BUT FIRST

Hei takas Suomessa ollaan! Itse asiassa torstaina jo, kuten ehkä meikäläisen Instagramia ja Snäppiä seuraavat tietävätkin. Kameraan kertyi jotain reilut 2500 kuvaa, vaikka TAAS unohdin kunnon objektiivin kotiin ja mukaan lähtenytkin hajosi kesken matkan. Great success siis, mutta kuvapläjäystä Seychelleiltä on tänne tulossa pian. Mua kyllä vähän itkettää käydä niitä kuvia läpi, koska olihan siellä, noh, täydellistä.

Mutta FIRST THINGS FIRST, sain nimittäin matkani aikana meiliä, että haluaisinko kenties maistaa tämän tulevan kesän uutuutta: Pätkis-puikkojätskiä! NO ENPÄ! Olin jo varma, että matkani takia missaan tämän tilaisuuden vastaanottaa Pätkiksiä pakastimeeni, mutta jätskitoimitus onnistuikin vielä palattuani. Että voi ihminen tulla iloiseksi jäätelöstä?! No kyllä. Reissussa söin tietenkin myös kamalasti jätskiä, mutta Seychelleillä se ei ollut mitenkään kovin kummoista, pehmiskin oli tehty johonkin vähän kevyempään kamaan, joten kyllä vaan Suomessa jätskit ovat parhaita.

Mä toki maistoin ekojen joukossa viime vuonna tullutta Pätkis-purkkijäätelöä, ja sehän osui ja uppos, Pätkis on yksi lempparisuklaistani. Olen silti ehdottomasti enemmän tällaisten puikkojätskien ystävä, koska ne on vaan näppärämpiä syödä eikä loppu jää pakastimeen enää himottelemaan…harvemmin siis ostan mitään purkkijäätelöitä (paitsi jos tulee vieraita) mutta niitä muita kuluu etenkin kesäisin aikas paljon. Siksipä riemastuin tästä Pätkis-puikosta ja kyllä, se on todella hyvää: mintunmakuista suklaakermajäätelöä, minttusuklaasydän ja suklaanmakuista kuorrutetta. Ja toi minttusuklaasydän on ihan kunnollinen, vaikka puikko onkin valitettavan pieni (39 g), mikä onkin ainoa miinus tässä jädessä, haha! Näitä pitää vetää kerrallaan ainakin se kolme, etenkin jos on tämmönen överit mieluummin kuin vajarit-ihminen.

Mutta yes, tässä on varmasti tulevan kesän lempparijäde. Kesä, tule jo!!!

Noh, maistuisko teillekin? Ootteko maistaneet sitä Pätkis-purkkijätskiä (ON parempaa kuin Omar!)? Mites Pätkis muuten?

18 Comment

 1. Oh nom, pakko maistaa. Näyttää siltä, että maistuu myös kunnolla Pätkikselle. Mulle se purkissa oleva Pätkis-jäde samoin kuin Omar olivat hirveitä pettymyksiä. Kamalan vaisun makuisia. Kerran ostin, se riitti. Elämä on liian lyhyt huonoihin valjuihin jäätelöihin. Pätkis tai Omar ei maistunut kummassakaan kuin häivähdyksen, olisin kaivannut joukkoon kunnollisia paloja, että sitä makua olisi tullut lisää.

  1. Kissis says: Vastaa

   KYLLÄ MAISTUU! Enemmän kuin se purkkijäde. 🙂 Mut joo, oikeessa oot, se purkkijäde ois voinut maistuu enemmän, mutta oon niin hullu Pätkis-fani, että sekin kelpas 😀

 2. Sonja says: Vastaa

  Ihana uutuus! Pakko maistaa! Pätkis ja Omar purkkijädet oli pettymyksiä. Varsinki Pätkis oli aika valjunmakunen. Enemmän olisi saanut olla sitä Pätkiksen makua. Toivottavasti tämä uutuus maistuu enemmän Pätkikselle ? Pätkis on kyllä huippu hyvä suklaa!

  1. Kissis says: Vastaa

   Maistuu! ☺️ Pätkis on paras!!

 3. Voe että, pätkispurkkijädeä olen syönyt purkkikaupalla:) Minusta se on ihan mainioita) Nyt sitten puikkojätskin kimppuun heti, kun mahdollista:)

  1. Kissis says: Vastaa

   Mä tuun ostamaan näitä niin paljon! :’D

 4. ÄÄÄÄ, nyt tekemään pakkaseen tilaa 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Meil on onneks arkkupakastin tavallisen lisäks 😛

 5. Jos tästä tulisi vielä omar-versio, niin kesäni on täydellinen 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Hahaa! Toivotaan!

 6. Mä NIIIIIN odotan, että nään näitä kaupassa ♡

  1. Kissis says: Vastaa

   Eiköhän nää pian putkahtele 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Nii-i! <3

 7. Marjo k says: Vastaa

  Tulisipa omaristakin puikkoversio.

  Nam

  1. Kissis says: Vastaa

   Saa nähdä! 😀

 8. eekku says: Vastaa

  Pakko saada heti ku löytyy kaupasta

  1. Kissis says: Vastaa

   Eiköhän pian!

Vastaa