Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 13 (sis. arvonnan!)

banneri

Hyvää huomenta! Harvoin olen näin aikaisin nykyään tänne postaamassa, mutta kun se olis joulukuun 13. päivä tänään eli mun ja Wasting Lifestyle -Emman on aika kantaa kortemme kosmetiikkamme kekoon Kauneusbloggaajien joulukalenterissa!

Vähän jo aiemmin vihjasinkin, että tässä osoitteessa luukku tuoksuu tänään valtavan hyvältä ja sisältää yhden mun lemppareista. Ja mikä muu se muka edes vois olla kuin SNOW FAIRY! Tästä ihanuudesta olen täällä blogissani hehkuttanut useasti ja aina joku kehtaa kommentoida, ettei tiedä yhtään, mistä on kyse. Niinpä halusin tähän luukkuun ehdottomasti Snow Fairy -arvonnan! Mulla todellakin on kaikkea Snow Fairya nytkin käytössä: suihkugeeli, suihkuvoide ja hajuvesi (tämä oli valitettavasti vain limited edition pari vuotta sitten)! Ei ole joulua ilman Snow Fairya!

front_shot_little_snow_fairy_gift1199_

Yksi onnellinen siis voittaa ihanan Snow Fairy -lahjapaketin, joka sisältää suihkugeelin ja muovailtavan FUN-pötkyläsaippuan SEKÄ erikseen vielä Snow Fairy -tuoksuisen Magic Wandin. Aaaaaaa!

magic_wand

Mitäs siinä siis vielä odotat, arvontaan osallistumaan hus! Kommentoi alle kommenttiboksiin, onko Snow Fairy sulle tuttu ja jos on, niin mitä kaikkea SF:aa sulla on tai on ollut! Aikaa osallistua on jouluaattoon 24.12. klo 21, eli tämän voittanut saa sitten vielä yhden joululahjan joulun jälkeen. 😉 Tuskin haittaa!

Tänään siis on Kosmebloggaajien kalenterin luukku auki myös Wasting Lifestylellä (sielläkin ihana arvonta, menkää!), eilinen 12. päivän luukku oli Dioriinalla ja Charming Nailsilla ja huomenna aukeaa luukku Ria G Beauty Blogissa. Täältä näet kätevästi myös kaikki muut joulukalenterissa mukana olevat kosmebloggaajat! Vielä on luukkuja jäljellä…

little_snow_fairy_hero_gifts

Tämän arvonnan sponsoroi Suomen Lush.

Tuotekuvat: lush.fi

261 Comment

 1. Minna says: Vastaa

  On tuttu, suihkugeeli on ollut käytössä ja oli kyllä suosikki!! Mukana 🙂

 2. Aada says: Vastaa

  Ei ole tuttu mutta ihana olisi päästä tutustumaan. 🙂

 3. Elisa says: Vastaa

  Eivät ole tuttuja, ikävä kyllä. Mukana c’:

 4. Ei ole tuttuja tuotteita, kiinnostaisi kyllä kokeilla. Mukana siis arvonnassa.

 5. Sennu says: Vastaa

  Nimenä on tuttu, mutta tuoksuttelemaan en ole päässyt!

 6. eekku says: Vastaa

  mukana arvonnassa ja suihkugeeliä olen testannu.Tuoksu on niin ihana ois kiva voittaa

 7. Satu Mäkelä says: Vastaa

  En ole testannut, joten olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

 8. Miss M says: Vastaa

  Mukaan arvontaan! Vähän epäilen, että kaveriltani saamasta paketista löytyy myös pieni Snow Fairy lahja mutta ihanaa karkkituoksua ei voi koskaan olla liikaa. Oikein ihanaa joulua 🙂

 9. pimassou says: Vastaa

  Suihkugeeli on ollut ja se on I-ha-na!

 10. LauraL says: Vastaa

  Ei ole tuttu mulle mutta voisin tutustua!

Vastaa