Colourpop-kuume!

Colourpop

NO KUN MUUT, NIIN MINÄKIN! Aika hienosti kuitenkin onnistuin lykkäämään mun ekaa Colourpop-tilausta, mutta olen myös ylionnellinen, että sen viimeinkin tein ja pääsin osaksi tätä suurta Colourpop-hypetystä. Tai suurta se on ainakin kosmetiikkabloggaajien keskuudessa! Tämä ei myöskään toki jäänyt mun vikaksi tilaukseksi, ehei, laitoin nimittäin samantien uutta kimppatilausta menemään (ja sain sen itse asiassa eilen, mutta nyt siis esittelyssä vasta tämä eka satsi). Olen tällä hetkellä paitsi oikeasti kuumeessa, myös Colourpop-kuumeessa!

Tämä jenkkien ihme Colourpop tuli mulle tutuksi mistäs muualtakaan kuin blogeista. Meni kuitenkin tosi kauan, kun en ollut jotenkin YHTÄÄN kiinnostunut tästä, koska meikit olivat kuulemma todella edullisia, ja väkisinkin tuli sellainen jonkinlainen halpis-fiilis… Mutta sitten tutkin asiaa tarkemmin ja Cyber Mondayna tehtiin yhteistilaus bloggaajatypyjen Wasting Lifestylen ja Better nail dayn kanssa, kivasti kun tuli alennuksiakin vielä. Kimppaan lähdin siksi, että tänä vuonna Colourpopilta kannattaa tilata yli 50 dollarilla, että saa ilmaiset postarit. Alvit/tullit joutuu kuitenkin maksamaan Suomessa, sillä Jenkeistä tulee tämä tilaus (jos tavaroiden arvo ylittää 22 euroa).

Ja tämmöisiä kivuuksia sisälsi mun osuuteni tilauksesta:

Colourpop

Ok, noilla supersöpöillä tassuluomiväreillä SAATTOI olla vaikutusta siihen, että minä innostuin! Hehkutin niitä jo etukäteen Instagramissakin. Tilasin siis ne ja neljän luomivärin setin nimeltänsä All nighter. Lisäksi kaksi huulijuttua, Ultra satin lipin ja Ultra matte lipin. Ihan vaan silleen testimielessä.

Colourpop

Näissä Save them all -limited edition -luomiväreissä oli niin nätit sävyt! Ja eläinten hyväksi menevät rahat näiden myynnistä, melkolailla mahtavaa, että meikkejä shoppailemalla voi myös auttaa, hah! Vaaleampi on Puppy Love ja tummempi Catnap. Näistä tuli ihan heittämällä mun lemppariluomivärit, toimivat yhdessä ihan täydellisesti!

Koostumus Colourpopin luomiväreissä on jännä ja sitä kyllä hieman jännitin: en ole voidemaisten/nestemäisten luomivärien ystävä, sillä ne kerääntyvät hyvästä pohjustajasta huolimatta liian helposti luomivakoon. Näissä koostumus on sellainen, että tekee mieli levittää sormella, mutta lopputulos on kuitenkin jämpti ja pysyy hel-vetin hyvin koko päivän ja illan. Häivytys onnistuu myös sormella, mutta myös siveltimellä. Viisi dollaria kappaleelta maksoivat nämä ja tuo Puppy Love on näköjään vielä valikoimassa.

Colourpop

Colourpop

Nämä kaksi olivat mun ensikosketukseni Colourpopin luomiväreihin. Jämähdin käyttämään näitä monta päivää putkeen, kunnes muistin, että olihan mulla myös tämä All nighter:

Colourpop all nighter

Joo, tykkään tällaisista maanläheisistä, ruskeista sävyistä silmäluomillani ja nämä olivat toki turvallinen valinta myös itselleni uudessa meikkimerkissä. Tää All nighter sisälsi kuitenkin hieman kimaltavampia ja näyttävämpiä sävyjä kuin mitä etukäteen ajattelin, mutta mainiosti toimivat arkimeikissäkin, onneksi!

Colourpop All nighter

Colourpop All nighter swatchit

Nämäkin ovat olleet nyt kovassa käytössä. Mun helposti ärsyyntyvät silmät tykkää näistä Colourpopin luomiväreistä, koska eivät juurikaan ”pölyä”, toki todella glitteriset voivat mennä silmiin. Ja purkit pitää muistaa sulkea kunnolla, etteivät kuivu! Sävyt ovat (kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealle ylärivi): To-a-T ja Vega (ja alarivi vasemmalta oikealle): Mooning ja Smash. Näitä myydään myös erikseen, mutta tällaisessa setissä ovat edullisempia. Viisi dollaria maksavat nämä erikseen kappaleelta, setti maksoi 18 dollaria. Isommissa luomiväriseteissä säästökin on isompi.

Colourpop

Pakko oli tilaukseen livauttaa uteliaisuudesta pari huulimeikkiäkin ja päädyin näihin: Ultra matte lip sävyssä Trap ja Ultra satin lip sävyssä Echo Park. Mulla on näitä mattahuulipunia kyllä paljon ennestäänkin, mutta Colourpopilla hinnat eivät päätä huimaa (nämä 6 dollaria/kpl), joten toki käytin tilaisuuden hyväkseni ja tilasin pari testiin, vaikka luomivärit mua eniten kiinnostivat. Ja nämä ovat kyllä tosi hyviä myös!!!

Colourpop lips

Oikeasti ihan yllätyin laadusta, siis näissä on oikeasti ihan älyttömän hyvä hinta-laatu-suhde! Kuivuttuaan nämä kestävät huulilla monet aamuteet ja lounaan ja kuluvat nätisti pois. Kuvassa yllä vielä kuivumisvaiheessa vasemmalla Trap ja oikealla Echo park. Tykkään!

Muita Colourpop -koukussa olevia? Kiinnostaako mun toisen tilauksen sisältö? Jännittää, miten on postikulujen laita Colourpopilla ensi vuonna, vieläkö yli 50 dollarin tilauksen saa postikuluitta! Nyt siis kannattaa tehdä vaikka kimppatilausta kavereiden kanssa, jos nämä kiinnostavat. Ja nythän siellä on vielä tuotteita 20 % alennuksessakin… Suosittelen muuten varaamaan kunnolla aikaa tilauksen tekemiseen, sillä valikoima on aika huima (ja tekee mieli tilata ihan kaikki).

17 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Taisin säästää väärässä paikassa kun jätin suloiset tassusävyt tilaamatta. Mä melkein toivon, et ens vuonna ei olis enää tota postaritarjousta, muuten saan oikeesti alkaa tyhjentää yhtä Alexin laatikkoa näille:D

  1. Kissis says: Vastaa

   NO NIIN SÄÄSTIT! 😀 Ihmettelin kyllä asiaa. 😀 Pitikin jo kysyä, että KOSKA TAAS TILATAAN? :’D

 2. Mari says: Vastaa

  Joo-o, koukussa ollaan ja pahasti 😀 Mun ColourPop kokoelmani alkaa uhkaavasti viedä koko meikkien säilytystilan, tarvii keksiä jotain uusia ratkaisuja. Muttakun ne on vaan huippuja!

  1. Kissis says: Vastaa

   No tiedän, että SÄ olet kyllä koukussa! 😀 Pidän sua vertailukohtana siihen, että koska menee hulluus yli, ahhahaha! 😀

 3. Salka says: Vastaa

  Mä en ole vielä tilannut, mutta myönnän kyllä alustavaa ColourPop-kuumetta nousevan itsellänikin..:D

  1. Kissis says: Vastaa

   Se on ihan normaalia! Suosittelen kokeilemaan!

 4. idsu says: Vastaa

  Juuuu en edes enää jaksa muistaa kuinka monta tilausta oon tehnyt, ennen Shipiton kautta ja nykyisin teen aina yli 50$ tilauksen niin saa ilmaiset postit 😀
  Keräilen niin Lippie Stixejä, Ultra Matteja kuin Ultra Satinejakin. Myös jokunen luomiväri ja poskipuna löytyy, samoin kulmakynä ja contour stick. Merkin highlighterit on IHANIA, suosittelen tutustumaan, niitä löytyy lähemmäs 10. Ai tarviinko? No en mutta onhan ne nyt ihania. Jokainen uus kokoelma ja collab on tutustumisen arvoisia. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo mua toi Shipito ahdisti sillon ennen, enkä jaksanut sen takia kiinnostua. Nyt tää tilaaminen on jo liian helppoa. 😀 Toi Ultra Satin on koostumukseltaan mun mielestä kivempi kuin Matte! Nyt tilasin tommosen Lippie Stixin, mutta en oo vielä päässyt kokeilemaan! Ja kulmakynän tilasin kans, se vaikuttaa hyvältä, joskin sävy hieman turhan tumma…

   Pitää ens tilaukseen harkita siis highlightereita! 😀

 5. Päivi says: Vastaa

  Oon tehnyt nyt kaksi tilausta marraskuussa ? Luomiväriseteistä Mile High ja Where The Light Is ja huulipunaseteistä Up and Away. Lisäksi kaksi Lippie Stixiä ja niihin rajauskynät. Toiseen paketeista tuli vielä kaupanpäälle neljä Ultra Metallic huulikiiltoa. Tykkään iha älyttömästi! Kaikista! Saas nähdä onko ihan pakko vielä tällä viikolla päräyttää yksi tilaus ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä mietin kovasti, että ostanko myös rajauskynän Lippie Stixiin, mutta en sit ostanut!

 6. Mä tykkään näistä myös paljon! Lippie Stixit ja Pencilit on ihan suosikkeja. Niistä lempparisävy on Contempo, kehoitan tsekkaamaan sen. Luomiväreistä suosikkini on ruusukultainen, huikean metallinen sävy Weenie.

  1. Kissis says: Vastaa

   Voivoi mulla on niiiin paljon vielä Colourpop-himotuksia 😀 Weenien jo omistankin, tuli toisessa tilauksessani. 🙂

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Meiän piti siskon kaa tilata mut se jotenkin unohtu 😀 No kai noita viel kerkee ens vuonnakin 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No kerkee, mut eri asia, kuinka helppoa se on…

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Mä oon nyt ollu niin Jefree koukussa, kolme punaa ihan hujauksessa, niin oon vähän ostolakkoa taas virittämässä, kun ei ihminen ihan oikeesti ehi käyttämään kaikkea vaikka kaiken haluais omistaakkin 😀

 8. Vielä en ole tilausta naputellut, mutta käyn melkein päivittäin katselemassa colourpopin sivuja ja pohtimassa, mitä tilaisin 😀 paljonko muuten tullit suunnilleen maksaa tuohon 50 dollarin tilaukseen?

  1. Kissis says: Vastaa

   24 % on alv! Kannattaa tilata tänään! 😀

Vastaa