DEAR SANTA…

Tavaksi on tullut tällainen toivelista joulupukille -postaus, joten mitäpä sitä rikkomaan perinteitä tänäkään vuonna! Olen tekemässä vielä erikseen joululahjaidikset -postausta, mutta tässä on nyt ihan vaan itsekkäästi sitä, mitä MINÄ tahtoisin. Näistä listoistani on mm. isoveikka saanut joskus jotain vinkkiä, mutta kyhään näitä lähinnä ihan omaksi ilokseni vaan. Mainoslinkkejä tästä postauksesta kyllä löytyy, joten pitäkää varanne.

meikit

Aloitetaan tärkeimmästä eli kosmetiikasta! Olen muuten huomannut ja myös viimeinkin itselleni myöntänytkin, että jos olen ostolakossa, niin se ei koskaan koske kosmetiikkaa, kumma juttu? Sitä en kuitenkaan ikinä joululahjaksi saa, mistäköhän johtuis…

Noh, muutamia kosmetiikkatarpeita on listallani aina ja nyt ne ovat nämä kuvassa yllä näkyvät! Tai no, NYX ei välttämättä ole se oikea merkki, millaisena haluaisin lip primerin itselleni, mutta en ole koskaan kokeillut huultenpohjustajaa, joten olisi jännä koklata, pysyykö punat sellaisen avulla paremmin! Mieluiten ehkä kuitenkin MACin pohjustaja, koska siitä olen kuullut hyvää! PIXIltä en ole koskaan kokeillut mitään ja olen kiinnostunut näistä helposti reissuun otettavista kasvovesilapuista. Jostain syystä matkalle lähtiessäni unohdan aina kasvoveden ja on aika hankala muuten löytää kasvovettä pienemmässä koossa! Nämä olisivat kyllä kätsyjä. Ja sitten thebalmin Meet Matt(e) Hughes -mattahuulipunat!!! Olen niiiin rakastunut täällä postaamaani yksilöön, että haluaisin nää kaikki! Nämä kuvat on napattu eleven.fi:n valikoimista.

esprit_vaatteet

Vaatteista parhaimpia ovat tällä hetkellä kaikki ihanat neuleet, joissa mukana kashmiria! Mieluiten jopa 100 % sellaista. Ne muuten voivat näyttää yllättävän ohuilta mutta olla silti tosi lämpimiä! Fiinimpänä yläosana suosin nykyään tällaisia hieman kimaltavia vetskari”takkeja”. Mua muuten aina ihmetyttää, miten jengi pystyy talvisin olemaan juhlissa ilman mitään pitkähihaista, mä olisin aivan jäässä. Espritin valikoimasta löytyy sekä täyttä kashmiria että kimaltavaa matskua! Ja hassua muuten, että olen viime aikoina saanut pariltakin kaverilta ihmettelyä jostain vaatteestani ”Ai onks toi Espritiltä? Onksiel noin kivan näkösiä vaatteita?” Espritiltä löytyy kyllä mm. tosi hyvää matskua olevia ja monet talvet kestäviä neuleita! Nämä kuvat esprit.fi.

kirjat

Sitten ihanaan kirjaosastoon! Nämä yllä näkyvät kolme kirjaa haluaisin ehdottomasti lukea. Ikävää on, että Bridget Jonesin vauva -leffan jo näin, olis pitänyt lukea tää kirja ensin. Riikka Pulkkisen kirjoista olen sekä tykännyt että en ole tykännyt, mutta annan aina mahdollisuuden. Ja tietenkin uusin Hartsa pitää lukea! Olen lukenut edelliset suomeksi, joten enköhän tämänkin suomeksi lue. Valitettavasti tän vuoden Finlandia-voittajat eivät nyt kiinnosta ihan hirveesti, tai no ehkä se nuortenkirja (Juuli Niemi: Et kävele yksin) vois mennä? Onko joku lukenut sen?

Kuvat lainattu suomalainen.comista.

kid_mohair

Ja sitten pitää vielä mainita tämä vuosikausia kestänyt rakkauteni kohde, eli Balmuirin yli-ihana mohair-kääriytymisasia. Ja tietenkin Arskan värisenä. Mulla on tällainen kaulaliina tässä kyseisessä Arskan sävyssä ja se on IHANA. Haluaisin tän niiiiin kovasti seurakseni kun katson iltaisin telkkaria, mutta mietityttää myös, ettei tätä vois jättää hetkeksikään yksin, sillä aivan varmasti joku kissoista oksentais heti tän päälle? Hintaahan tällä on yli 300 euroa, joten en ole ostamassa tätä myöskään itse itselleni joululahjaksi.

Ja kissoista puheenollen, kyllähän meille vielä yksi tällainen sininen söpöliini mahtuis, HIHIHIH:

venakkopennut
Kuvat: Google

Rakastan venäjänsinisiä! Kyllä mulle toki Arskakin riittää, mutta aina on vielä tilaa yhdelle (eiks niin?). Tosin olen kuullut, että sitten kun on neljä kissaa, niin niitä kissoja sitten oikeasti on paljon.

Vanhemmiltani olen joululahjaksi toivonut uutta pyykkitelinettä rikki menneen tilalle (jipii!) sekä matkarahaa (vakio).

Mitä teidän listalta löytyy tai jotain kommenttia mun listasta? Kumpi on kivempi: kova vai pehmeä paketti? Lapsena toivoi aina niitä kovia!

16 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Siskolta saan yleensä jotain kivaa kosmetiikkaa, muuten en oikein lahjoja edes saa. Ite täytyy ostaa jos jotain haluaa, meil on siipan kaa ihan perinne, etmä annan sille lahjan, mut se ei mulle 😀 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No mitä, ihan törkeetä tommonen! 😀 Mä ainakin vaadin lahjan! 😀

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Ei sil oo tapana ostaa kellekkään mitään pakollisia lahjoja, se saattaa ihan yllärinä välillä tuoda jotain 😀 jo 10 vuotta menty näin, niin eipä tuo oo niin oleennaista 😀

 2. Mimini says: Vastaa

  Pehmeä paketti kunhan on kissa ❤

  1. Kissis says: Vastaa

   Hihii 😀

 3. Mä olen eri mieltä, mulla on ollut viisi kissaa. Mielestäni suurin ero oli siinä oliko niitä 1 vai 2. Kahden ja viiden välillä en kokenut ollenkaan niin suurta eroa. 😀 Toki ruokaa meni ja hiekkalaatikkoja sai tyhjentää, mutta muuten ”vaivana” viisi meni siinä missä kaksikin. <3 Puhumatta tietenkään el-kuluista…

  Mulle käy sekä kovat että pehmeät paketit. Kunhan on suklaata! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Hmmmm, okei. No meillä tuo Arskan tulo vaikutti just päinvastoin, Reiska rauhottu selkeesti kun sai kaverin eikä vaatinut enää ihan niiin paljon ihmisseuraa, vaikka se onkin tosi läheisyydenkipeä edelleen.

   Joo, suklaata pitää kyl olla, unohtui listalta! 😀

   1. Kissis says: Vastaa

    Mut joo, suurin MUTTA on just nuo eläinlääkärikulut. Näiden kanssa oon selvinny toistaseks aika vähällä (koputan puuta todellakin!), mutta iän myötä varmasti tulee noita el-reissujakin enemmän…

 4. nea says: Vastaa

  Ooo kashmir-neuleet himottaa, mutta toisaalta en halua mitään lisää materiaa. Kosmetiikka ja syötävä on hyviä. Mutta eipä mulle lahjoja tule kuin yksi isiltä ja äidiltä, joten ei huolta siitä 😛

  Mä approvaan teille tuon neljännen kissan 😉

  1. Kissis says: Vastaa

   Hahahaha, no mä oon aina perustellu tätä ei-neljättä-kissaa-meille sillä, että sit sä et enää tulis tätä eläintarhaa hoitamaan! :’D

   Ooksäki alkanu Konmarittaa???

 5. Joo mä voin sit kyllä tulla kissavahdiksi jos Nea ei enää lähde 😀 Pitäs muutenkin käydä enemmän Helsingissä.

  Ja mullekin tollanen sininen paketti ihan mielellään. Tai vois se olla muunkinvärinen. Meillä on kuitenkin vasta kaksi!?

  Mä oon toivonut yhtä käytännönläheistä kirjaa ja sit voisin äitille vihjata että tarvisin nahkahanskat kun jätin tänä vuonna jo toisen kerran omani Ranskaan. HanskatRanskassa(tm). Muille on helppo keksiä lahjoja mutta itelle ei tosiaan.

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha pidän mielessä! 😀

   Mikä on KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN kirja??? 😀

   1. Hannatic says: Vastaa

    Kymrin kielioppikirja! Musta tulee isona keltti.

    1. Kissis says: Vastaa

     Selevä!

 6. Maailman paras isoveikka says: Vastaa

  Siltä varalta, että rakkaat vanhempamme ja Se ruskeasilmäinen lukevat näitä vuoden käytännönläheisimpiä postauksia, niin Maailman paras isoveikka skaffaa sitten ton Kirotun lapsen, kitooos.

  Onkin kiva taas pitkästä aikaa käydä Suomalaisen kirjakaupan LASTEN kirjaosastolla, voi veljet.

  1. Kissis says: Vastaa

   Muhahahah

Vastaa