Loput luukut

L'Occitane christmas calendar

No ehkä jotakuta siellä vielä kiinnostaa loput L’Occitanen joulukalenterin luukut (luukut 1-11 löydät täältä). Ja tietenkin mun lopputuomio tästä kosmekalenterista! Käydäänpä siis käsiksi luukkuihin, järjestyksessä:

L'Occitane christmas calendar

Luukku 12. sisälsi outouden, essential waterin. Että minkä!? No siis ymmärtääkseni tämä on ihan kasvovesi, joka puhdistaa meikin jämät. Tämä on suihkepullo, eli voipi suihkuttaa myös suoraan kasvoille. Vähän epäilytti kukkainen tuoksukuvaus, mutta ihan hyvältä tämä tuoksuu.

Luukku 13. oli jalkavoidetta, ja pidän kovasti tämän tuoksusta. Laiska koipien rasvaaja kyllä olen, mutta katsotaan.

Luukku 14. oli taas vähän plää, koska en oikein palasaippuoita diggaa käyttää. Mutta kivan isokokoinen saippua kuiteskin ja ihanaa, että oli tässä kovasti tykkäämässäni tuoksussa! Kyllä mä tämän käytän. Tämä on siis vartalolle tarkoitettu.

Luukku 15. oli mun lempparia, Verveine-tuoksuista suihkugeeliä. Ja on muuten tosi kivoja nämä minikokoistenkin tuotteiden pullot, nätit ja kätevät avausmekanismit.

L'Occitane christmas calendar

Luukku 16. toi Cherry Blossom -vartalovoiteen. Olen laiska kropan rasvaaja, mutta koska luukussa nro 11 oli tämän sarjan suihkugeeli, voin helposti ainakin yrittää käyttää tämän sen kanssa.

Luukku 17. ilahdutti, sillä pidän tästä Amande -suihkuöljystä!

Luukku 18. oli jälleen suihkugeeliä, Jasmin & Bergamote -sarjasta. Ei huonolta tuoksu tämäkään!

Luukku 19. sisälsi käsivoideputkilon kuivalle iholle, ja nyt alkaa tosiaan olla käsivoidetta!

L'Occitane christmas calendar

Luukku 20. oli jälleen käsivoidetta! Mutta onneksi tämä on Amande, joten eipä tietenkään haitannut. Silti toivoin, että loppukalenteri olisi jotain muuta…

Luukku 21. ilahdutti, sillä shampoo oli vaihtelua! Olen tätä käyttänyt aikoinaan ison koon ja muistaakseni tykkäsin!

Luukku 22. ilahdutti myöskin, sillä mulla on tällä hetkellä uusi, hyvä kasvovesi hakusessa ja mielelläni testaan tätä.

Luukku 23. KÄSIVOIDETTA!!! En myöskään pidä ruusun tuoksusta, joten tämän saatan antaa eteenpäin…

Luukku 24. oli ihana, kuten vikana luukkuna ja jouluaattona on syytä ollakin! Eli tuoksu. Ja pidän tästä kovasti, aivan superhyvän tuoksuinen.

L'Occitane Christmas calendar 2016

Oikein kivat luukut 12-24! Ja huh, nyt on tosiaan testattavaa näissä! Kokonaisuudessaan olen siis todella tyytyväinen tämän vuoden L’Occitanen joulukalenteriin. Ja olen myös iloinen, etten lisäksi ostanut jotakin muuta kosmetiikkakalenteria, vaikka aika tosi monella oli tänä vuonna useampi kuin yksi kosmejoulukalenteri! Mä saan näitä minituotteita käytettyä aina aika hitaasti ja nyt on kiva keskittyä vaan näihin yhden merkin tuotteisiin.

Mitä mieltä tämän sisällöstä? Mitä mieltä omien kalentereiden sisällöistä? Iloa vai pettymystä vai sekä että?

L'Occitane christmas calendar 2016

Joulukalenteri saatu blogiin.

6 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Mä tykkäsin tästä tosi paljon. Kivasti vaihtelua viime vuoden kalenteriin, vaikka jotain samojakin oli mukana mutta ei haittaa, kun sattuivat olemaan lemppareita:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, kyllä tää oli kokonaisuudessaan (ja muutenkin!) tosi kiva kaltsu. 🙂 Mä muuten just näin sekavaa unta, jossa olin luvannut arpoa tän koko sisällön jollekin blogini lukijalle, apuaaa 😀

 2. Mii says: Vastaa

  Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, lähes alkuajoista lähtien. Nyt kuitenkin tämä uusi ulkoasu on alkanut häiritä niin paljon, että huomaan tosi monien postausten jäävän lukematta. Tykkään lukea blogeja hieman harvemmalla tahdilla monta päivitystä putkeen. Vihaan avata jokaikisen postauksen erikseen tuon ”read more” -linkin takaa. Eikö juttuja saisi edelleen kokonaisina yhteen pötköön niin kuin ennenkin? Ennen luin aina jolaisen päivityksen, mutta nykyään enää sellaiset, jotka ensimmäisistä lauseista lähtien vaikuttavat todella kiinnostavalta. Varmaan paljon kivaa jää tämän takia näkemättä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Aaarrrgggh, mä niin pelkään tällaista palautetta, jota oon siis saanut pari kertaa aiemminkin tänne omaan osoitteeseen muuton jälkeen! 😀 Mä kun hitsisti tykkään tästä uudesta pohjasta ja analytiikkaa on paljon selkeempi seurata, kun jokainen postaus avautuu erikseen – vaikka bloggaankin jälleen ihan vaan omaksi huvikseni, on kiinnostavaa tietää, mistä tykätään ja mistä ei. Jokaisesta jutusta pääsee myös taaksepäin ja eteenpäin, eli etusivun kautta ei tarvitse klikata.

   Mutta, kiitän palautteesta ja ymmärränhän sen. Laitan taas harkintaan, josko muuttaisin sivupohjaa. 😀

   1. Santra says: Vastaa

    Tässä oli Mii oikein hyvin muotoillut myös minun ajatukseni. Tykkään myös blogistasi muuten, mutta kaikki tällaset read more -nappulaiset blogit meinaavat vähän jäädä, kun klikkailu ärsyttää. Olis vaan niin paljon helpompaa scrollata kaikki peräkanaa 🙂 Tämä on valitettavaa, että moni blogi on vaihtanut tällaiseen klikkaa sitä tätä ja tuota ja vielä täältä -tyyliin.

    1. Kissis says: Vastaa

     No voi plääh. 🙁 Mä taas itse luen blogeja Bloglovinin kautta ja hyvin vahvasti kiinnostusperiaatteella, eli otsikko ja eka kuva vaikuttavat siihen, klikkaanko auki vai en! Mulle siis outoa lukea jotain blogia putkeen. 🙂 Mutta siis, joutuuhan blogeissa joka tapauksessa hakea niitä vanhempia postauksia klikkaamalla, kun etusivulle aukeaa keskimäärin 2-3 uusinta postausta. Samalla tavalla mun blogissa pääsee jokaisesta postauksesta taaksepäin/eteenpäin. 🙂

Vastaa