En enää koskaan

allgood_

 1. En enää koskaan suostu poistumaan laivasta avomerellä, ellei se ole tulessa tai jotain muuta kamalaa. Ikuiset traumat  jäi Balilta, kun lähdin laivasta snorklaamaan ja aallot olivatkin suht korkeita, maski ei pitänyt vettä ja yhtäkkiä laiva olikin kaukana. Otti vähän voimille päästä takas kyytiin.
 2. En enää koskaan lakkaa kynsiäni ruskealla tai harmaalla kynsilakalla. Ei vaan toimi yhtään.
 3. En enää koskaan syö kaviaaria. Ihan järkyttävän kuvottavaa. Kuka sitä oikeesti voi syödä oksentamatta?!
 4. Sama koskee vuohenjuustoa, YÖK. Sehän maistuu ihan oksennukselta!
 5. En enää koskaan osta kaupasta valmista hedelmäsalaattia. Aivan sikahintaista! Ostan mieluummin haluamani hedelmät erikseen ja teen ite. Plus että valmiissa salaatissa on aina jotain hunajamelonia.
 6. En enää koskaan ota burmaa. Rakastan Reiskaa yli kaiken, mutta se on kissaksi ehkä vähän turhankin fiksu, liian seurallinen, liian silmäongelmainen. Voi tosin olla, etten enää koskaan ota ylipäänsä mitään kissaa, mutta tätä en uskalla kuitenkaan luvata!
 7. En enää koskaan pidä vuoden taukoa voimaharjoittelusta! Nyt kun aloitin taas, noin vuoden tauon jälkeen, salilla käymisen niin huhheijaa että on rankkaa. Mutta samalla ihanaa, joten ihmettelen suuresti, miten olin niin kauan taas pois.
 8. En enää koskaan mene laivaan tai lentokoneeseen ilman pahoinvointilääkettä. Mulla on tää pahoinvointi liikkuvassa ja heiluvassa välineessä tullut iän myötä ja välillä voin bussissakin pahoin, jos kuskin ajotyyli on jotenkin töksähtelevä.
 9. En enää koskaan halua asuntoon tummaa parkettilattiaa, siis etenkään näiden vaaleasävyisten eläinten kanssa. Viisi minuuttia imuroimisen ja moppaamisen jälkeen, yksi Alma-viuh ja se on taas siinä, karsean näköinen lattia.
 10. En enää koskaan ole ottamatta influenssarokotusta, jos se vaan mitenkään on mahdollista. Viime tammikuussa influenssaan sairastuneena en enää halua käydä läpi sitä helvettiä. Sitä rään määrää!!! Nyt olen flunssassa, mutta onhan tää aivan eri juttu kuin influenssa.

Mitä sinä et enää koskaan? Heitä joku!

P.S. Multa on kyselty, että miten mun sydän voi. Hyvin se voi. Ja mikäs nyt pahan tappais. Holter-tulokset olivat hyvät, ei ole mitään kammiovärinöitä ja sydämen ylilyönnit ovat mulla ihan normaaleja. Sen 24 tunnin aikana niitä mitattiin yhteensä 53, joista en tosin kunnolla tuntenut kuin muutamia. Mutta harmittomia ovat ja vaikka niitä on edelleenkin, niin ihan helpottavaa tietää, että eivät ole mitenkään vaarallisia. Eli siis, ALL GOOD!

10 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Hyi, vuohenjuusto haiseekin ihan kauhealle

  1. Kissis says: Vastaa

   No älä!

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Yritin hetken oikeasti pohtia et oisko jotain mitä en enää koskaan tekis, niin en oikein keksi mitään muuta kun sen etten enää (varmaan) koskaan syö lihaa, jos kohta 20 vuotta on mennyt, niin vaikea kuvitella et palaisin siihe, mutta eihän sitäkään koskaan tiedä.

  1. Kissis says: Vastaa

   No toi on aika hyvin! 🙂

 3. Niina/Oh so many reasons says: Vastaa

  Vuohenjuusto on ihanaa <3 🙂 Mä en enää mene koskaan villiin virtaan kylpylässä. Elämä traumaattisin kokemus. T. Vesinynny

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä oon kans saanu siel aika hyvin damagee muksuna. 😀

 4. Inhosin kans vuohenjuustoa pitkään, mutta nyt se on mun suurinta herkkuani.. XD

  1. Kissis says: Vastaa

   Hyhhyh 🙁 Ei tuu tapahtuun!

 5. vanilliini says: Vastaa

  En enää koskaan mene todella korkealla hirmuista vauhtia pyöriviin tai ajeleviin (välillä pää alaspäin jne.) huvipuistolaitteisiin. Olen aikoinaan itseäni niihin haastanut/pakottanut pienen ryhmäpaineen alaisena ja aina on kyyti ollut karmaisevaa, epämiellyttävää ja pelottavaa plus fyysisesti tullut paha olo. Olen varmaan nössö, mutta en ole koskaan liian ”rajuista” laitteista nauttinut.
  Ja vuohenjuusto on herkkua, mutta kaviaari pahaa. Toinen kammotus ruokapuolelta on lipeäkala.

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mullon toi sama, pyörivät laitteet on ehdoton ei.

   Lipeäkala on niiiin hyvää! 😀 Tarvii oikeen kastikkeen + mausteet!

Vastaa