten loppujenlopuksi tuleekaan tuoksumaan. Suklaan tuoksuinen olisi houkutteleva!

  1. misnu says: Vastaa

   Tatti, näitä on Tampereella Citymarketeissa. Ainakin Turtolassa ja Linnainmaalla olen nähnyt 🙂

 5. Tatti says: Vastaa

  Uuu, kiitos tiedosta! Ihmettelinkin kun sivuilla luki jälleenmyyjissä K-Citymarket, mutta ei mitään erillistä listausta myymälöistä? täytyypä mennä siis tuoksutteleen! Oon ihan tuoksufriikki niin voi olla että lähtee kertaheitolla kotio päin joku tuoksu?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ois pitäny laittaa tähän vielä jälleenmyyjät! Toivottavasti löytyy 🙂

 6. eekku says: Vastaa

  Multa löytyy toi ja tykkään =)

  1. Kissis says: Vastaa

   :))

 7. Susanna says: Vastaa

  Kuvaatko sun kuvat rengasvalon kanssa? Jos kuvaat, niin onko siitä sun mielestä apua? 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Tuotekuvia en oikeastaan ikinä, kun koen rengasvalon niiden kanssa niin hankalaksi (hirveet varjot), pitäis opetella sitä enemmän kyllä nyt kun valoisat päivät on vähissä (ja voin kuvata vaan v-loppusin muutenkin). Kasvokuvissa rengasvalo toimii, tosin en ihan hirveesti pidä, koska ei omasta mielestä näytä luonnolliselta.

   Mutta siis, täällä Suomessa asuvana toi rengasvalo on ihan käyttökelpoinen kuitenkin. 😀

Vastaa