Alkukesän leffat

Moi! Ajattelin kirjoitella toukokuussa, kesäkuussa ja tässä kuussa näkemistäni elokuvista, niitä ei kyllä nyt ihan hirveän montaa ole, valitettavasti. Toisaalta kai sitä kesällä on ihan ookoo tehdä muutakin kun katella leffoja (eli tehdä töitä). Marvel-pettymyksiä mahtui tähän leffakatselmukseen nyt parikin kappaletta.

Captain-America-Civil-War-concept-art-1-1200x641

Captain America Civil War – En tiedä miks mua alkoi väsyttää leffa puolivälissä aivan tajuttomasti! Nää Marvelit on aika samanlaisia kyllä kaikki, viihdyttäviä mutta 2,5 h pitkä pätkä alkaa helposti väsyttämään ja vähän kyllästyttämäänkin. Noh, näille on silti se oma fanikuntansa, johon kyllä kuulun sitkeästi edelleenkin.

story-image kopio

Angry Birds – Lue arvostelua täältä. Ehkä vuoden paras leffa!? Voisin katsoa tän uudelleenkin.

x-men-apocalypse-sequel-1990s

X-Men: Apocalypse – LIIAN PITKÄ, arggghh. Siis miks nää Marvelit on nyt kaikki aivan liian pitkiä, perkele. Oon tykännyt kaikista aiemmista X-meneistä, mutta tää nyt kyllä tökki. Ehkä nää X-Menit vois jo lopettaa? Onneks tässä oli sentäs Jennifer Lawrence, tosin mietin jo, koska sekin alkaa kyllästyttää, kun se on nykyään JOKA LEFFASSA??

Joy_800a

Joy – Ilokseni Lontoosta palatessani oli Finnairin uudessa lentsikassa mediasysteemit, joten VAIKKA VÄSYTTI IHAN HELKKARISTI, sain itsestäni sen verran puhtia irti, että katsoin yhden leffan (tosin en mä nyt enempää olis 2 h 40 min lennolla ehtinytkään). Siis tää Joy oli ihan hyvä! Sisälsi mun lempparinäyttelijöitä (mm. se Jennifer Lawrence) ja vaikka aluksi epäilytti kun oli vähän hidas ja outo, niin tosi kiinnostava. Kannatti jaksaa katsoa.

wcm01

Warcraft: The Beginning – Iloinen yllätys! Tykkäsin leffasta heti ekoista sekunneista lähtien. Ei ollut mitenkään yllättävä, mutta oli niin hyvin tehty (3D), että ei voinut kuin ihastella. Mun Warcraftia pelanneet tuttuni olivat vähän ihmeissään, miksi tämmöstä menin edes katsomaan, koska peliä en ole pelannut tai muutenkaan tiennyt tästä yhtään mitään, mutta siis, olihan tää nyt ihan must see! Suosittelen, ei tarvii peliä tuntea. Tyylikäs leffa.

jesse-eisenberg-now-you-see-me-2-wide

Now you see me 2 – Taas iloinen yllätys! Muistelin, että eka leffa olis ollut jotenkin huono, mutta heti tän alussa muistin, että eipäs kyllä ollutkaan. Kyllähän tässä aika paljon jo ennalta arvasi, mutta silti, tykkäsin! Ja naisvahvistus Lula (Lizzy Caplan) oli hyvä!

independence-day-2-casting-plot-summary

Independence Day: Resurgence – Eka leffa SCAPE-salissa! Mälsää, ettei enää pääse Tennari 1:een ilman, että maksaa itsensä kipeeks! Ihan kiva sali, tilavat penkit (laukkukin mahtuu viereen, arvostan), mutta muuten ihan normaali 3D-kokemus. Ja leffa oli todella kliseinen ja tyhmä! Muistan, miten tykkäsin Independence Daysta sillon muksuna, mutta oishan tota hommaa voinut VÄHÄN kehittää kuitenkin nykypäivän leffavaatimustasolle…

thebfg

THE BFG – Siis Roald Dahl. Olin jo ihan unohtanut koko tyypin. Matilda oli mun lapsuuteni ihanin kirja ja leffa! Tää Iso Kiltti Jätti sen sijaan tosi tuntematon, ja oikeestaan vähän läpällä heitin frendille että mentäiskö kattoo. No en yllättynyt, kun innostui ja niinhän me mentiin. Siis niin ihanan symppis leffa! Vähän pelkäsin etukäteen pituutta (2 h), mutta tässä ei ollut yhtään kyllästyttävää hetkeä. No ihan vähän se pikkutyttö Sophie (Ruby Barnhill) ärsytti, koska lapsi, mutta ei pilannut kuitenkaan liiaksi leffaa.

Ootteko te katelleet kesällä leffoja? Suosituksia?

Kuvat Googlen kuvahaulla.

6 Comment

 1. Itsekin olen Independence Dayn ja Captain American katsonut ja täytyy sanoa, että aika samoilla linjoilla ollaan.. Tuo Warcraft kuullostaisi kyllä mielenkiintoiselta 🙂

  1. Suosittelen lämpimästi! Oli niin mageesti tehty. 🙂

 2. Muistan, että pienenä käytiin luokan tms. kanssa katsomassa tuo Iso Kiltti Jätti ja silloin teatterikokemus oli taianomainen, vieläkin muistan pätkiä siitä. Ope myös luki meille joskus Roald Dahlin muita kirjoja, ne oli tosi hauskoja!

  1. Teatterissa siis käytiin katsomassa, näytelmänä kun se on pyörinyt jo vaikka kuinka pitkään 🙂

 3. Katarooma says: Vastaa

  Ens kuussa tulee Lemmikkien salattu elämä. Se kiinnostaa mua kovasti. Traileri ainaki nauratti. 😀

  1. Jep, sitä on odotettu jo yli vuosi! 😀

Vastaa