100 % aitoa teddykarhun karvaa

Too Faced Brush Set

Hei taas kirjoittelisin hieman niistä Tukholman ostoksistani! Rahaa siellä toki meni, mutta näköjään postausaiheitakin sitten riittää, hah! Olenpas ollutkin ihan sairaan tyytyväinen ostoksiini, kaikki ovat olleet kovassa käytössä, niin kosmetiikat, vaatteet kuin kaikki tilpehöörit.

Olin netin kautta katsellut jo aiemmin tätä Too Facedin Teddy Bear Hair Brush Set -sivellinpakkausta, mutta en vaan koskaan sitten raaskinut tilata ja nythän ei Too Facedia enää mitenkään edullisesti Suomeen saa edes tilattua. Nähtyäni näitä pakkauksia kaksi kappaletta Stokiksen Sepon Too Faced -pisteellä nappasin niistä toisen kiireesti ostoskoriini. Ajattelin kyllä, että en välttämättä päädy sen kanssa kassalle asti, mutta toisin kävi. Ja ei ole kaduttanut!

Too Faced brush set

Too Faced Brush set

Setti sisältää yllä näkyvät siveltimet, eli puuterisivellintä lukuun ottamatta ovat kaikki silmämeikin tekoon tarkoitettuja. Puuterisiveltimestä tuli mun lemppari samantien ja toinen suuri suosikki on tuo contour brush, aivan huippu! Mutta kaikki nämä ovat olleet päivittäisessä käytössä. Siveltimet ovat synteettistä (eli eläinystävällistä) karvaa, joka matkii kyllä todella taitavasti eläimen karvaa: ovat todella pehmeitä. Ja kauniita!

Too Faced brush set

Ja kuinka suloinen on tämä nallekarhu-korulla varustettu sivellinlaukku! ♥

Tällä setillä oli hintaa 520 SEK eli n. 53 euroa, ja oli muuten ylläri-edullinen, koska netissä tästä on saanut maksaa 70 euroa. Jos tähän törmäätte joskus jossain ja olette hyviä siveltimiä vailla, suosittelen lämpimästi nämä kotiuttamaan!

No mitä, eiks oo SÖPÖT? Mitkä on teidän lempparisiveltimet?

6 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Tää on niin ihana setti <3 Oon kuolannut tätä jo varmaan vuoden pari, pakko hankkia!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä kuolasin kans tosi pitkään! 🙂

 2. RuuRuu says: Vastaa

  Onpas noi söpöt! Mulla on kaikki siveltimet niin sekalaista settiä et oon vuosien varrella hankkinu yhen sieltä ja toisen täältä, ei mitään logiikkaa, muuta kun se et osa hyviä ja osa huonompia, pitäis joskus sijottaa johonkin yhtenäiseen sarjaan 😀

 3. Vandaalia says: Vastaa

  Mulla on jostain TF:n setistä tullut yksi sivellin ja on kyllä niin pehmeä ja huippu, ja kestänyt hyvin monta vuotta 🙂 Itsekin joskus tätä pakkausta katsellut, mut en oo raaskinut tilata 🙂

 4. Sissi says: Vastaa

  Niin on söppänät <3

 5. Salka says: Vastaa

  On kyllä söötit ^_^

Vastaa