Joulukalenterin luukut 1-11

L'Occitane Christmas Calendar 2016

Toivoitte postauksia mun tän vuoden joulukalenterista ja vaikka ensin ajattelin, että eikös nää kaikki oo jo tosi nähtyjä kun nää luukut toki pyörii päivittäin ympäri somea, niin IHAN SAMA, minähän teen kuitenkin. Ihan joka luukusta en sentään erikseen kirjoittele, mutta vähän niinku viime vuonnakin, eli useempi luukkunen kerrallaan. Snapchatiin (kissisheini) laitan aina joka aamu avauksen tuloksen! Ja rakastan katsella kaikkien muiden kalentereiden avauksia somessa!

L’Occitanen kalenteri on tähän mennessä ollut oikein kiva. Ei yhtään sellaista buuuu! -luukkua. Paitsi no, yksi, melkein. Käydään lähemmin käsiksi luukkujen sisältöihin, tässä luukut 1-11!

L'Occitane Christmas

Luukku 1. toi tullessaan Verveine Cooling Hand Cream Gel -käsivoiteen. Ja mähän rakastan tän Verveinen tuoksua yli kaiken! Hyvä aloitus siis.

Luukku 2. sisälsi Ultra Rich Body Lotionin jossa on oikein miellyttävä tuoksu ja mä olen vähän innostunut sheavoista, joten hyvä hyvä.

Luukku 3. oli jälleen vartalovoide, mutta ei huono lainkaan. Mulla on tästä sarjasta iso suihkugeeli, jonka korkkaamista oon odottanut, joten nyt on kiva kokeilla myös tätä.

Luukku 4. on kuvassa hieman piilossa, ja tää oli se vähän meh-juttu. Verveine-kosteuspyyhe! Mutta eiköhän tämä tule käytettyä, esim. lentokoneessa tällaiset on hyviä. Ja kohtahan sitä taas lennetään.

Luukku 5. oli ihana! Rauhoittava suihkugeeli tuoksuu ihanalta ja en ole kokeillut tätä aiemmin.

L'Occitane Christmas

Luukku 6. sisälsi Pivoine Flora -käsivoidetuubin. Nää on käteviä sujauttaa laukkuun ja tuoksu on kiva.

Luukku 7. ja lisää suihkugeeliä, mutta ei haittaa! Thé Vert & Bigarade ei ollut mulle tuttu ja käyttöä löytyy.

Luukku 8. toi kaverin luukulle nro 2, eli saman sarjan suihkuvoiteen! Piti tsekata L’Occitanen sivuilta, että onko tää tällainen pesun jälkeen käytettävä kosteuttava suihkuvoide vai peseekö tää kans ja kyllä tämä myös pesee ja vaahtoaa ja voi käyttää myös hiustenpesuun!

Luukku 9. ei ollut ihan niin mieluinen, koska en ole palasaippuoiden ylin ystävä. Ne on vaan aika hankalia. Mutta tää Verveine on niin hyvän tuoksuinen, että eiköhän tälle käyttöä löydy.

Luukku 10. sisälsi Ultra Rich Face Creamin, jota ensin tosin luulin käsivoiteeksi! Sheavoita tässäkin ja tarkoitettu kuivalle iholle. Varmaan aika hyvä kasvojen kuivemmissa kohdissa!

Luukku 11. oli söötti, kirsikkaista suihkugeeliä.

Jee! Luulenpa, että aika iso osa tän kalenterin sisällöstä pääsee mukaan tulevalle reissulle, joka lähestyy! Mutta mitä te tykkäsitte tän kaltsun sisällöstä tähän mennessä? Raportoinko loputkin luukut?

P.S. Huomenna on mun vuoro Kosmebloggaajien joulukalenterissa! Tulkaa käymään taas!

2 Comment

  1. Mä matkustan usein (Euroopassa) pelkillä kässäreillä niin toi verveine-palasaippua on päässyt jo aika monta kertaa mukaan laukkuun, kun ei ole nestettä. Onhan se vähän semmonen palasaippuamaisen natisevainen mutta verveine-tuoksu pelastaa kaiken 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      Jep, toi tuoksu pelastaa koostumuksen! 😀

Vastaa