Kosmebloggaajien joulukalenteri!

banneri

Ekaa kertaa olen minä nyt mukana tässä jo traditioksi tulleessa Kauneusbloggaajien joulukalenterissa! Olen tästä todella innoissani, sillä mun luukku (nro 13!) tulee olemaan ihan huippu! Jaan sen entisen Purkkis-bloginaapurini, ihanan Wasting Lifestylen kanssa.

Hommahan toimii siis niin, että jokaisella mukaan lähtevällä kosmebloggaajlla on oma luukkunsa ja koska meitä innokkaita on nyt niin paljon, yhdellä päivällä saattaa olla kaksikin bloggaajaa. ”Luukku” eli kyseinen postaus voi sisältää mitä vaan, mutta suosimme tietenkin kosmetiikkaa ja joulua! Ja 24. päivä on vielä yhteinen luukku.

Mun luukusta voin paljastaa sen verran, että siellä tulee olemaan yks mun lempparikosmetiikasta, joka tuoksuu ihan VALTAVAN hyvälle! Ja mukana on ihana arvonta! En malta odottaa!!!

Tässä lista kaikista mukaan lähteneistä:

24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Tästä tulee niiiin kivaa! Oliko tää ihan uus juttu teille vai oletteko lukeneet näitä luukkuja aiempina vuosina? 🙂 Kai kaikki varmasti tuutte vilkuilemaan tänne 13.12.??? Ja myös muiden luukkuja?

5 Comment

 1. Ha! Mä niin kyttään, kun sun luukku aukee ja osallistun 😀
  Itse oon ollu mukana alusta asti ja tää on ihan HUIPPUjuttu! En malta odottaa 12.12 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, et ees tiedä mitä mun luukussa on! 😀 Eiku vai tiiätkö 😀

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Miten mä heti aloin mietimään sitä lushia, sen yhen tuoksua oot hehkuttanu niin monesti 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Hahaa, SAA NÄHDÄ! 😀

   1. RuuRuu says: Vastaa

    HAH, Arvasin! 😀

Vastaa