Ehkä paras poskipuna ikinä!

Persikkakuumetta ilmassa!!! Kovasti olen nimittäin nyt tähän Too Facedin persikkasarjaan hurahtanut, sillä kuten aiemmin tähän sarjaan kuuluvan luomiväripaletin esitellessäni uhkasin, oli tämä Papa don’t Peach -poskipuna tosiaan se mun seuraava meikkiostokseni. Selfridgesiltä tämän kotiutin, tai siis, jälleen Hennan ystävällisellä avustuksella. Ja hei ooämgee, miten kertakaikkisen söpö voi poskipuna olla:

Tää on kaikkea, mitä poskipunaltani haluan: korallihtava sävy, joka kimaltelee hieman kultaisena, hyvä pigmentti, ja ihana tuoksu. Aijjaijjaijjai. Siis ihan TÄYDELLINEN. Mun aiempi poskipunalempparini, Benefitin Coralista, kalpeni nyt, viimeinkin, kun kohtasi voittajansa.

Pakko kertoa, että ensimmäisellä kokeilukerralla en tajunnut tätä yhtään! Tästä ei lähtenyt mitään sävyä ja olin pettynyt, vaikka kuulto olikin hurjan nätti. Tokalla kerralla sävyä sitten jo lähti ja nyt olen vaan onnellisena leijunut tässä persikkataivaassani…

Yritin kovasti vähän ikuistaa tätä sävyä kasvoillani, mutta koska tässä punassa on kuultoa niin paljon, oli se vähän vaikeaa täällä Suomen pimeydessä ja rengasvalon kanssa. Livenä siis paljon kivempi!

Aaaa olen niin rakastunut tähän! Ja koko persikkasarjaan! Sweet Peach -luomiväripaletti on ollut ahkerassa käytössä ja se on kyllä nyt paras paletti mitä omistan. Erinomaisia ostoksia siis, molemmat!

Nyt multa puuttuu vielä se korostuspaletti! Korostusjuttuja mulla on kyllä nyt aika lailla ja ne the Balmin sisarukset ovat ihan ässiä, mutta silti vaan haluaisin vielä sen persikkakorostuspaletinkin. Voi tätä ärsyttävää kulutushysteriaani. Tähän persikkasarjaan kuuluu myös huulikiiltoja, mutta swatch-kuvat niistä eivät ole olleet kovin miellyttävän näköisiä… Tosin nyt nekin vähän kiinnostavat, kun nää muut on niin huippuja…

Eihän näitä vaan voi vastustaa, vai mitä mieltä ootte?!

Ensi viikolla toivottavasti palaan reissujuttujen kera! Voi tietysti olla, että tällä hetkellä olen lentokoneessa jossain merenpohjassa, mutta ei nyt lähdetä taas näihin lentojuttuihin.

20 Comment

 1. Tipi says: Vastaa

  Jotenkin nuo Too Facedin tuotteet on aina ihan ylivetoja!
  Muistelen kaiholla yhtä heidän ripsariaan, joka oli paras ikinä. Eihän sitä enää tietenkään valmisteta, grr.
  Tuossa poskipunassa on ihana pakkauskin. 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä haluisin kokeilla sitä Better than sexiä!!!

   1. Hanna says: Vastaa

    En tule toimeen sen kanssa. Ei vaan tule kauniit ripset. Olisi ehkä voinut tehdä paremman arvion Sephorassa kun myyjälläkin oli sitä eikä näyttänyt kovin hyvältä 🙂 Lisäksi aiheuttaa jonkin verran silmä-ärsytystä.

    1. Kissis says: Vastaa

     Aijaa? 😮 Just aattelin, että sen hommaan seuraavaks!

     1. Hanna says: Vastaa

      Kävin nyt katsomassa googlen kuvahaulla ja sieltä näkee millaiset ripset tulee sellaisillekin, jotka ovat kokeneita meikkaajia. Paksut, hieman kökköiset ja ei voi kutsua erotelluiksi. Pituutta saa mutta lopputulos saisi kuitenkin olla nätti eikä sen näköinen, että on tullut sudittua ripsaria ja kunnolla.

      1. Kissis says: Vastaa

       No hitto. 🙁

 2. Mä olin jo laittanut Peachit ostoskoriin, mut sitten muhun iski nuukuus.. Ja nyt tota palettia ei ole enää Selfridgesillä. Krääh…

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyl sitä vielä tulee lisää! 🙂

 3. On vähän söpö! Ulkoasusta tulee hiukan mieleen korealainen kosmetiikka 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Totta! 🙂

 4. Tuuli ? says: Vastaa

  En omista vielä mitään Too Facedin tuotetta, mutta juuri tämä poskipuna on tulossa mulle Selfridgesiltä any day now, en malta odottaa ? Sun ruskettuneella iholla puna näyttää todella hyvältä, saas nähä miltä se näyttää mun blankolla naamalla. Todella ihana myös tuo sun persikkahuulipuna ? Himoitsen myös korostuspalettia, mutta ensin en meinannut löytää sitä mistään ja sit löysin Ranskan Sephoralta, mutta juuri tilasin sieltä muita tuotteita ja en raaaaaski maksaa uudestaan jäätävän kalliita postimaksuja ???

  1. Kissis says: Vastaa

   No tässä kuvassa iho ei kyllä oo nähny aurinkoo aikoihin, mutta tätä kirjoittaessani kyllä! ? En muista mikä huulipuna mulla on tässä kuvassa!! Joo ne Ranskan postarit on ikävän isot!

 5. Hannatic says: Vastaa

  Ounnou, oon menossa Lontooseen keväällä, ja itse asiassa Pariisiinkin, kuinkahan persikkalastissa tuun kotiin? Sopiikohan mulle persikkaposket? Oon aina käyttänyt ennemminkin kylmiä poskareita. Pakko testailla. Jotenkin ihastuin siihen luomiväripalettiin sun ja Sallan kuvissa niin että lievä pakkosaada…

  1. Kissis says: Vastaa

   SOPII! Osta kaikki vaan! Tosin siitä korostuspaletista oon kuullu vähän huonoa, SILTI se kiinnostaa mua! Kesällä pitää tehä reissu johonkin Sephora-maahan! 😀

 6. RuuRuu says: Vastaa

  söpö kun mikä,mut taitais olla väärää sävyä itelle, tosin mä oon vieläkin ihan totaalisessa ei meikkiä fiiliksessä, ei tee mieli ees ostaa mitään uutta 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Tää sopii musta kaikille! Esim. HennaV:llekin, vaikka on tosi vaalee!

 7. Hanna says: Vastaa

  Tää on niin kiva sävy, mutta mietin että miten samanlainen Milanin Luminoso on. Hommasin myös TonyMoly Pokemon -kokoelmasta yhden persikkaisen poskipunan, mutta silti tää Too Faced on aika jees ja ihana 🙂

  Hanna
  http://www.hannamariav.com

  1. Kissis says: Vastaa

   Pitääpä tsekata toi Luminoso! Oon ihan heikkona just tän sävysiin puniin 🙂

 8. Tiltu says: Vastaa

  Ojdå, olin just tulossa kysymään että millainen on verrattuna Coralistaan (joka vetelee mulla just viimeisiään) kun mietin sille seuraajaa. Tää näyttää vaalemmalta, johtuneeko siitä hohtavuudesta sitten? Tätä siis harkitsen vakavasti.
  Tai sit ostan sen Milanin punan.

  1. Kissis says: Vastaa

   Tää on kultahohtoinen! Eka tosiaan luulin että tästä lähtee vaan hohtoa, mutta kyllä sävyäkin. Mä ostin Abu Dhabin kentältä Benefitin Californian, joka koralli myös!

Vastaa