Paljon ripsiasiaa

No en nyt tiedä onko PALJON ripsiasiaa, mutta jonkin verran kuiteski! Aiemmin täällä kirjoittelin, että mulle on jo pidemmän aikaa ripsienpidennyksissä käytetty herkille silmille tarkoitettua liimaa JA aion kokeilla volyymiripsiä! Nyt mulla siis on volyymiripset ja edelleenkin sitä herkille silmille tarkoitettua liimaa. Ja ainakin jälkimmäisestä oltiinkin täällä kiinnostuneita.

volyymiripset

Mulla on ollut ripsienpidennykset pian 4 vuotta tauotta! Ja näistähän on tietenkin tullut ”iso osa mua” ja ripsienhuoltokustannuksia ajattelen vähän kuin puhelinlaskuna, eli pakollisena rahanmenona. Noh, tästä lisää vähän myöhemmin, mutta siis rakastan näitä edelleen.

Haittana on ollut se, että ripsiliimat ovat selkeästi alkaneet hieman ärsyttää silmiä. Tilanne parani selkeästi, kun puolisen vuotta sitten siirryin käyttämään herkille silmille tarkoitettua liimaa ja nykyään silmiä kirvelee liiman takia oikeastaan vain silloin, jos nauran makuuasennossa, koska mulla silmät kostuvat AINA, kun nauran ja se vesi ilmeisesti osuu liimaan. Tässä herkille silmille tarkoitetussa liimassa ei ole pysyvyyden kohdalla mulla ainakaan mitään eroa. Väri siinä sen sijaan on harmaa, joten huonon ripsienlaittajan käsissä sillä sais helposti aika hurjaa jälkeä aikaseksi… Suvianni (Olet ihana -salongista) kuitenkin osaa hommansa, joten värillä ei ole väliä.

volyymiripset

Aiemmin mulla on ollut vaan ne ”peruspidennykset”, eli klassiset. Nämä volyymiripset sen sijaan laitettiin ensimmäistä kertaa kolme viikkoa sitten (kuvat otettu päivä laittamisen jälkeen) ja huomenna on näiden eka huoltoaika. Ja mulla siis ihan vaan huollon kautta siirryttiin klassisista pidennyksistä näihin volyymeihin. Pakko sanoa, että en ihan järkyttävän isoa eroa huomannut eroa klassisiin. Noh, toki hieman tuuheammat, koska volyymeissa yhteen ripseen laitetaan useampi tekoripsi. Mutta niin, Suvianni tekee niin hyvää työtä, että klassinenkin kyllä mulle riittäis. Pysyvyydessä en myöskään kyllä huomannut mitään eroa, samalla tavalla mulla on nyt se 3 vkon huoltoväli ja todellakin tarpeeseen tulee. Mutta ajattelin kyllä vielä jatkaa näillä volyymeilla, koska kyllä se pieni extra-tuuheus tekee näistä kivemmat.

Ainakin vielä yhden kerran näillä näkymin siis huollatan ripseni. Multa nimittäin aika yllättäen loppuu työt jo mahdollisesti tän kuun jälkeen, ens kuussa voi olla mahkuja johonkin osa-aikaisempaan, mutta siis, paska tilanne ja työttömyys uhkaa. Joten on hyvin paljon mahdollista, että joudun viimeinkin ripsistäni luopumaan ihan rahallisista syistä. Ja kyllähän näitä ihan varmasti ikävä hyvin pian tulee.

Löytyykö sieltä muita herkkäsilmäisiä volyymiripsellisiä? Tai kiinnostaako nää ripsijutut edes yhtään? Ja saako työttömällä olla ripsienpidennykset???

P.S. Huomenna arvon Clarinsin huulivoiteen kolme uutta omistajaa ja kerron voittajat blogini FB-sivuilla!

14 Comment

 1. Jos laskunsa hoitaa asiallisesti niin mun mielestä ylimenevän osan saa mielensä mukaan käyttää = kyllä työttömälläkin on oikeus hemmotella itseään ripsienpidennyksillä tai miten nyt kukakin tykkää 🙂

  1. Jess, en siis pode huonoa omaatuntoa, jos en näistä pysty luopumaan! 😀

 2. Linda says: Vastaa

  Ei, työttömällä ei ehdottomasti saa olla ripsipidennyksiä!! :’D Ei vaan, kysehän on siitä mihin haluaa vähän ekstraa panostaa ja no, keksin aika monta huonompaakin juttua. 🙂

  Sun ripset on kyllä tosi nätit, olleet aina! Noi liimat on kyllä pelottavia, ja mä en usko herkkien versioihin. Tai siis jos on allerginen jo, niin ei niitäkään pidä käyttää. Sen sijaan niiden käyttäminen ennen allergioistumista kuulostaa järkevältä ratkaisulta!

  1. Niin no mulla ei tosiaan mee rahaa sit baareihin/alkoholiin jne. 🙂 Mutta tosiaan saa nyt nähdä, että mitä näiden suhteen tapahtuu jatkossa. Voishan taukokin olla ihan paikallaan! Tosin tänään, kun on jo ihan finaalissa nää ripset, niin on kyl meikinkin kanssa ihan kalju olo ja mietin peiliin katsoessani, että onneks on huomenna huolto! 😀 Oon toki taukoa näistä miettinyt puolivakavissani tässä melkeen neljän vuoden aikana, mutta oon vaan ihan naurettavan kiintyny näihin. 😀 Mäkään en tiedä, ”uskonko” herkkien liimaversioon, mutta eron huomas kyllä heti tähän siirryttyäni. Mä en jotenkin yleisesti ottaen edes pidä ripsienpidennyksistä, tai no siis kun ne on usein niin överit!

 3. Tipi says: Vastaa

  Aluksi itselläni oli aluksi ehkä vuoden klassiset ripsienpidennykset, mutta siirryin volyymiin noin vuosi sitten. Enkä kadu! On ne vaan hienot, helpot ja vaivattomat. Hyvästi ripsiväri. Omat ripseni eivät ole minkään väriset, joten kas, minulla on silmät! 🙂
  Nyt käytössä ollutpuoli vuotta tuota herkkien silmien liimaa ja pysyvyys yhtä hyvä.
  Mitään allergista reaktiota ei tosin tullut vanhallakaan liimalla.

  1. Niinpä, olis näistä kyllä hitsin vaikee luopua! Oon taas huollon jälkeen sitä mieltä, että pidän kyllä näitä ikuisesti! 😀

 4. Siiri says: Vastaa

  Minuakin pelottaisi se liima, enkä yleensä edes pidä ripsienpidennyksistä, mutta sinulle nuo sopivat tosi hyvin. Itse asiassa taidat olla ainut tietämäni ihminen, joka näyttää tosi nätiltä ripsienpidennysten kanssa ;D Piirteesi ovat sellaiset, että sinulla voisi luonnostaankin olla pitkät ja tuuheat ripset. Yleensä ripsienpidennykset eivät sovi suomalaisille naisille, kun ne vain kerta kaikkiaan näyttävät niin… no, päälleliimatuilta. Usein vielä käy niin, että ajan mittaan nainen siirtyy vain järeämpiin ripsiin, kun oma silmä tottuu tietynlaiseen peilikuvaan.

  1. Joo, tiedän mitä tarkotat. Mulla oli jossain vaiheessa tekijä, joka laittoi aina väkisin liian pitkät, eikä ne sopinu mulle eikä oikeen pysyneetkään. Sehän näissä tosiaan on, että liian usein laitetaan liian näyttävät, ja myös niitä huonoja laittajia on paljon: ripset ihan sotkussa ja liimaklönteissä. Huonosti tehdyt pidennykset on aivan kamalat!

 5. Ei työttömänkään raha-asiat muille kuulu! Aika paljon huonompiakin juttuja keksin, mihin se raha vois mennä 😀

  Sulla nuo ripset on kyllä aina niin nätit! Aina oon kade, vaikka en itselle laittais ku saan ripsivärillä jos en nyt samaa ni ainaki puoliksi saman tuloksen 🙂

  1. Lucky you! Mä en kyllä saa, omat ripset on niin suorat ja lyhyet. 🙁 Mut eniten ärsytti, että kun on rasvanen iho, niin mulla kaikki ripsarit sotki ihan hirveesti.

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Työttömällä saa olla just niin pal kun pers kestää hankkia 😀 Moni muu juorahansa esim lähiräkälässä, niin miks ei vois pitää ripsiäkin jos haluaa. Elämä on aina valintoja 😀
  Eipä oo noihin koskaan tullu hurahdettua, mut veikkaan et en oisai solla niin paikallani kun laitto vaatis 😀 Lähtöselvitystehty, voisko jo olla keskiviikko aamu Hampuri, mä oon niiiiin tulossa 😀

  1. Muakin ärsytti se paikoillaan makoilu, kun oli ”tuntemattomampi” laittaja, mutta nyt kun käyn ihanan Suviannin luona, ei haittaa lainkaan, päinvastoin. 🙂

 7. Myy says: Vastaa

  NYT LUIN.

  <3

  1. NONI.

   <3

Vastaa