Söpösiä pupusia!

Tony Moly

Hihihihi, siis EN KESTÄ miten ihania nää TONYMOLYn kosmetiikka-asiat on! Täällä kirjoittelin yli-ihanasta banskukäsivoiteesta, täällä vinkkasin persikkakäsivoiteesta ja naamioista ja nyt on vuorossa PUPUT! Sain Bearelilta tuoksupupuja ja huulikiiltopupuja ja kyllä nää söpöydessään voittaa kaikki muut!

Pocket Bunny Perfume Bar

Pocket Bunny Perfume Bar -tuoksut ovat siis oikeastaan käteviä tuoksupuikkoja, ja tällaisen mukana kuljettaminen on enemmän kuin järkevää. Käyttö on simppeliä: ”Levitä iholle (esim. ranteeseen ja kaulalle) aina, kun haluat tuoksua hyvältä.” Bearelilla tuoksuja on saatavilla kolme: Bloom Bunny, Bebe Bunny ja Juicy Bunny. Mun lemppari näistä on tuo yläkuvassa keskimmäinen eli vaalein, Bebe Bunny!

Pocket Bunny Perfume Bar

Näissä on yllättävänkin voimakas, hieman vaseliininen tuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteet. Mä kyllä jotenkin diggaan ja ranteessa nää tuoksuu vielä paremmalta. Ja siinä missä monet tuoksupuikot ei paljon enää iholla tuoksu, nää tuoksuu!! Mutta tuoksu kyllä hälvenee ajan mittaan, eli lisäillä saa, mutta niin se on vaan tuoksupuikoissa aina. Yhdellä bunnylla on hintaa 11,95 euroa Bearelin nettikaupassa.

Petite Bunny Gloss Bar

 

Petite Bunny Gloss Bar -huulikiillot sen sijaan tuoksuvat karkilta! Mikään supervoimakas tuoksu näissä ei kuitenkaan ole. Sävyjä on nuo kuvassa näkyvät viisi ja ne tuovat huulille kevyttä sävyä ja kiiltoa. No, tällä keltaisella ei kyllä keltaisia huulia kuitenkaan saa, mutta muut näistä antavat kyllä nättiä sävyä huulille! Lisäksi nää kosteuttaa huulia tosi hyvin, ja näistä tulikin heti mun lempparihuulirasvoja. Nyt nää kurkistelee mun laukusta, taskuista ja työpöydältä… 7,95 euroa kustantaa yksi tällainen huulikiiltopupu.

Petite Bunny Gloss Bar

Niin ihania! Poikaystävä ei ymmärrä tällaisia söpöilyjuttuja yhtään, joten hyvä että voin edes täällä hehkuttaa näitä. Onks joku muukin ihan messissä?

Pocket Bunny Perfume Bar

10 Comment

 1. PS says: Vastaa

  Näitä katsellessa tulee hyvälle mielelle. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Totta! 🙂

 2. Vandaalia says: Vastaa

  Aaaws ? Tony Molyn tuotteet on kyllä niin söpöjä! Ja kiva on ollut kuulla, että tuotteetkin on hyviä! ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo nää piristää pääasiassa mun työpöytää 🙂 Ja ovat tosiaan myös hyviä käytössä.

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Kerrankin joku romu jonka omistan 😀 tollanen huulikiilto on ollu omistuksessa jo pidemmän aikaa, tosin ei aavistustakaan missä se nyt on, kun parempiakin on, söpö se toki on 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, noni, mahtavaa. 😀 Mä taas oon ihan koukussa näihin, etenki toi tummempi pinkki tuo ihan sairaan kivan sävyn!

 4. Kyllähän noi on tosi hurmaavan näköisiä 😀 Ehkä ei omassa käytössä tulisi ihan päivittäin olemaan, mutta kyllähän näitä silti tarvitsisi 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No mä ihan yllätyin, kun nää ON ihan päivittäisessä käytössä 😀

 5. Hiituska says: Vastaa

  Onko näitten pupujen tuoksujen pysyvyys mitenkää verrattavissa sabe massoniin? Parempi/heikompi?

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla ei oo Sabeja itselläni ollut, mutta mitä oon kuullut ja testereistä kokeillut, niin väittäisin, että kyllä Sabessa tuoksu on vahvempi ja pysyy kauemmin. Ja Saben tuoksut ovat muutenkin erilaisia – enemmän valinnanvaraa.

Vastaa