Kesän kiinnostavimmat

Koska edellinen kiinnostavat kosmetiikat –postaukseni olikin yllättäen todella suosittu, ajattelin kertoilla taas viime aikojen hyviksi toteamistani jutuista. Ja joukossa on nyt kyllä sellaisia HELMIÄ, että huhhei! Jos kärsii akuutista rahapulasta ja on kosmetiikan ostokielto päällänsä, EN suosittele lukemaan tätä postausta, tässä on nyt sellaisia juttuja esittelyssä, että morjes. Ihan hammasharjasta lähtien!

Lumene

Tämä Lumenen Glow Reveal 60 Second Facial sai jo ennen kauppoihin ilmestymistään kuhinaa aikaiseksi, myös mun Instagramissa. Eikä ihme, kyllähän kirkastava pikakasvohoito aina kiinnostaa. Sainkin tän sopivasti stressiaikaan, jolloin yöunetkin olivat jääneet tosi vähäisiksi ja se näkyi naamasta. Tää naamio itse asiassa epäilyttävästi näyttää ja tuoksuukin samalta kuin Lumenen turvenaamio, joten tuli tietty pieni heeeeetkinen! -fiilis. Mutta kyseessä on kuitenkin eri tuote ja vaikka tämäkin puhdistaa ihoa, tää jättää jälkeensä selkeästi erilaisen hehkun. Oman väsyneen ihon tää todellakin kirkastaa ja tosiaankin, vain 60 sekunnissa! Tämä 150 ml:n putilo maksaa noin 13 euroa, joten ei ole myöskään mikään liian kallis ja tästä kyllä riittää moneen pikakirkastukseen!

Moroccanoil dry shampoo

Viimeinkin on keksitty kuivashampoo vielä erikseen meille viileille blondeille! Mun kampaajani tätä mulle hehkutti ja välitön reaktioni oli, että tämän haluan. Tykkään ihan hirveesti, kun ”normaalikin” kuivashampoo valkaisee hiuksia hieman, ja tää on just vieläkin täydellisempi tuote superblondeille! Tällä saa kivasti juurikasvuakin häivytettyä ja tuoksu on hyvä. Hintaa tällä 205 ml:lla on 29 euroa, joten kuuluu selkeesti luksus-kuivashampoiden sarjaan.

Kubiss

Kubissin Natural Matt Foundation on LÖYTÖ. Tää on oikeastaan aika ns. tavallinen meikkivoide, lievästi valoa heijastava ja kevyt, mutta kuitenkin ihan sopivan peittävä. Tämä ei ensilevityksellä vakuuta yhtään, mutta hetken päästä asettuu iholle nätisti ja pysyy paikoillaan pitkänkin päivän. Parasta on kuitenkin hinta, tää 35 ml:n tuubi maksaa noin NELJÄ EUROA. Omani on sävyssä nro 3, Sweet touch-Medium. Sävyjä löytyy neljä eri! Täältä löytyy paikkakuntakohtaiset myyntipaikat. Maahantuojan sivujen ja tuubin tekstin mukaan tästä löytyy aurinkosuoja, mutta SPF:sta ei ole mitään mainintaa missään.

Osis+

Osis+ on ehdottomasti yks mun suosikki, mitä tulee hiustuotemerkkeihin. Tämä Blow & Go -suihke on uusin ihastus tältä merkiltä. Keskivahvaa tukea antava suihke nopeuttaa hiusten kuivumista ja siis TODELLAKIN nopeuttaa. Suihkutan tätä nykyään aina hiuksiini pesun ja pyyhekuivauksen jälkeen ja annan jonkin aikaa vaikuttaa ennen föönaamista – föönausaika lyhenee huomattavasti ja niinpä myös hiukset pysyvät parempikuntoisina! Tämä myös sopivasti jämäköittää hiuksia. Hintaa tällä on n. 13 euroa (200 ml).

Essie

Ja nyt, hei haloo. Essien uudet, vinkeän näköiset geelilakat olis kyllä tarvinneet ihan oman postauksensa, mutta toivottavasti mun hehkutus menee tässäkin teidän tajuntaanne, sillä VIIMEINKIN ON OLEMASSA KYNSILAKKA, JOKA KESTÄÄ!!!! Mulla lakka ei pysy kauniina edes yhtä päivää, mutta kolmen jälkeen on jo viimeistään ihan pakko tehdä jotain. No ei enää. Nää Essien Gel Couture -lakat ovat oikeesti taikaa. Kaksi kerrosta lakkaa ja päälle päällyslakka ja avot, siinä ovat virheettömät kynnet monta päivää. Ja näyttävät ihan perkuleen hyviltä ja tasaisilta! Sävyjä on monta, 12, ja ne on kaikki ihania! Yhden pullon hinta on noin 14,90 euroa, mutta en vois enää enempää suositella tutustumaan näihin. Niin, ja sen päällyslakan päälle voi huoletta sutia vielä jotain pikakuivattajaa (koska itse ainakin haluan, että kynsilakka kuivahtaa mahd. pian).

Viimeinkin lakka, jonka sävyyn ehtii jo vähän kyllästyä mutta ei jaksa vaihtaa, koska se on virheetön! Parhautta!

Magnesiumöljy on mun kesäkaveri ja tällä hetkellä käytössä on Nurmen magnesiumöljysuihke. Pakko tunnustaa, että ne superhikiset juoksulenkit ovat jääneet nyt tänä kesänä todella vähäisiksi, mutta tykkään aina läkähdyttävän lenkin ja suihkun jälkeen suihkutella etenkin jalkoihin magnesiumöljyä. Ihanasti elvyttää ja estää suonenvetoja! Loistava tuote väsyneille ja särkeville lihaksille. Magnesiumpitoisuus tässä suihkeessa on 31 %. Nurme on luonnonkosmetiikkaa Virosta, ja niillä on kaikkea muutakin ihanaa! Jälleenmyyjälistan löydät täältä. Valikoimasta löytyy myös mm. kiinnostavia soijavahakynttilöitä, jollaisen aion sytyttää heti, kun on taas niiden aika.

Lopuksi haluan vielä vinkata Bamboo-merkkisestä antibakteerisesta bambuhiilikuituhammasharjasta. Tässä tavallista hygieenisemmässä hammasharjassa on älykäs varsi, joka estää vahingoittamasta ikeniä ja hammaskiillettä. Loistava harja niille, jotka harjaavat hampaitaan liian lujaa! Tällä sellainen on täysin mahdotonta. Hiilikuitu luovuttaa hampaiden pintaan mineraaleja, jotka auttaa suojaamaan hammaskiillettä. Oon tykästynyt tähän ihan kybällä, pesee hampaat puhtaiksi ja on mukava käyttää. Maksaa vitosen verran ja tätä myyvät viherpiiperröskaupat.

Oliko joukossa mitään kiinnostavaa?? Ja siis sanomattakin selvää, että myös se Clarinsin ihku-huulivoide on myös kesän kiinnostavimpiin kuuluva, ja arvontaan ehtii vielä osallistua, hopi hopi, täältä!

Osa tuotteista saatu blogiin.

Postaus EI sisällä mainoslinkkejä, kaikkea voi siis klikkailla ihan vapaasti!

17 Comment

 1. Lumenen naamio on rakkautta, ostin nyt kun oli tulleet kauppoihin <3 muista ei ole kokemusta, bambuhiilikuitu hammasharja?? wtf 😀

  1. Kannattaa tutustua!! 🙂

 2. LauraL says: Vastaa

  Lumenen naamio tulis kyllä tarpeeseen! Ja kun tuo entinen magnesiumöljy loppuu voisin kokeilla Nurmen vastaavaa. Aika mielenkiintoisen kuuloinen tuo hammasharjakin, melkein voisi ostaa kokeiluun.

  1. Joo tällä harjalla ei voi harjata väärin! 😀

 3. nea says: Vastaa

  Mulla ei lakat myöskään kestä niin millään ja nyt kun sulla oli vielä valkoinen lakka ja noin hyvän näköinen niin Essie menee korvan taakse!

  1. Joo tää valkonen on nyt ehkä mun lempparisävy 🙂

 4. Jaqu says: Vastaa

  Toimiiks toi osis myös ilman fööniä?

  1. Kyllä se mun mielestä kuivattaa vähän nopeemmin myös ilman fööniä ja tuo hiuksiin semmosen kevyen ”käsiteltävyystunnun”, mutta föönatessa sen ihan erityisesti huomaa.

 5. Lullah says: Vastaa

  Tuossa tuubissahan lukee ”with sunscreen” mutta ei näy spf merkintää. Mut oo mä olin jo unohtanu tuon Lumenen pikakaunistajan! Oo pitänee ettiä se :3

  1. Joo, pitikin kirjottaa, että sitä spf:ää ei tosiaan tuubissa oo! 😀

 6. Tuota Lumenen naamiota on ehdottomasti joskus testattava! 🙂

 7. Mari says: Vastaa

  Naamio, kuivis, osis ja lakat meni nyt ostoslistalle. Ja olin ostoslakossa. Että kiitos paljon:)
  Ja ostin muuten myös sen bonacuren steel suihkeen vai mikä se oli. Loistotuote..kun ensin vaan totuin jämäkkään tuoksuun.

  1. Sorry! 😀 😀 Joo, se tuoksu on tosiaan aika voimakas siinä suihkeessa, olis pitänyt huomata mainita!

 8. RuuRuu says: Vastaa

  Toi hammasharja rupes nyt kiinnostelemaan kovasti, kunhan seuraavan kerranmeen piiperryskaupan ohi, pitää käydä tutkimassa löytyiskö 😀

  1. Heh, kannattaa, mä ainaski tykkään tästä 🙂

 9. Mä olen laittanut tota Essien geelilakkojen päällyslakkaa ihan normi Essie-lakkojen päälle ja sellaiset 10 päivää kestävä manikyyri on valmis. Ei edes tarvi lisätä päällyslakkaa joka toinen päivä niin kuin ohjeissa neuvotaan, se yksi kerta riittää. 😀 Itse asiassa mä olen kokenut, että tuon lakkakerroksen paksuntaminen huonontaa kestävyyttä, enkä ole ihan varma, mitä tolla neuvolla on ajateltu.

  1. Joo en mäkään lisää päällyslakkaa enää! Ja mä mieluiten laitan sen päälle vielä pikakuivattajaa eli Seche Vitea!

Vastaa