SE ON TÄÄLLÄ TAAS! (+arvonta)

Clarins Daily Energizer

JEEEEESSSSS! Clarinsin Daily Energizer Lovely Lip Balm on jälleen täällä! Ja tää on kesän must have -tuote!

Mä lähdin viime syksynä ihan ostoreissulle tätä varten, ja petyin katkerasti, kun Sokoksen myyjältä kuulin, että ei tätä enää myydä, oli limited edition kesän ajan. Tää näytti kavereiden huulilla niin sairaan kivalta, että oikeasti ärsytti todella paljon, että jäin ilman. Teinkin pienen riemuvoltin, kun bloggaajatoverini Kaisuli kertoi mulle muutama viikko takaperin, että tää on hei jälleen myynnissä! Pyysin tätä testiin maahantuojalta, mutta en malttanut odottaa tätä saapuvaksi vaan oli pakko saada tää HETI. Hinta, noin 15 euroa, ei ollut lainkaan paha. Ja sitten tää oli VIIMEINKIN MUN.

Ja no todellakin rakastuin tähän heti. Tää on siis huulivoide, joka antaa huulille päästyään yksilöllisen sävyn (reagoi huulten pH-arvoon), sellaisen hempeän pinkki-persikkaisen. Lisäksi tää hoitaa ja kosteuttaa ja antaa kiiltoa. Siis aivan ykköstuote etenkin näin kesään, kun ei aina jaksa raskaita huulimeikkejä, mutta pieni sävy huulilla on kuitenkin aina kiva. Ja tuoksu!!! Ihanan hedelmäinen ja hei tää maistuukin hyvältä. Lisäksi tällaisena kierrätyshulluna arvostan, että hylsy on ekologista pahvia. Hylsyn ulkonäkö on kokenut muutoksen viime kesäisestä (oli sellaisia palloja), mutta sisältö on ymmärtääkseni täysin sama.

Tässä mulla on huulilla sipaisu tätä Lovely Lip Balmia:

Löytyykö sieltä muita tätä kaivanneita tai tähän ihastuneita? Suosittelen hommaamaan omansa heti, ennenku nää taas syksyn tullen häippäsee! TAI sitten voit kokeilla onneasi arvonnassa, sillä ajattelin pitkästä aikaa ja kesän kunniaksi arpoa kolmelle lukijalleni tän ihanan huulivoiteen! Jätäpä siis alle yhteystietosi (s-postiosoite näkyy vain mulle) ja kerro samalla, mitä erityisen kivaa oot tänä kesänä jo tehnyt. Aikaa osallistua on maanantaihin 18.7. klo 15 asti! Voittajiin otan yhteyttä heti arvonnan päätyttyä.

128 Comment

 1. Taina Virkki says: Vastaa

  On tuntunut ihan kesältä, vaikka lomaa ei ole..käväisty rannalla ja kaverin mökillä ja syöty makkaraa 🙂

 2. Ansku says: Vastaa

  Kuulostaapa hyvältä, mukana ollaan!
  Tänä kesänä on ehditty remontoida uutta kotia, seurattu pienen pojan kehittymistä, nautittu ihanan ystävän vierailusta ja tutustuttu uusiin ihmisiin, äiti-ihmisiin niin kuin mie. 🙂 ja tänä viikonloppuna luvassa rokkailua.

 3. Mulla ei tänä kesänä oo varsinaista lomaa, mutta oon silti ehtinyt turisteilemaan viikonloppulomilla Berliinissä, Oulussa, Turussa ja Savonlinnassa. Parasta oli varmaan mahtava jättikirppis Berliinissä tosi aurinkoisena ja lämpimänä päivänä. Kivan hengailun lisäksi tein pari hienoa löytöä 🙂

 4. Vilma says: Vastaa

  Kesän kivoimpia hetkiä on ollut festariviikonloput, rmj&ruissi ? sekä kotona vietetty aika eläinten kanssa?

 5. AP says: Vastaa

  Tähän kesään on valitettavasti kuulunut surullisia asioista. Olen kuitenkin yrittänyt nauttia pienistä mukavista hetkistä, kuten ihanista mansikoista.

 6. Ammi says: Vastaa

  Tähän mennessä oman kesän kohokohta on ollut viikonlopun lähiseutumatkailu- ja vaellusreissu. Onneksi kesä ei ole vielä ohi! 🙂

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Kävin suomenlinnassa, sielläkin tulee käytyä liian harvoin, vaikka se onkin lähellä 😀

 8. tainav says: Vastaa

  Mitäkö kivaa tein? Kivaa oli aina kun on päässyt kotilomille sairaalasta.Valitettavasti tämän kesän vietin kummallisten hoitajaopiskelijoiden manipuloitavana sairaalassa…No okei ,tänään oli sukulointia ja kävin Lempäälän Ideaparkissa ja Emotionissa oli 20 % lisäale jo alennetuista tuotteista:)

 9. Elise H. says: Vastaa

  Olen lepäillyt ja tehnyt karsintahommia, mm. kirjahyllystä ja vaatekaapista poistettu turhia yksilöitä 🙂
  Mukana kivassa arvonnassa!

 10. johannaemilia says: Vastaa

  Kesä on mennyt toukokuun alusta asti kesätöitä painaen, mutta vapailla oon sentään ehtinyt nauttia ilmoista ja käydä suppailemassa, ihan lemppari kesälaji joka ei oikeestaan ees tunnu liikunnalta! 🙂

 11. Tätä olisi mahtava testata! Tänä kesänä on tiedossa pari reissua, joten ne ilahduttavat 🙂

 12. Sinzu says: Vastaa

  Tänä kesänä on tapahtunut useampiakin huippujuttuja! Ensinnäkin aloitin kesäkuun alussa diplomityöni, jippii valmistun ensi vuonna. Käytiin Tallinnan risteilyllä kavereiden kanssa ja huhhuh kun ne buffat oli herkullisia. Turussa tuli myös moikattua lukiokaveria ja käytiin jokilaivoilla. Niin ja oonhan nyt kesällä tutustunut uusiin kivoihin ihmisiin. Nyt vaan odottelen mitä loppukesä tuo tullessaan 🙂

 13. Henna73 says: Vastaa

  Lomailtiin Espanjassa tänä kesänä

 14. Amanda says: Vastaa

  Ruissi oli tän kesän paras juttu! 🙂 muualle en oikein kyllä ehdikään, kun aika menee töissä. Kesälomalle sitten syyskuussa!

 15. Sirpsu says: Vastaa

  Erityisen kivaa tänä kesänä on ollut asioiden rennosti ottaminen 🙂

 16. kikka16 says: Vastaa

  Erityisen kivaa oli olla Kreikan auringon alla 2 viikkoa kun samaan aikaan Suomessa satoi vettä!

 17. Kristalli says: Vastaa

  Parasta kesässä tähän asti on ollut ehdottomasti mökkireissu, saunomista vastan kanssa, pulahdus meressä, luonto ympärillä. Akut latautuu 🙂

 18. J says: Vastaa

  Kohokohta on ollut kesälomamatkamme Eurooppaan. 🙂

 19. Olen ainakin ehtinyt ystävien kanssa viettää kesäkivaa 🙂

 20. Ruska83 says: Vastaa

  Mökkijuhannus oli ihana 🙂

 21. Ja says: Vastaa

  Kohokohta oli työpaikan saanti 🙂

 22. Enni says: Vastaa

  Provinssi ja bulgarian lomareissu 🙂

 23. Kuorotipu says: Vastaa

  Mä olen tänä kesänä ehtinyt telttailemaan, festareille ja Kroatiaan. Reissussa testattiin mm vesijetillä ajo ja parasailing 🙂

 24. Emilia says: Vastaa

  Ihanan näköinen huulivoide! Erityisen kivaa kesätekemistä on ollut lukeminen, jolle on kerrankin riittävästi aikaa. Olenkin jo ehtinyt lukea läpi monta kesäkirjaa 🙂

 25. Lakujätski says: Vastaa

  Kesällä olen ehtinyt viettämään enemmän aikaa ystävien ja perheen kanssa.

 26. Annie says: Vastaa

  Erityisen kivaa tässä kesässä on ollut ehdottomasti Coldplayn konsertti Tukholmassa ja muutenkin koko Tukholman reissu. 🙂

 27. Mari says: Vastaa

  Tähän mennessä kesän paras juttu oli porijazz. Ja että siitä vasta alkoi loma:)

 28. Naama Värkki says: Vastaa

  On vaan niin ihanaa kun on kesä:-)

Vastaa