Vielä ehtii auttaa!

Joulupuu

Mä olen siitä huono ihminen, että en anna oikeastaan ikinä rahaa mihinkään keräyksiin, vaan kävelen aina kaikkien keräyslippaita ojentavien käsien ohi. Tähän tekee poikkeuksen eläimet, sillä jos näen jossain keräyslippaan jonka sisältö ainakin lupaa mennä eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi, sinne saatan kyllä sujauttaa kolikon jos toisenkin. En osaa tätä perustella mitenkään muuten, kuin että itsekäs paska olen ja mua kiinnostaa pääasiassa vaan eläimet.

Mutta niiden lisäksi tästä Joulupuu -keräyksestä on tullut mulle tärkeä. Vuosi sitten kokoonnuttiin parin Purkkis-tytön kanssa paketoimaan lahjoja, mutta tänään ajattelin kääräistä kosmetiikasta nätit paketit ihan yksin ja kiikuttaa ne huomenna keräykseen.

Joulupuu

Koska kosmetiikkapainotteisena bloggaajana saan aika paljon kosmetiikkatuotteita pr-näytteinä, niitä jää myös aina ylikin, en vaan mitenkään ehdi tai pysty testaamaan kaikkea (eikä siinä mitään järkeä oliskaan). Näillä loppuvuodesta tulevilla ylimääräisillä onkin aina ilo ilahduttaa heitä, jotka eivät muuten lahjoja saa.

Joulupuu

Tänään paketoin nuorille tytöille mm. huulirasvoja, Essencen söpöjä ja aivan todella hyviä meikkejä, kynsilakkoja, huulikiiltoja, tuoksuja, kaikkea mikä saattaa n. 14-17 -vuotiaita tyttöjä kiinnostaa! Lisätietoja Joulupuu-keräyksestä, paikkakunnista ja ajoista löytyy täältä. Keräys päättyy täällä Helsingissä 20.12. ja keräyspiste sijaitsee Forumissa.

Joulupuu

Ja kiitos meidän nirsopersekissojen, jotain kissojen purkkiruokaa on jäänyt pyörimään kaappiin (kun ei vaan maistu tai ei sovi Alman vatsalle), ne ajattelin viedä myös huomenna paremmille suille tarjottaviksi, sillä HESYn eläinten joulukeräys on Lasipalatsin edessä ja Itäkeskuksessa 23.12. asti. Täältä löytyy lisätietoja siitä.

Aiotteko te osallistua joulukeräyksiin? Vai lahjoitatteko ympäri vuoden?

P.S. Ookoo, toi Hello Kitty -lahjapaperi on varmaan aivan liian lapsellista.

16 Comment

 1. Heli Heinonen says: Vastaa

  Mä olen sitten samanmoinen itsekäs paska koska eläinten hätä liikuttaa mua ihan eri sfääreissä kuin ihmisten.
  Ja se on satavarma että heti on joku rääkymässä ihmisten puutteesta jos sanoo vaikkapa lahjoittaneensa rahaa jollekin eläinsuojeluyhdistykselle, mutta eihän niitäkään tarvittaisi jos nää jalot ja hyvät ihmiset pitäisi elukoistaan huolen.

  1. Kissis says: Vastaa

   Ihan sama, siinäs rääkyvät. :’D Mun hyväntekeväisyysrahat menevät nyt ja aina eläimille.

 2. Hyvä, että muistutit! Mun oli tänä vuonna tarkoitus osallistua, mutta muiden kiireiden takia oon unohtanut. Onneksi keräys on vielä pari päivää voimassa 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Jee, kannattaa! 🙂

 3. Lahjotin tänä vuonna vähällä käytölle jääneitä kissojen leluja kaverin kautta eläinsuojeluyhdistykselle. Tuo Joulupuu keräys kiehtoisi kanssa, mutta ei mulla tänä vuonna oikein ole mistä antaa. Ehkä ensi vuonna sitten 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo noita leluja yritin katella kans, mutta niitä harvemmin jää meillä vähälle käytölle 😛

 4. Tintsh says: Vastaa

  Hei tosi kiva kun teet paketteja teinitytöille. Mä oon töissä sellaisessa paikassa mihin noita paketteja joskus toimitetaan, ja ihmiset antaa ihania lahjoja, mutta niiden joukosta on tosi vaikea löytää lahjoja muille kuin alle 12-vuotiaille! Ja kiitos myös vinkistä, taidan viedä HESY:n keräykseen ruokapurkkeja, jotka ei meidän nirsoille karvapyllyille kelpaa. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo näin mä kuulin viime vuonna! 🙂 Ja mietin kovasti, että onkohan tämmösille paketeille riittävästi ottajia, mutta kiva että on 🙂

 5. pauliina says: Vastaa

  olen parina vuonna auttanut jouluapua-systeemin kautta ja joulukorttirahat menee korttien sijaan eläinsuojeluyhdistykselle. 🙂
  sitten on pari vakkari hyväntekeväisyyskohdetta, eli opaskoirayhdistyksen vuosikirjoja taitaa olla jo yli 20 hyllyssä ja annansilmä-kalenterista maksan joka vuosi vaikka en muista postilaatikosta tulvivista joulukortti- ym paketeista koskaan maksakaan.
  ja SPR:n jäsenmaksaukin taitaa menee vuosittain.

  1. Kissis says: Vastaa

   Hei mä olin aikoinaan dogsitter-kurssilla jossain opaskoirapaikassa tutustumassa ja oli ihan hurjan kiinnostavaa! Sillon mulla oli myös hoitokoirana tuleva opaskoira. 🙂

 6. Ida-Lotta says: Vastaa

  Vein myös 8 pakettia joulupuu-keräykseen, pääasiassa kosmetiikkaa koska oli toive juuri tuon kategorian 14-17v tytöt lahjoille. Näin oon tehny jo muutaman vuoden ja aion jatkaa perinnettä. 🙂 tulee hyvä mieli myös itselle. Mihinkään muuhun hyväntekeväisyyteen en osallistu.

  1. Kissis says: Vastaa

   Niinpä, tulee kyllä ihan hurjan hyvä mieli tästä! 🙂

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Mä lahjotan joka vuosi Tuulispäähän rahaa, mielummin elukoille.

  1. Kissis says: Vastaa

   Peukku!

 8. Minä olen vapaaehtoistoiminnassa sekä ihmisten, että eläinten parissa ja on kyllä tullut huomattua kuinka esimerkiksi messuilla kun on eläinyhdistyksen pisteellä, niin AINA siihen tulee joku, jonka on pakko päästä kertomaan, että olisi ihmisiäkin jotka tarvitsevat apua. Siinä kun sitten hymyilet ja toteat että ”nii-i, onneksi olen ollut kymmenisen vuotta ihmisläheisessä vapaaehtoistoiminnassa mukana, oletko itsekin?” menee valittaja yleensä hiljaiseksi 🙂 On aika noloa valittaa toisten auttamisesta eläinten kanssa ja korostaa ihmisten apua, kun ei itse pane tikkua ristiin niitä ihmisiäkään auttakseen. Näillä ihmisillä kun tuntuu vielä olevan sellainen käsitys, että nämä kaksi jollain tavoin sulkevat toisensa pois: jos olet auttamassa eläimiä, ethän voi toki missään tapauksessa auttaa myös ihmisiä! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No hui! Mulla vois kyllä palaa käpy tossa. 😀 Olen itsekin tehnyt vapaaehtoistyötä vanhusten parissa, mutta toki myönnän auliisti, että siinä mulla oli myös oma lehmä ojassa – halusin vanhempien ihmisten seuraa, kun omat isovanhemmat kuolivat jo kun olin pieni. Ja tietenkin oli ihan vaan kiva olla avuksi.

Vastaa