Ei hullumpi haastaja

Kiko make up blender

Kesäiseltä Palman Kiko -visiitiltäni mukaan tarttui precision make up blender eli Kikon oma BB-sieni. Mulla ei ollut uudelle meikkisienelle lainkaan tarvetta, ostin tämän ihan täysin uteliaisuudesta. Koko Kiko oli mulle ihan vieras, joten en oikein edes tiennyt, mihin siellä olisi kannattanut näppinsä iskeä, joten iskin tähän. Hintaa tällä sienellä oli jotain 7-8 euroa ja näytti tosi kätevältä. Ja tietenkin myös pinkki väri veti mua puoleensa, sehän on selvä.

Kiko make up blender

Eihän tätä nyt voi mitenkään olla vertaamatta siihen ”aitoon ja alkuperäiseen” Beautyblenderiin! Ja ei tosiaan hullumpi tämä Kikon versio. Sieni on paljon Beautyblenderiä jämäkämpi (mutta ei kuitenkaan liian kova!), pitkulaisempi ja erikoisen muotoilunsa ansiosta tällä on todella hyvä levittää meikkivoidetta. Laitan meikkivoidetta pelkästään tuohon sienen ”syvänteeseen”. Sieni imaisee sitä jonkin verran sisäänsä, mutta niin tekee Beautyblenderkin. Nenänpielet ja silmien aluset ovat tällä todella helppo ja nopea käsitellä. Pestessä ei lähde väriä ja sieni tuntuu myös kestävän pesua ihan erinomaisen hyvin.

Kiko Precision Makeup Blender

Olen jotenkin todella kiintynyt Beautyblenderiin ja siihen koko brändiin, mutta suosittelen tämän ostamista, jos vaan Kiko joskus tiellenne osuu. Todella näppärä ja hyvä meikkisieni ja aivan erinomainen hinta-laatusuhde!

Onko teillä kokemuksia ja mielipiteitä tästä? Mites Kiko noin muuten?

4 Comment

  1. Sissi says: Vastaa

    Mä tykkään Kikon tuotteista tosi paljon ja ilahtuisin kovasti, jos sitä joskus saisi Suomesta. Nykyään sitä saa sentään _tilattua_ tänne toisin kuin vielä pari vuotta sitten. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.

    1. Jep! Ostin myös huulikiiltokynän ja poskipunan ja molemmat erittäin kivoja 🙂

  2. Mä rakastan Kikoa. Kun meen ulkomaille, googlaan ekana missä lähin Kiko. Ja sinne kannan enimmät shoppailubudjetitkin – törkeen hyvät kynsilakat, kaikki rajauskynät sun muut ihan parasta, huuliasiat jne. Luomiväreistäkin tykkään mutta ne ei ole kovin pigmenttisiä eli proommat ei varmaan tykkäisi. Tilannut en oo vielä koska käyn vissiin nykyään Ranskassa kolme kertaa vuodessa niin ehdin shopata livenäkin 😀

    1. Kynsilakat muuten vaikuttivat törkeen hyviltä! Yhden toin tuliaisena, mutta en oo vielä ainakaan kuullut mitään kommenttia siitä. 😛

Vastaa