Mullakin on joulukalenteri!

L'Occitane joulukalenteri

Olen pari viimeistä loka-marraskuuta vouhottanut kosmetiikkajoulukalentereista, mutta tänä vuonna en ensin jotenkin ihan hirveästi jaksanut/ehtinyt innostua niistä. Joulukalenterikeskustelut alkavat toki kosmetiikkabloggaajien yhteisössämme jo joskus kesän lopulla, innokkaimmat ovat silloin omansa jo ennakkovaranneet. Eniten mua kiinnostaa aina ne kalenterit, joita ei Suomesta saa (esim. Benefit), mutta mitään reissua ei ollut/ole nyt luvassa ja kun monien sisältöjä netistä sitten kyyläilin, ei ne olleetkaan mitenkään niin kovin ihmeellisiä.

L'Occitane joulukalenteri

Olinkin aivan unohtanut, että L’Occitanella oli vuosi sitten joulukalenteri, jonka ostamista silloin kovin mietin, mutta kun olin jo tilannut LookFantasticin… Ilahduin siis kovin, kun syyskuussa kuulin, että L’Occitanelta on tänäkin vuonna tulossa kalenteri ja mua haluttiin ilahduttaa sillä. Ja kyllä kelpasi, koska vaikka ensin mietin, että voin hyvin olla joulukuun ilman kalenteria, niin olishan se nyt ollut ihan kovin tylsää!?

L'Occitane joulukalenteri

Olen kuullut huhuja, että tässä kalenterissa ei ole mitään krääsää! Sisällöstä en siis tiedä: olen onnistuneesti vältellyt kalenterin takaosaa, jossa sisältö on esillä – pieni kehitysehdotus kalenterien tekijöille: pliiiiis älkää laittako ainakaan kuvia kalenterin sisällöstä sen takapuolelle! Mä en ainakaan halua tietää, mitä kalenteri sisältää (vaikka toki tykkään tiedosta, että luvassa ei ole ainakaan kauheasti mitään turhaa, ei-kosmetiikkaa).

L'Occitane joulukalenteri 2016

Nyt siis saa joulukuu tulla, olen valmis! Toivon ainakin ihania käsivoiteita! Näitä kaltsuja on vielä myynnissä, ainakin elevenillä! Just pari kosmetiikkahöperöä tuttua tilasi sieltä omansa. Ja elevenillä on vielä maanantaihin asti voimassa se 20 euron alennus ostaessasi 100 eurolla. Tällä kalenterilla on hintaa 49,50 euroa. Mutta jos sen tilaa tuolta eleveniltä, niin ei kannata paljon vilkuilla kuvaa, koska siellähän on sisältökin söpösti esillä, hahahaha aaarggghhh! 😀

Onko teillä jo joulukalenteriasiat hallussa? Meinaako joku olla ilman?? Kiinnostaisko postaukset tän sisällöstä?

P.S. Täältä löytyy mun eka kosmejoulukalenteri, täältä toka! Tämä nyt siis kolmas laatuaan.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Kuvissa esiintyvä kalenteri on saatu L’Occitanelta.

18 Comment

 1. Kattelin itsekin juuri tuota kalenteria elevenillä, mutta kun selasin sisällysluettelon, niin siellä ei oikein ollut mitään mistä oisin tykännyt 🙁 Toki ainahan on kivaa saada uutta pientä kokeiltavaa, mutta kun en oikein käytä mitään käsi- tai vartalovoiteita ja suihkutuotteita, niin noissa kuitenkin selvästi suurin osa on just niitä. Kasvotuotteita saattaa olla hyvällä lykyllä 1-2 kpl, jotka taas olis just niitä, joista olisin valmis maksamaan 🙂 Jos tiedät jonkun vastaavan, jossa tulis enemmän kasvojen hoitotuotteita, niin vinkkejä otetaan vastaan!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulle kelpaa oikeestaan ihan kaikki L’Occitanelta! 🙂 <3

   Mut paha sanoo, et missä olis enemmän kasvoille... veikkaisin Look Fantasticia, googlailin just sen sisällön. 😀 Ja IHAN KIVA sisältö siinä muutenkin! <3 Mutta on näköjään jo sold out. 🙁

 2. kikka16 says: Vastaa

  Mulla on juurikin tämä lokkitanen kalenteri. Isännälle ostin fazerin suklaakalenterin ja itselleni vielä yhden paikallista lionsclubia tukevan kalenterin. Pärjääkö näillä jo?

  1. Kissis says: Vastaa

   Heh, en tiiä, mut mulle riittää kyl tämä yks! Mitään karkkikalenteria en ”halua”, koska en halua syödä päivittäin karkkia.

 3. Linda says: Vastaa

  Mulla ei ole! Mä tavallaan tykkään ideasta, mutten sitten kuitenkaan. Harmittaa jos sieltä tuleekin jotain turhaa. Toisaalta hauskahan se olisi yllättyä joka aamu! 🙂 Mutta en mä täysin kuitenkaan hiffaa aikuisten joulukalenteita, oon niin tylsimys.

  Mulla tosin on riittävästi jännitystä lasten joulukalenterin kanssa; meillä on sellainen taskukalenteri johon itse täytetään joka aamulle, ja sen kun on edellisenä päivänä unohtanut, niin kyllä on jännät paikat keksiä kotoa jotain sinne viideltä aamulla. Jostain syystä mun aamut aina huomaa, siellä on yleensä jotain (kuulemma) tylsää (kuten hedelmiä), lasten isän aamuna voi olla mitä tahansa legopaketeista (arkisin oikeasti kiellettyyn!!) karkkiin. :’D

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä se joulukuu on vaan ihan TÖRKEEN ihana, kun on joulukalenteri! 😀 Kaks viimesintä joulukuuta oon ollut aina ihan fiiliksissä herättyäni, kun saa avata luukun! 😀 Lapsellinen mikä lapsellinen.

   Haha, hedelmiä!!! :”D No varmasti on pettymys 😀 !

 4. Lokkitanen kalenterin ulkoasu kuvituksineen on todella herttainen. Tulee mieleen Richard Scarryn kirjojen kuvitus. Niitä tuli luettua paljon omille lapsille silloin joskus. Kosmetiikkakalenterin ottaisin mieluusti, mutta ne ovat himpun verran liian kalliita, jotta raaskisin ostaa, vaikka yllätysmomentti nostaakin aina fiilistä:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mä tykkään kans tän kuvituksesta. <3

 5. Kiinnostaa postaukset tuon sisällöstä, ehdottomasti ^_^.
  Ja multa löytyy siis se LF-kalenteri :D. Vielä pitäisi reilut pari viikkoa jaksaa odottaa ennen kuin pääsee siihen käsiksi… Uskoisin, että sisältö on parempi tuossa kuin viime vuoden Sephora-kalenterissa, johon petyin melkoisesti :/.
  Tuota ennen kahtena vuonna mulla oli The Body Shopin kalenterit, mutta olivat niin samansisältöiset, ettei kyllä peräkkäisinä vuosina viitsi enää sitä ostaa.
  Kicksin ja Yves Rocherin kalenterit kiinnosti myös viime vuonna (ehtivät myydä loppuun) sekä tänä vuonna, mutta katsotaan niitä sitten tulevina vuosina :).
  Ja kissoille on tietysti omat kalenterit!! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Nojoo, LookFantsun sisällön googlattuani tosiaan – WOW. 😀 Parempi kuin viime vuonna ja sillonkin oli hyvä!

 6. Anne B. says: Vastaa

  Tilasin tänä vuonna 1. kertaa kosmetiikkakalenterin ja valitsin juuri tämän L’Occitanen kalenterin. 🙂 Ja vaikka minulla on sama kalenteri niin silti postaukset sisällöstä on hyvä idea.

  1. Kissis says: Vastaa

   Jee, pitää siis tehdä! 🙂

 7. Mullakin on Bare Mineralsin meikkikalenteri ja tytölleni ostin tuon L’occitanen kalenterin. Itse kyllä tutkin tarkkaan mitä kalenterissa on mutta se ei haittaa – on kutkuttavaa pohtia, minä päivänä tulee ripsari, milloin luomiväri ja miltä ne oikeasti näyttää… =)

  1. Kissis says: Vastaa

   Nojoo, onhan se noinkin! 🙂 Tsekkasin LookFantsun sisällön eilen ja hitto miten hyvä! Oisin ehkä tilannu toiseks jos niitä olis enää jäljellä. 🙁

 8. RuuRuu says: Vastaa

  Essencen halpista yritin kyttäillä, mut yllättäen meni loppuun kaikkialta ennen kun sain sen käsiini, niin jään suosiolla ilman 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Äh, höh, joo, sitä moni tuttukin havitteli.

 9. Apua, miten ihania kalentereita sulla on! 😀 Siis tämä on mullakin, mutta kurkkasin noi sun muut linkit. Että justiinsa joo! 😀 Raportteja odotellessa 😉 LookFantsun kalenteri on varmaan tosi ihana!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo kyllä joulukalenteri aina ilahduttaa joulukuuta. 😀

Vastaa