Joululahjaideoita kaikille

Halusin ihan kovasti tehdä tällaisen postauksen, johon kokoan ainakin omasta mielestäni erittäin kivoja kosmetiikka-joululahjaidiksiä, ehkäpä siellä vielä joku miettii, että mitä sitä ostaisi kaverille/äidille/isälle/siskolle/veljelle/poikaystävälle? Vai miettiikö? Itse ainakin näin joulun alla luen suurella mielenkiinnolla kaikki joululahjaidispostaukset! Tosin aika monesti olen löytänyt niistä joululahjoja pääasiassa itselleni, krhm…

TONYMOLY

Mun uusin ihastus on TONYMOLY ja suomalainen verkkokauppa BEAREL, joka myy mm. juurikin tätä merkkiä ja muutakin ihanaa. Nämä TONYMOLYn kasvonaamiot ovat hurjan suloisen näköisiä! Kiva lahjaidis kaikkea söpöä, eteläkorealaista rakastavalle ystävälle. Nämä ovat siis kasvoille asetettavia naamioita, joiden annetaan vaikuttaa 10-30 minuuttia, eivätkä vaadi vedellä huuhtelua.

tony moly peach

Täällä kirjoittelin TONYMOLYn lapsuuden mieleen tuovasta banskukäsivoiteesta. Mutta nyt sain testiin saman merkin persikkakäsivoiteen ja oh my god sekin on ihana! Ja hurjan söpö! Kaikki TONYMOLYlla on hurjan söpöä!

L'occitane

L’Occitanen joululahjapakkaukset ovat kauniita ja sisältö on myös erinomainen! Naisille löytyy mm. Arlesienne (vasemmalla) ja miehille L’Homme-sarja (oikealla).

ARLESIENNE

Ruusun, orvokin ja sahramin tuoksua sisältää tämä Arlesienne. Sarjaan kuuluu paljon eri tuotteita, tässä nyt tuoksu, käsivoide ja vartalovoide. Aion antaa tämän itse asiassa lahjaksi mun äidille, koska uskon, että tää on aivan täydellinen lahja hänelle.

L'Occitane L'homme

Miehille on L’HOMME, johon kuuluu myös eri juttuja, tässä eau de toilette, after-shave geelivoide ja käsivoide. Tuoksu on raikas ja miehinen! Mun poikaystävä tykästyi ainakin ja mun mielestä tää tuoksu on aika iätön, eli sopii mainiosti niin nuorelle kuin vanhemmallekin ja kaikkea siltä väliltä. Poikaystävä omi jo tämän kuvassa näkyvän pakkauksen itselleen (ei kuulemma tarvitse odottaa joulua).

Lumene SISU

Sitten kasvoöljyvinkki sekä naisille että miehille! Väittäisin nimittäin, että tää Lumenen uusi SISU-sarja puhuttelee molempaa sukupuolta aivan loistavasti. Mustaherukan, mustikan ja puolukan siementen öljyä, omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä öljy on taattua Lumene-laatua ja tuoksu on metsäinen. Mikäli tiedät jonkun metsämiehen tai -naisen jolta uupuu vielä lahja pukinkontista, suosittelen tsekkaamaan SISUn!

Greenscape organic

Sitten lahjaidea oikeastaan kenelle vaan! Tyylikkäät ja laadukkaat Greenscape organicin laventelin tuoksuiset käsisaippua ja käsivoide sopivat erityisen hyvin etenkin tyylikkääseen kylppäriin (eli ei meille). Lavender wood on puhdistava ja raikastava sekoitus laventeliöljyn, setripuun sekä karvasmantelin tuoksuisen benzoinin eteerisiä öljyjä. Tämä on siis luonnonkosmetiikkaa! Ja kolme muutakin tuoksua Greenscape organicilta löytyy: mint & bergamot, grapefruit & lime ja rose & geranium. Greenscape Organic -sarjan vartalonhoitotuotteille on myönnetty COSMOS Organic -sertifikaatti. Täyttääkseen COSMOS Organic sertifikaatin vaatimukset, tulee 95 prosenttia tuotteen kasviperäisistä raaka-aineista ja 20 prosenttia koko tuotteesta olla luomua! Sarjaa myy Stockmann ja Sokos.

Essie

Kaikilta löytyy varmasti joku läheinen, joka tykkää lakata kynsiään! Ihastuin näihin Essien nätteihin pakkauksiin, jotka on myös helppo kääräistä pakettiin. Toinen sisältää mun lempparin, millionails-kynnenvahvistajan, jota käytän aluslakkana. Lisäksi pakkauksessa on päällyslakka ja kynsiviila. ”Ready, set, shine!” -pakkauksessa on sand tropez -kynsilakka (superhyvä nude!) ja sama gel setter -päällyslakka. Onhan nää pakkaukset nyt paljon tyylikkäämpiä kuin että ostais lakkoja erikseen!

Lierac

Lieracilta löytyy uutuuksia esim. äitiä hemmottelemaan. Ihana suihkugeeli on saippuaton, eikä kuivata ihoa yhtikäs lainkaan, aivan superhyvä tähän vuodenaikaan. Sensorielle – öljyä voi suihkutella vartalolle, kasvoille ja hiuksiin, tuoksu on sama kukkainen kuin suihkugeelissä. Mä muuten vierastan aika paljon kaikkia kukkaistuoksuja, mutta nämä tuoksuvat hyviltä (gardenia, jasmiini ja kamelia). Ja ehkä ihanin näistä on tämä ylellinen kropan kuorinta-aine, joka kuorii hellävaraisesti mutta jättää ihon kuitenkin pehmeäksi ja kosteutetuksi.

Silk

Ja sitten vielä tämä! Eikö näytäkin ihan silmälasikotelolta?

Silk of Morocco

Kaunis boksi sisältää kuitenkin Silk of Morocco -kuituripsivärin. Tai siis putkilon ”tavallista” ripsiväriä sekä kuidut erikseen. Ennen ripsienpidennyksiä tykkäsin käyttää japanilaisten merkkien kuituripsareita, ja olikin hauska päästä taas kokeilemaan tällaista. Kuulin tästä bloggaajakollegoilta huonoa palautetta, mutta onneksi testasin itse! Tuo ”tavallinen” ripsiväri on nimittäin paras, mitä olen nyt ripsienpidennyksistä luopumisen jälkeen kokeillut ja kun päälle lisäilee varovasti irtonaisia kuituja ja kiinnittää ne sen jälkeen ripsarilla, niin TOIMII! Tämä ripsiväri sisältää arganöljyä, mikä ei haittaa yhtään, kun on vielä pidennysten jälkeen tällaiset heikommat nysäripset. Tämä on vedenkestävä ripsari, mutta poistaminen on helppoa lämpimällä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella. Tätä ei sitten suositella piilolinssien käyttäjille irtokuitujen takia! Mulla tosin ei mitään kuituja ole silmiin mennyt. Täältä lisätietoa.

Innostiko mikään näistä? Onko joululahjat jo ostettu? Annatko kosmetiikkaa lahjaksi?

Tuotteet saatu blogiin.

4 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Mä annan kosmetiikkaa KAIKILLE 😀 Myös sulle oon antanut, vaikka toista viime postauksessa väititkin * Mugsy, joka juo punkkua*

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, ok! 😀

 2. No todellakin annan kosmetiikkaa lahjaksi! 😉 Sellaisille, jotka mun vinkkejä ja valintoja osaa arvostaa, haha 😀 Ihania lahjaideoita oot koonnut yhteen postaukseen!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mun mielestä nää on kaikki aika helmiä! 🙂 Mäkin kyllä annan kosmetiikkaa lahjaksi! 😀

Vastaa