Viimeinkin Rahuaa!

Rahua

Mua oikeesti ihan huvittaa: Rahuan hiustuotteet ovat olleet mulla noin neljä viimeisintä vuotta sellaisia, joita olen himoinnut ihan sairaasti, mutta en ole antanut itselleni lupaa ostaa. Osittain siksi, että ovat melko hintavia, mutta suurin syy on ollut kuitenkin se, että mulla on aina niin paljon hiustuotteita muutenkin testattavana, kiitos tämän blogin. Nämäkin siis nyt sain pr-toimistosta testiin ja olivat oikeasti ilahduttavin testattava pitkään aikaan.

Rahua

 

Siis jo näiden ulkonäkö, niin luksusta! Valitettavasti mulla ei ole kaunista kylpyhuonetta, voin vaan mielessäni kuvitella, miten kivasti nää pullot sopisivat esille tyylikkääseen kylppäriin! Tai sit jonnekin ihanaan, ulkona taivasalla sijaitsevaan kylppäriin jossain kaukana lämpimässä… ah! Jep, tämäkin muuten ehkä yks syy siihen, miksi en ole Rahuaa tullut ostaneeksi, nää tosiaan jotenkin ”vaatii” tietynlaisen ympäristön. Noh, oon kuitenkin aivan hulluna näiden ulkonäköön (jos ei jo tullut selväksi), ja käytän näitä ilolla myös rumassa kylppärissäni (voin pestä hiukseni silmät kiinni ja kuvitella olevani jossain muualla).

Rahuan tuotteet ovat erityisen ihania myös siksi, että ne ovat 100 % luonnonmukaisia ja vegaanisia. Sarja perustuu tuotteissa vaikuttavaan kallisarvoiseen rahuaöljyyn, jota kerätään Amazonin sademetsistä. Kyseinen öljy on todella tehokasta ja sopiikin erinomaisesti hiustuotteisiin. Sain testiini kolme Rahuan tuotetta: shampoon, hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän, kosteuttavan hoitotuotteen.

Rahua -shampoossa rahuaöljy vahvistaa heikkoja ja vaurioituneita hiuslatvoja ja ravitsee päänahkaa ja hiusten juuria. Shampoo sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ihan parasta kamaa käsitellyille ja värjätyille hiuksille. Pakko myöntää, että ”ekologinen shampoo” saa mut aina hieman epäileväiseksi. Käytän paljon muotoilutuotteita, joten shampoossa on oltava kunnolla pesutehoja. Yleensä pesenkin hiukset kahteen, jopa kolmeen kertaan per pesutapahtuma, saadakseni kaikki jäämät pois. Shampoot, jotka eivät kunnolla pese ja vaahtoa, ovat ehdottomasti ”ei” meikäläisen päässä. Ja minähän siis kammoan shampoita, jotka eivät vaahtoa, ne eivät jotenkin tunnu pesevänkään lainkaan!? Ilahduinkin suuresti, kun tää Rahuan shampoo vaahtosi heti! Vaahto kuitenkin jännästi hyvin pian osittain ”haihtuu” ja sen jälkeen shampoo tuntuu enimmäkseen vain kosteuttavalta. Puhtaat hiukset silti sain ja hyväntuoksuiset sellaiset (tuoksu tulee Palo Santo -kasvista)! Tämä shampoo on ehdottomasti kuivien ja kärsineiden hiusten kaveri. Tällä 275 ml pullolla on hintaa noin 35 euroa.

Rahua -hoitoaineessa on myös samaa öljyä ja omega-9 -rasvahappoja. Tässäkin on Palo Santo -kasvin tuoksu, josta tykkään: pehmeä ja jotenkin kiinnostava tuoksu! Tämä on paksua kamaa ja kosteuttaa TODELLA hyvin. Aivan superhyvää etenkin hiusten latvoille, jotka mulla janoavat kosteutta. Hoitsikka jättää hiukset hyväntuoksuisiksi ja pehmeiksi. Suositushinta on sama kuin shampoolla, noin 35 euroa/275 ml.

Ja hei! Rahualla on shampoosta ja hoitoaineesta myös tuuheuttavat versiot!

Rahua

 

Rahuan Finishing Treatmentia käytetään pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen. Mulle tällainen jätettävä hoitoaine on ihan pakollinen, muuten hiusten latvaosasto näyttää liian nopeasti liian kärsineeltä. Tosin tuo hoitoaine on kyllä niin kosteuttavaa, että ainakin näin kesäaikaan pärjäisin pelkästään silläkin mainosti. Tämä Finishing-mönjä suojaa hiuksia vaurioitumiselta ja estää hiuslatvoja halkeilulta (eli suomeksi: ei kakshaarasia, kiitos!). Sisältää riisiuutetta ja antioksidanttista vadelmanlehtiuutetta ja tietenkin sitä rahuaöljyä. Tää suojaa hiuksia myös kuumuudelta! Annostelun kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen ja keskittyä ehdottomasti niihin latvoihin! Ekalla kerralla länttäsin tätä reilummin myös hiusten pituuksiin ja päänahkan lähelle ja föönaamisen jälkeen hiukset tuntuivat, noh, aika lähmäisiltä. Tää on siis TODELLA tehokasta ja pieni määrä riittää! Oikein odotan talvipakkasten saapumista, tai no, en oikeastaan kyllä odota, mutta tää vaikuttaa erinomaiselta aseelta taistelussa sähköisiä hiuksia vastaan! Hintaa tällä 60 ml:n putelilla on 49,90 euroa.

Rahua

Kaikki nämä Rahuan tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia! Rahuaa myy mm. Biodelly.fi (siellä näköjään shampoo maksaa 34 euroa ja hoitoaine 37 e, jätettävä hoitoaine on just tuon 49,90 e). Valikoimassa on myös mm. hiuskiinnettä, hiusvahaa, hiusnaamio ym.!

Olen muuten hieman innostunut skannailemaan kosmetiikkatuotteitani Cosmethicsilla ja sieltä löytyi myös tämä shampoo ja hoitoaine (ovat turvallisia!), hiuksiin jätettävää hoitoainetta sen sijaan ei löytynyt.

Oliko Rahua teille jo tuttu? Löytyykös sieltä tyylikkään kylppärin omistajia? 🙂 Olen innoissani, että sain viimeinkin tehdä näistä tuotteista postauksen, jee! Rahua on just niin ihana kuin mitä ajattelinkin sen olevan!

Postaus sisältää mainoslinkin.

10 Comment

 1. Pömppä says: Vastaa

  Rahua on jotain ihan parasta hiuksille! <3 Itsellä kokemusta vaan tosta normisarjan shampoosta ja hoitoaineesta. Mutta kiinnostus heräsi kyllä tuota jätettävää hoitoainettakin kohtaan! Ainoa miinut itselle on tosiaan toi hinta, jonka vuoksi ei jatkuvasti viitsi ostaa…

  1. Jep, hinta näissä on aika kova. En kyllä muista koskaan kokeilleeni näin tehokasta hiuksiin jätettävää hoitoainetta! 😮 Yleensä ovat liian kevyitä mun latvoille etenkin talviaikaan, ja käytänkin mieluummin öljyä, mutta tää on tosi tehokasta!

 2. Laura says: Vastaa

  Ei ole Rahua ennestään tuttu, kiitos tästä jutusta! Haluaisin löytää jonkun loistavan hoitosarjan kuivalle ja paksulle tukalleni, josta ei tarvitsisi vähään aikaan vaihtaa. Olen paljon käyttänyt luonnonkosmetiikan shampoota ja hoitoainetta, mutta ne eivät ole mielestän olleeti tarpeeksi ”tehokkaita”.

  ps. oletko tehnyt bannerin piirroksen itse? Aivan ihana!

  <3 Laura – Laurantaina Beauty Blog

  1. No tää on ainakin ihan supertehokas just nimenomaan kosteutukseen, suosittelen! En ole tehnyt bannerin piirrosta itse (olisinkin! :D), vaan bannerin takana on ihana kuvittaja ja graafinen suunnittelija Anna Polkutie! 🙂

 3. Linda says: Vastaa

  Tuoksuuko nää sun mielestä oikeesti hyvältä? :O Mä jouduin melkein laittamaan hoitoaineen pois kun en vaan saanut käytettyä haj.. tuoksun takia. :’D :’D Mutta muuten kyllä loistavia!

  1. Linda says: Vastaa

   Aloin miettimään, että onko näiden tuoksu voinut siis uudistua! Koska pehmeää en saa siitä millään, mulle tulee mieleen ihan täysin hammastahna, eli en voi uskoa että olis sama. 😀

   1. Hammastahna?? 😀 No en tiedä mitä hammastahnaa käytät, mutta mä kyllä pidän näiden tuoksusta. Ei oo mikään voimakas todellakaan, vaan kevyt ja miellyttävä. Mutta, noh, pitäis varmaan tehdä ihan postaus aiheesta, mulla on omituiset hajumieltymykset. 😀

    1. Ok, nyt hiuksia haisteltuani kyllä nää tosiaan VÄHÄN hammastahnalta saattaa tuoksua! Mut en ois kyllä osannut ikinä yhdistää, jos et ois sanonu! 😀

 4. Santtu23 says: Vastaa

  Sain nämä (shampoo & hoitoaine) ilmaiseksi. Ei sillä, ei kyllä tulisikaan ikinä mieleenkään maksaa noin mielisairaita hintoja pesuaineesta. Käyttökokemus; hirveintä kuraa mitä olen IKINÄ kokeillut. Halpahallien 2€:n tuotteetkin ovat parempia. ”Hoito”aine ei selvitä yhtään, siis YH-TÄÄN, ja shampoo takuttaa niin että sain lähes itku-potku-raivarit yrittäessäni selvittää luonnontilassa olevia hiuksiani sen jäljiltä.

  Kaadoin molemmat viemäriin. Kivat pullot noissa on, täytin ne uudelleen oikeilla, hyvillä shampoolla ja hoitoaineella.

  1. Kissis says: Vastaa

   Whaaat. 😮 Totta kyllä, että ovat hintavia! Mutta tässä sen taas näkee, hiuslaatuja on monia! 😀

Vastaa