BREXIT HAUL

haul

Tässäpä näätte mun Brexit haulin! Tottakai minäkin hieman tästä Brexitistä sekosin, säntäsin nimittäin Lookfantsuun ja tilasin itselleni muutamia kosmetiikkatuotteita nyt kun kerran oli ihan pakko. No ei nää nyt ihan hirvittävän edullisesti irronneet, mutta kyllä mä punnan tai pari säästin! Tarkempi syyni uuteen kosmetiikkaani tulee tässä:

Tämä oli oikeestaan se syy, miksi mun piti nettiostoksille mennä, halusin ostaa uuden tuubin mun lempparikosteusvoidettani jemmaan ja kiva, kun sen sai nyt edullisemmin. Tää oli muutenkin sopivasti alennuksessa! Täältä voi lukea hehkutuspostauksen tästä kosteusvoiteesta, en vois enää lämpimämmin suositella tähän tutustumaan, niin paras.

Minussa taitaa olla hieman keräilijän vikaa, mitä tulee näihin Benefitin puuteriasioihin. Pyörittelen näitä aina käsissäni maailman lentokentillä ja usein sorrun yhden ostamaan. Nyt jotenkin ajattelin, että olisi hyvä aika ostaa kotiin tämä Dandelion. Ja koska mulla ei ole tällaista hempeän vaaleanpunaista poskipunaa lainkaan. Kivasti sopii tämä joukon jatkoksi. Tän lisäksi omistan nämä: Sugarbomb, Coralista (toinen menossa), Rockateur, Hoola. Eniten tykkään ostaa tällaisen aina matkoilta, mutta nyt ei sellaista ihan lähiaikoina taida olla tulossa.

Tän Benefitin uuden Angled Brow Brush & Spoolien ostin ihan tarpeeseen. Tarvitsin tällaisen työkalun kulmiani varten, eli toisessa päässä sivellin ja toisessa harja. Aiemmin oon käyttänyt jonkun vanhan kulmakynän päässä olevaa harjaa, mutta nyt oon taas innostunut käyttämään puuterimaista kulmaväriä ja on eri kätevää, kun siveltimessä on harja mukana. Tää sivellin tuntui tosin hieman jäykältä kun testasin, mutta ehkä se siitä, kun käyttää enemmän.

Ja tän söpön matkalaukkuun laitettavan osoitehässäkän sai kaupanpäälle! Ja olen ihan samaa mieltä, laughter is the best cosmetic! Mutta on se kosmetiikkakin vaan ihanaa.

Oliks teillä jotain Brexit-toimenpiteitä? Tai mitä sanotte mun saaliista?

P.S. Ja joo, Lookfantastic ei omien sanojensa mukaan toimita Benefitia Suomeen, mutta aina on tilaus kuitenkin mennyt läpi.

15 Comment

 1. Mä vielä toivon, että ne perus koko homman 😀

  1. Nojoo :/

 2. Anne B. says: Vastaa

  Voi miten kaunis pakkaus (ja hieman oudon muotoinen) se Dandelion on. Voikukat ovat ihania tuossa valkoisessa vaiheessa!

  1. Mä tykkään noista pakkauksista, vaikka jakavatkin mielipiteet! Jotkut pitävät niitä liian ahtaina, mutta musta ne on just sopivia!

 3. neiti says: Vastaa

  Miten se vaikuttaa jos/kun Britannia eroaa eu:Statukseesi? Eikö voi lookfantsulta enää tilata? Huom. En ymmärrä ulkom.tilaamisesta mitään? Kiitos jos vastaat.

  1. Nyt siis punnan kurssin takia piti tehdä tilaus, kun sai hieman edullisemmin! 😀 Mutta siis joo, varmasti nää tilausehdot määrittelee sitten kukin nettikauppa uudelleen ja joutuu tulleja makselemaan jos tilaaminen onnistuu. Mutta eipä olla vielä siellä, joten en itse ainakaan jaksa hötkyillä.

   1. neiti says: Vastaa

    Kiitos!

 4. RuuRuu says: Vastaa

  Katotaan miten tulee käymään britti tilausten jos ne oikeesti eroaa, ihan peffasta koko homma. Ja en tilannu ite mitään, mä oon vieläkin totaali ostolakossa kaiken kanssa, jos kuun lopussa Hampurissa villiintyis. Tai sit juon vaan kaljaa Reeperbahnilla 😀

  1. Joo, sama nyt täällä, en aio ostella mitään kosmetiikkaa ihan lähiaikoina.

 5. Sari says: Vastaa

  Ootko muuten huomannut, että Caudalie-merkkiä saa Bangerheadilta nykyisin? 🙂 ehkä vähän kalliimmalla kylläkin.

  1. EN OO! Apuaa!

 6. Kirsi says: Vastaa

  Heips 🙂
  Herjaako Lookfantasticin kassa sulle, että Benefitin tuote pitää poistaa ostoskorista (mulle käy aina niin ja siitä lannistuneena poistan sen…)? Ja jatkat siitä huolimatta maksamaan ja saat tuotteen?

  1. Häääh! Ei oo herjannut. Nyt näköjään herjaa. NO VOI HEMMETTI.

   1. Kirsi says: Vastaa

    Voi hemmetti tosiaan! Ärsyttää! Ihme säännöksiä, mistäköhän johtuu etteivät toimita Suomeen… Nyt jää ihanainen Hoola saamatta 🙁 Oisin ostanut sen Espanjasta Sephorasta, mutta se oli loppu! Pitää odotella seuraavaa ulkomaanreissua 🙂

    1. Nojoo, on kyllä TOSI perseestä!!! :(((( Mut Hoola on PARAS, joten kannattaa mennä äkkiä ulkomaille tai pyytää jotakuta tuomaan! 😀

Vastaa